• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün

bir yakınımgormus yakından bebek gibi cok guzel demisti eh zaten daha ne olsun yolda kac defa boyle kızlar goruyoruz sahsen ben hic gormedim:26: ayrı tutulcak bir guzellik

guzelligi atinda bi kenara, acayip efendi..

işte yeni dizisinden çok mükemmel bir güzellik yüzünü özletmişti

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadının kaşı, gözü, saçları, teni muhteşem... ''20 dakika'' dizisi sinema filmi tadında olmuş zaten senaristleri daha önce Ezel, Uçurum ve Suskunlar gibi önemli dizilere imza atmıştı ben beğendim ilk bölümü.

Son düzenleme:
Oyunculukta odun gibi gerçekten.
Boşuna çok kötü denilmiyormuş.
Biraz dikkatle izledim. 2 tane dizisinde gördüm.
Mimik yok, ifade yok, bomboş bakıyor ya.:s

ne hikmetse türk kızlarının bir çoğu kendini tuba büyüküstünden daha güzel buluyormuş. hangi aynayı kullanıyorlar merak ettim .bende baksam az fisfisfis:

Son düzenleme:
Bu kadın fotoğraflarda gerçek güzelliğini yansıtmıyor sanırım.
Diziye bakınca anladım ki, çok fazla güzelmiş. :26:
Daha önce hiç izlememiştim tvde, o yüzden doğru karar verememişim demek ki güzelliği konusunda.
Baktıkça bakası geliyor insanın. Gözümü alamadım ben. :KK53:
Diziyi izlemeyecek olsam da bunu görmek için denk geldiğimde bakarım herhalde bundan sonra. :KK31:
Büyük gözler -ki tvde çok daha güzel ve büyük görünüyor gözleri- + minicik ağız çok güzel oluyor be.:KK31:

Bu kadın fotoğraflarda gerçek güzelliğini yansıtmıyor sanırım.
Diziye bakınca anladım ki, çok fazla güzelmiş. :26:
Daha önce hiç izlememiştim tvde, o yüzden doğru karar verememişim demek ki güzelliği konusunda.
Baktıkça bakası geliyor insanın. Gözümü alamadım ben. :53:
Diziyi izlemeyecek olsam da bunu görmek için denk geldiğimde bakarım herhalde bundan sonra. :31:
Büyük gözler -ki tvde çok daha güzel ve büyük görünüyor gözleri- + minicik ağız çok güzel oluyor be.:31:

jtunl.jpg

jtupd.jpg

evet resimlerde o kadar güzel değil tv de olduğu gibi çıkmıyor bende bunun farkındayım ama gerçek güzelliğine hayranlığımdan olacak her haliyle beğeniyorum.

Çok güzel kadın,tam vitrinlik.

Keşke ait olduğu yerde dursa,hiç oyunculuk yapmaya çalışmasa sadece reklamlarda oynasa kendini rezil etmese bize de işkence olmasa oyunculuğu.

Cansu DERE bile bir nebze gelişme gösterdi belki ama bu kadında tık yok,ama güzellik evet.

Demek ki güzel olmak yetiyor bizim memlekette.

Evet oyunculuğunu bende beğenmiyorum çok kasıntı geliyor bana beceremiyor ama yüzü cidden güzel çok doğal..

Bu kadının kaşlarının şimdiki hali cok itici ya sanki butun guzelliğini golgeliyor
Ihlamurlar altında da falan mukemmel otesı tek bir kusur yok
Ama simdi kalın kaş modasına uymayamı calısıyor nedir alttan ustten almıyor bırakıyor baktıgımda direk gozume kaşları carpıyor

Yeteri kadar doğal zaten birde kaşlarını bırakarak doğallık katmasına gerek yok
Ihlamurlar altındaki gibi yapsııınnnnnn
Aynen sunlar gibiii

İşte bundan bahsediyorum
Tamam yine cok guzel ama bozuyor yaaa o kaşlaarrrr

Back
X