- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi KelebekAfyon
herkese merhaba transferimin bugün 9. günü içimde biraz korku biraz heyecan biraz umutsuzluk en çokta umutluluk var.günlerdir formdayım sürekli geçmişi okuyorum.geçmişini okuduğum arkadaşların çoğunun nicklerini takip ettim çoğu yavrularına kavuşmuş yazılarını okurken onların adına çok sevindim . onlarda benim gibi günlerce burayı okuyup yazmışlar sürekli ve sonunda mutlu sona ulaşmışlar ne garip değil mi tanımadığınız bir insan için sevinmek bizi birbirimize bağlayan kader ortaklığı yaşadığımız ortak duygu anne olma yolunda mücadelemiz.Benim bu ikinci tüp bebek denemem.birincisini olmamış gibi sayıyorum çünkü kabus gibi bir tedaviydi. doğru dürüst test bile yapmadan paldır küldür bir tedavi ve sonunda döllenmeyen bir adet yumurta iptal edilen bir tedavi hayal kırıklığı gözyaşı bunalımlı günler

.o günleri RABBİME sığınarak geçirdim. daha sonra kendime lab.ortamı gelişmiş son teknokoji kullanılan başarı oranı yüksek güvenilir bir hastane ve doktor buldum.ANKARADA GÜRGAN KLİNİK VE TÜB BEBEK MERKEZİ kendimizi maddi ve manevi hazır hissettiğimiz şubat ayında tekrar tedaviye başladım.tedavimin başında ilk tedavim gibi bana sahte umutlar kesin bu iş olur gibi konuşmalar yapmadı doktorum.herşeyi gerçekçi bir şekilde anlattı.döllenmeme sorununu anlattığımızda direk benden yumurtalık rezervi istedi.yaşımın 26 olmasına rağmen rezervimde azalma vardı.2 ayı hazırlık süreci olarak geçirdik.ve nisan ayında( ne tesadüf ki geçen tedavimde nisan ayıydı.)biraz korku biraz heyecan ve umutla tedavime başladık..rezerv sorunumdan dolayı mikrodoz protokol uygulandı ve 4 yumurtam oluştu.bu dört yumurtadan 3 dolu çıktı ve döllenme kalitesi olan 2 tanesini işleme aldılar.o beklediğimiz 3 gün var ya sürekli Rabbime dua ederek gözyaşları içinde geçirdim.ve 2 gün sonra telefon geldiğinde heyecandan ölecek gibiydim ya yine olmadıysa korkusu beni öldürecekti .teli açtım ve embriyolugun sesini duydum gözünüz aydın döllenme oldu bir tane embriyo oluştu ve şuanda iyi bir şekilde ilerliyor dedi.teli kapattım ve Rabbim sana şükürler olsun dedim.ertesi gün 8 hücreli 1. kalite tek taşımı aldım geldim
rRbbimin izniyle artık bekliyorum.sonuç olumluda olsa olumsuz da olsa Rabbime binlerce şükürler olsun.benim bu aşamaya gelmen bile bir mucizeydi.olumlu olursa dünyalar bizim olacak 5 yıllık hasretim Rabbimin izniyle son bulacak.olumsuzda olursa en azından tekrar denemek için bir umudum oldu.bu benim hayattaki en önemli davam oldu evladıma kavuşasıya kadar Rabbimin izin verdiği sürece bu davadan vazgeçmeyeceğim.hayatta her an bir mucizeyle karşılaşa bilirmiş insan .dilerim benim gibi yavrusunun yolunu gözleyen herkesin Rabbim tez zamanda yavrularını gönderir inşallah.Bu arada benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarım sizden rica ediyorum kendinize lab.ortamı gelişmiş bir hastane ve güvenilir bir doktor bulun. inan bu çok önemli bizim gibi zor hastalarda. ve umut asla umudunuzu kaybetmeyin ben kadınlar kulubunde bir çok mucize yazısı okudum. her okuduğum yazı umutlarımı yeşertti.ALLAH razı olsun yazanlardan.Bizler şuanda bir imtihanla deneniyoruz kaderdaşlarım ve bu imtihanı geçmek için Rabbimize sığınıp ona dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.çünkü evladlarımızı bize rabbim gönderecek.hastaneler ve doktorlar birer aracı.dilerim bir gün herkes evladına kavuşur.bu zorlu günlerimiz evlatlarımızın yüzüne baktığımızda tebessümle anacağımız birer anı olarak kalır..

ALLAHA EMANET OLUN.