tüb bebek hamileliği yaşayan arkadaşlar bi bakar mısınız

S

sebele

Ziyaretçi
arkadaşlar ben 11 artı 6 mikro gebeliği olan ikiz anne adayıyım.pruloton depot iğnemi bu hafta son olarak yaptırdım.merak ettiğim bu iğneler kaçıncı haftaya kadar yapılıyor.sizler kaçıncı haftaya kadar oldunuz.

mrb cnm hayırlı olsun hamileliğin
bende 6 haftalıken başladım 12.haftaya kadar kullandım
kanamam bittiğinde bıraktım iğneyi

esel 83 arkadaşım 12. haftada da oldun mu.yoksa en son iğneni 11. haftada mı oldun.

kanama yoksa onıkıncı hafta bıraktırıyo doktor varsa bıraz daha devam...................cok kullamakta ıyı degıl dedı dr.............vucutta fazla hormon bırıkıyomuş ...............

arkadaşlar ben 11 artı 6 mikro gebeliği olan ikiz anne adayıyım.pruloton depot iğnemi bu hafta son olarak yaptırdım.merak ettiğim bu iğneler kaçıncı haftaya kadar yapılıyor.sizler kaçıncı haftaya kadar oldunuz.

ben hala haftada 1 bu iğneyi kullanıyorum,27 haftalığım...

nevra o zaman doktorun gereklı gordu demekkı.................ınş saglıkla gelsınler yaaaaaaaaaa

kızlar şimdi dr dan geldm 13. haftaya kadar devam dedi iğneler için.bir de idrarımda kum çıktı .

ya evet karnm çok kıllandı bu iğnelerdn olabilir...

bu arada el muallim bir kaç gündür yoktn sanki.

yok burdayım ...............bugun daha ıyıyım.........serkaj oldum ya dınlenıyodum............nasıl herkessssssssssssssss

geçmş olsun cnm.kaç haftalıktn el muallim.neden serklaj oldn

bu ıgne arkadaslar ne ıcın..ben progesteron oluyodum onuda 8 haftada kesdı doktor..bu ıgneyı de hıc duymadım ne ıse yarıyor ?

bu ıgne arkadaslar ne ıcın..ben progesteron oluyodum onuda 8 haftada kesdı doktor..bu ıgneyı de hıc duymadım ne ıse yarıyor ?

canım senin gebelik de ikiz mi.tüp bebek gebeliği mi normal yollardan mı.bunlar önemli.bu iğneler de pregesteronun yoğun hali.

gunaydın sebele..............üçüzü daha ıyı tasıyabılmek ıçın onlem .........yoksa hersey ıyı...........hayırlısı ınş ....................herkese hayırlı cumalar

gunaydın sebele..............üçüzü daha ıyı tasıyabılmek ıçın onlem .........yoksa hersey ıyı...........hayırlısı ınş ....................herkese hayırlı cumalar

maşallah cnm.üçüz demek.ben ikiz sanıyordm.senle durumlarımız benziyor.bence senin de bir çocuğun var.değil mi .hiç bir şey yani risk yokken de oluyor mu bu işlm demek.kaç gün yatman gerekiyormş cnm işlem sonrası.

genelde bu ışlem rahım agzı uzunluğu kısa olanlara yapılıyooo ve erken doğum tehdıdı olanlara..............benımde coğul daha oncekı gebelığımde 24. haftada erken doğumum var tedbır amaclı oldum .............sonrasında bı problem yoksa ıkı gun dınlenme yetıyoo.............ınş 35 36 haftara getırır benı kısmet ınşşşşşşşşşşşşşşş..................eveyt bı oğlum var............senın de var mı...............

evet benm de bir oğlm var.rabbm hepimizin evlatlarını bizlere bağşlasın

X