• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün

Saçları muhteşem!
Ki kendiside muhteşem , doğal , bi ton makyaj yapmasına gerek yok o sade haliyle bile insanı kendine hayran bırakıyor
Teni , göz rengi burnu bence harika ya, resimlerine bakarken hayran kaldım

bi sürü takma saçlarla reklamda kendi saçıymış gibi havalı havalı davranmasına çok sinir oluyorum..oyunculuk da sıfır:27::27:

reklam için takıyorlar ama canım saçları :26: kendi saçlarıda gayet fazla aslında.

cnm tek reklamda değil ki..dizilerde oynarken de ekleme saçlar var hep kafasında.kendi saçları o kadar da gür değil.normal bildiğim kadarıyla:26::26::26:

aman neyse:8::8:

genelde tv ye çıkarken yapıyorlar bunu ama kendi istekleriyle değil tabi mesela tuba büyüküstünün saçlarında gönülçelende kaynak vardı çünkü o saçlar oynadığı karakter için gerekliydi ama ıhlamurlar altındada kullanmıyordu mesela :26:

normalde çok soğuk donuk bulduğum biri güzelliğine güzel ama hamilelikte çok yakışmış

Ay hamilelik nasılda yakışmış öyle şaşırdım valla

Yanakları nasıl tombiş tombiş olmuş
gerçekten hamilelik çok yakışmış maşallah diyelim

Hiç güzel gelmiyor bana oyunculuğunu da beğenmem gönülçelen dizisini izlemiştim biraz öyle oynanmaz böyle oynanır deyipte bi oynayamaması vardı ailecek kopmuştuk :9: Ama çocuklarını sağlıkla büyütür inşallah

Bu kadın nasıl beğenilmez anlamıyorum.Hakikatten dünyada coğu kendını guzel sanan top modellere kalıbını basar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X