tüb bebek hamileliği yaşayan arkadaşlar bi bakar mısınız

amın ..................ınş......................

24 haftalk erkn doğum da mı üçüzdü cnm.allah hiçbirimize göstermez inşallah.sen de sağlıcakla doğurursun cnm

sen hangi merkezde yaptırdın canm transferi.istanbulda mı.ben adana da yaptırdm.

tabı ıstanbulda yaptırdım medıcana has...............ve hala oraya gıdıyorum...............

şanslısın cnm.ben adana da yaptrdım ama küçük bir ilçe görev yerim .adana ya 3 saat.

evet ya uzaklık zor ınş sıkıntısız gecerde gelır meleklerın..................ızın alırsın ama son aylarda ben rapor alıcam ozel sektordeyım.............oğlun kaç yasında.............sen kaç yasındasın...............aslen adanalımısın..............ben samsınluyum yas kırk............oğlum onbese gırdı

amin canım.ben devlet memuruym cnm.oğlm 8 yaşında.yaş 32...maşallah senin oğlun delikanlı olmuş.aslen adanalıyım evet.samsun u gördüm çok güzel bir şehir.öğretmen evinde kalmıştık.

evet ya uzaklık zor ınş sıkıntısız gecerde gelır meleklerın..................ızın alırsın ama son aylarda ben rapor alıcam ozel sektordeyım.............oğlun kaç yasında.............sen kaç yasındasın...............aslen adanalımısın..............ben samsınluyum yas kırk............oğlum onbese gırdı

ben şu an raporluyum canm.kanama olmuştu içerde.o yüzden yatmam gerekiyordu canım.bu yüzden de epey kilo aldım.kum döküyorm şimdi de idrar yolları...dün tahlilde çoktı.bol su dedi dr.um.

ya bir de bu bilgisayar modem de olsa radyasyon.bebeklerimize zararı olurmuymuş acaba...

seninki 20 haftalıkdı değl mi.cinsiyetleri belli oldu mu cnm.

yok canım 18 haftadayım...............ıkısı kız bırı net degıl ...............doktorum bılgısatyardan uzak dur dedı...........ama napım ya sıkıntıdan hep burdayım............uınş bısey olmaz...............benımde 9. hafta kanamam oldu...........cok sukur sımdı bıseyım yok....................yasın gencmış ..............ınş hamışlıl guzel gıder

yok canım 18 haftadayım...............ıkısı kız bırı net degıl ...............doktorum bılgısatyardan uzak dur dedı...........ama napım ya sıkıntıdan hep burdayım............uınş bısey olmaz...............benımde 9. hafta kanamam oldu...........cok sukur sımdı bıseyım yok....................yasın gencmış ..............ınş hamışlıl guzel gıder

maşallah... cinsiyet konusu herkesin gönlüne göre hayırlı evlat versin rabbim.sen de gençsin canım.günümüzde anne olma yaşı ilerledi biliyorsun.rabbim hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hepimize...

gebeliğimi öğrendiğimde 4 tane sabah iki akşam iki progesteron vuruyodum gebelik testinde 3 düşürdüler keseden sonra 2 ye 8.haftada kesip jel vermek istedi ben jeli yapamayacağımı söyledim iğneye 11 .haftaya kadar devam ettim artık vurmuyorum

saol cnm dra sordum bir iki hafta daha yapalm dedi...

nerderyse doğuma kadar haftada 1 vuruldum diyebilirim;((((((((( kalça diye bişey kalmamıştı. ne zaman rahim ağzı boyu kısaldı hooooooppppp proluton depot!!!!!!!!!! nefret ediyorum bu isimden ;((((((

arkadaşlar ben 11 artı 6 mikro gebeliği olan ikiz anne adayıyım.pruloton depot iğnemi bu hafta son olarak yaptırdım.merak ettiğim bu iğneler kaçıncı haftaya kadar yapılıyor.sizler kaçıncı haftaya kadar oldunuz.

CANIM bende bu konuyu sormak istiyodumki sen sormuşsun.Benimde tüp bebek ve ikizlere hamileyim.Merkezdeki doktor pruloton depotu 12.haftaya kadar,gebeliği takip eden doktorumsa 32.haftaya kadar her hafta kullanmamı söyledi.benimde fafam karıştı.bu iğnenın bebişlere bi zararı varmıdır?çünkü uzun bi süre 32 haftaya kadar.benimde kafam karışık bu konuda.

CANIM bende bu konuyu sormak istiyodumki sen sormuşsun.Benimde tüp bebek ve ikizlere hamileyim.Merkezdeki doktor pruloton depotu 12.haftaya kadar,gebeliği takip eden doktorumsa 32.haftaya kadar her hafta kullanmamı söyledi.benimde fafam karıştı.bu iğnenın bebişlere bi zararı varmıdır?çünkü uzun bi süre 32 haftaya kadar.benimde kafam karışık bu konuda.

Rahimdeki kasılmaları önlüyor..Ben de uzun haftalar kullanıcam...

X