Tuba Büyüküstün mü? Adriana Lima mı?

oslana

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
3.870
272
Biri oyuncu diğeri manken, tek ortak noktaları yüzlerinin güzel olması. Peki sizce hangisi daha güzel?

dAvtTK3.jpg

QZ6u4Zn.jpg

İkiside esmer güzeli... kadın ve erkeklerin en beğendiği isimler arasında gösteriliyorlar.

herkes adriana diyecek biliyorum :KK1: adriana çok güzel kadın ama tubada çok güzel fakat adrianada herkesi çeken ayrı bir sempatiklik,tubada ise soğuk bir zariflik var.bu yüzden adriana ağır basar.

ikiside çok güzel

ama ben adriana derim
onun ten rengi çok hoş ya
keşke benimki de öyle olsa
daha çekici ve seksi duruyo bence bronz ten

ama yüz ve fizik olarak ikisi de güzel

Tuba sadece düzgün bir yüze sahip, bana çok duygusuz donuk geliyor bir çekiciliği yok. Tek özelliği kusursuz bir yüzü olması,o bende de var. Bir sıcaklık göremiyorum o kadında..Güzellik de bana göre bu değildir ayrıca yürüyüşü çok kötü. Adriana Lima güzel,çekici,sexi,sempatik ve sıcak.. O yüzden kuşkusuz Adriana.

Adriana tabi ki sempatik güzel hem çok masum hem çok seksi :KK14:
tuba nın yüzü fiziği güzel ama çok soğuk bi kadın

Tarzları o kadar farklı ki, kıyas yapamıyorum.

Adriana Lima çok işveli cilveli bir kadın. Bu direkt duruşuna da yansıyor.

Tuba Büyüküstün ise çok soğuk, mesafeli bir tip.

Sadece fiziksel benzerliğe bakıp bir şey diyesim gelmiyor yani.
Azıcık tarz, hava, duruş uyuşması olsa daha kolay olurdu. :KK31:

Tarzlari cok farkli ama ikisini fiziksel olarak cok benzetiyordumm..
Adriana daha seksi, Tuba da daha zarif.
Erkek olsam eglenmeye adrianayi, evlenmeye Tubayi secerdim :KK37:

Güzellik olarak kesinlikle Tuba Büyüküstün. Ağzı burnu dudakları dişleri ( ön iki dişinde sorun olsa bile batmıyor ) gülüşü.. İncecik beli ( çocukları olmasına rağmen) ve tüm olarak fiziği.. Kusursuz. Ancak havası yok. Donuk..
Adriana ise güzel ancak kusursuz değil. Dişleri, makyaj yapılmadığında teni o kadar güzel değil. Beli kalın mesela.. Fakat çok çekici aurası yüksek. Genele hitap ediyor.
Çekici bayanlar her zaman öndedir. Tuba bu donuklukla, Beren Saatin bile gerisinde kalıyorken Adrianayla kıyaslanması çok ama çok zor.:)

Güzellik olarak kesinlikle Tuba Büyüküstün. Ağzı burnu dudakları dişleri ( ön iki dişinde sorun olsa bile batmıyor ) gülüşü.. İncecik beli ( çocukları olmasına rağmen) ve tüm olarak fiziği.. Kusursuz. Ancak havası yok. Donuk..
Adriana ise güzel ancak kusursuz değil. Dişleri, makyaj yapılmadığında teni o kadar güzel değil. Beli kalın mesela.. Fakat çok çekici aurası yüksek. Genele hitap ediyor.
Çekici bayanlar her zaman öndedir. Tuba bu donuklukla, Beren Saatin bile gerisinde kalıyorken Adrianayla kıyaslanması çok ama çok zor.:)

adriananın beli kalın mıymış bunu bilmiyodum
çok ünlü bi manken sonuçta ben çok incedir diye düşünüyodum

ayrıca bence de tuba çok soğuk duruyo
biraz sıcakkanlı sempatik olmadıktan sonra güzel olsa da ben ilgi çekici bulmuyorum
aslında böyle soğuk ve zarif insanların havası olur
ama bana havası da yok gibi geliyo
belki canlı görmek farklıdır ama tvden öyle görünüyo

turkıyede tuba gıbı cokkk kız var unlu olmayann tubanın unlu olma nedenı ıse o donemlerde hep sarısın vs boyalı kadınlar unluydu tuba dogallıyla gozde oldu ama cok kız var onun gıbı.ama adrıanaaa dunyanınn en guzell kadınlarının basındaaaaa kıyaslanamaz bılee

Evet Adriana Lima daha çok çekici, albenisi var... Ama Tuba Büyüküstün'ün duru bi güzelliği var hoş yani, ben Tuba derdim :)

Tuba kim yaaaa saçları hep ortadan ayrık ve yağlı görünüyor :KK1: topuz bile yapsa ya ortadan ya yandan ayırıyor :KK14: Bir de yüzü kara kara sanki sürekli makyaj yapmış da silmemiş gibi görüntüsü var..

Adriana bence :KK52:

X