- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
- Konu Sahibi sebele
amın ..................ınş......................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya uzaklık zor ınş sıkıntısız gecerde gelır meleklerın..................ızın alırsın ama son aylarda ben rapor alıcam ozel sektordeyım.............oğlun kaç yasında.............sen kaç yasındasın...............aslen adanalımısın..............ben samsınluyum yas kırk............oğlum onbese gırdı
yok canım 18 haftadayım...............ıkısı kız bırı net degıl ...............doktorum bılgısatyardan uzak dur dedı...........ama napım ya sıkıntıdan hep burdayım............uınş bısey olmaz...............benımde 9. hafta kanamam oldu...........cok sukur sımdı bıseyım yok....................yasın gencmış ..............ınş hamışlıl guzel gıder
arkadaşlar ben 11 artı 6 mikro gebeliği olan ikiz anne adayıyım.pruloton depot iğnemi bu hafta son olarak yaptırdım.merak ettiğim bu iğneler kaçıncı haftaya kadar yapılıyor.sizler kaçıncı haftaya kadar oldunuz.
CANIM bende bu konuyu sormak istiyodumki sen sormuşsun.Benimde tüp bebek ve ikizlere hamileyim.Merkezdeki doktor pruloton depotu 12.haftaya kadar,gebeliği takip eden doktorumsa 32.haftaya kadar her hafta kullanmamı söyledi.benimde fafam karıştı.bu iğnenın bebişlere bi zararı varmıdır?çünkü uzun bi süre 32 haftaya kadar.benimde kafam karışık bu konuda.