Tuaf soru ama ..

Bilmiyorum artik.. ://// bi tuaf oldum zaten dusundukce..
Zar ya yirtildiysa naparim ya ://
Ay tüh tüh, gerçekten ya yırtıldıysa? Ya doğuştan yoksa mesela? Ayyy düşünsenize ne kadar korkunç!!! 1!
Olup olmadığını bile hissetmediğiniz, ufacık bir 'zar' altı üstü; varlığına da yokluğuna da kimsenin laf edemeyeceği, sizden başka kimseyi ilgilendirmeyen bir şey için kansermişsiniz de 3 aylık ömrünüz kalmış gibi dünyayı başınıza yıkmasanız keşke.

Allahima sukurr positief cevap aldim
InsAllah yaa (

Yurtdışında nerdesin bilmiyorum ama benim kaldığım yerde bakıyorlar Altan ve hata kizligin kalınlığı vs. öğrenebilirsin bence için rahat olsun. Disziplin olsun hasta mahremiyetii olsun ne kadar önem taşıyor yurt dışında bilmen lazım..

Ayrıca bir iki damla gelir oda adet bitiminde ki renk de olur .. ve en fazla üç ilişki sonrası tamamen kesilir..

Alttan bakmadan once bakireyim diyemedin mi nedense hic inandirici degilsin..

Bu ne dalga gecer gibi?
Zarim bir camera yuzunden bozulmasini istemem. Sizin icin sorun yoksa problem yoktur. Benim icin yani kendim icin onemli.

Eminim ki oyledir, olsa kan gelirdir . Yarina acile gitmeyi dusunuyorum yoksa renduvu alasiya kadar 1 ay olur. Icim icimi yer.
Insallah bsy olmamistir ya.

Sonrası derken oturun güzel bir kaynaktan nedir ne değildir diye okuyun evhamlandığınız şey. Kontrole gidene kadar teorik bilginiz olsun, bir daha şaşkınlığınıza falan gelmesin madem ki önem veriyorsunuz. Aklınızda soru işareti kalmasın, çünkü hem bir sürü var, hem de uygun davranmıyorsunuz, sadece panik var. Bu kadar umrunuzdaydısa, nedir, ne işe yarar, hangi durumlarda zarar görür diye merak ederdiniz okuyarak da bunu giderirdiniz. Bulunduğunuz yerde buna da önem vermiyor değillerdir.

Önce sordu iste
E önce sorduysa bakireyim deyince neden bakıyor ki upuzun bir çubuk sonuçta o alet. Umarım bir şey olmamistir . ki bence olmamıştır çünkü o kadar rahat acısız bir şekilde olacağını sanmam

Siz kimsiniz ben kimim, biliyormusun ki ? Yada ben biliyormuyum hayir?
Bu yuzden neden inandirici olmayan sacma seyler paylasim? Sizi inandirmaya yada inanirmamaya calisim , zamanima yaziktir :) sizi bilmem

Yaa hic inandirici degilsin yavv bekarsin doctor alttan bakiyor ee bekarete ne oldu diyorsun doktora srmdn mi.

Bide "eger kan geldiyse bekaretin gitti demektir" diyenler var! Sadece Türk mantigina göre bir ultrason makinesi bir kizin bekaretini alabilir. Gerçekten gülsemmi aglasammi bilemedim.

Bekaret nedir? O zarin orda olmasi mi? (ki zar bile degil, vajinanin girisinde bir siskinliktir, yani yirtilcak zar bile yok, yani muayene ile bir kizin bekareti bile tespit edilemez), bir kaç damla kanin gelmesi mi? yoksa seks yasayip yasamaman mi? Sahsen benim için, bekaretin gitmesi, ilk sever sevistiginde gider çünkü anlami budur. Hangi devirde yasaniliyor halen ya? Niye bir kadinin tüm hayati, kadinligi, benligi bir OLMAYAN zar'a endeksleniyor?

Yok sonrada bide konu sahibi nisanlisindan korkuyor. Hayir yani ultrason makinesini kullandin diye senden ayrilacaksa ayrilsin zaten. Kendini öyle biri ile yakistiriyorsan, git evlen onun ile ne diyeyim artik...

Bekaret diye millet artik kendi sagligindan olacak bu gidis ile. Sirf seks yasamiyorsun diye alttan birseyler yalnis gidemez diye birsey yokki birsefer. Gerçekten cehalet çok ama çok kötü birsey

Canım eğer zaten kızlığına bir zarar geldiyse hemrn rapor al ve dava aç ilerde sorun yaratmasınıda engellemiş olursun seçiceğin eş adayı bekarete önem verirse elinde başına geleni açıklayan hem raporun hemde davan olur .. İnşallah bir şey olmamıştırda boşu boşuna üzülmessin çok geçmiş olsun

bozulduysa kan gelmediğine göre esnektir,zaten ilişkide de gelmiycektir.bozulmadıysa zaten kan gelicektir.takılmayın ya bu kadar.bakirelik zara bağlı değildir.

hiç bir ülkede bakire bir kıza alttan muane yapılmaz. bakiremisin sorusuna evet yanıtını alan doktor da alttan muane yapıyorsa o doktoru şikayet edebilirsiniz. ayrıca ilişki dışında zarınız gittiyse de bunu nişanlınıza söyleyin zaten o kendşde anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…