- Konu Sahibi brunettella
Hayır Merak etme. Bozmamak için sormuştur..
Allahima sukurr positief cevap aldim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
InsAllah yaa
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır Merak etme. Bozmamak için sormuştur..
Aci da mi olmadı?Hayir kanama falan olmadi iste..
Aci da mi olmadı?
Ay tüh tüh, gerçekten ya yırtıldıysa? Ya doğuştan yoksa mesela? Ayyy düşünsenize ne kadar korkunç!!! 1!Bilmiyorum artik.. ://// bi tuaf oldum zaten dusundukce..
Zar ya yirtildiysa naparim ya ://
Allahima sukurr positief cevap aldim
InsAllah yaa(
Kişiden kişiye gore değişir ama öyle çok bir kan gelmiyorHayir olmadi ://
Zar yirtildiginda baya cok kan mi geliyor ki? Bunu cevapliyabilen varmi ki burda nasil bsy ki nsl akiyor o kan?
Ay tüh tüh, gerçekten ya yırtıldıysa? Ya doğuştan yoksa mesela? Ayyy düşünsenize ne kadar korkunç!!! 1!
Olup olmadığını bile hissetmediğiniz, ufacık bir 'zar' altı üstü; varlığına da yokluğuna da kimsenin laf edemeyeceği, sizden başka kimseyi ilgilendirmeyen bir şey için kansermişsiniz de 3 aylık ömrünüz kalmış gibi dünyayı başınıza yıkmasanız keşke.
Alttan bakmadan once bakireyim diyemedin mi nedense hic inandirici degilsin..
Yurtdışında nerdesin bilmiyorum ama benim kaldığım yerde bakıyorlar Altan ve hata kizligin kalınlığı vs. öğrenebilirsin bence için rahat olsun. Disziplin olsun hasta mahremiyetii olsun ne kadar önem taşıyor yurt dışında bilmen lazım..
Ayrıca bir iki damla gelir oda adet bitiminde ki renk de olur .. ve en fazla üç ilişki sonrası tamamen kesilir..
baktıktan sonra mı sordu önce mi
Sonrasi derken?
E önce sorduysa bakireyim deyince neden bakıyor ki upuzun bir çubuk sonuçta o alet. Umarım bir şey olmamistir . ki bence olmamıştır çünkü o kadar rahat acısız bir şekilde olacağını sanmamÖnce sordu iste
Siz kimsiniz ben kimim, biliyormusun ki ? Yada ben biliyormuyum hayir?
Bu yuzden neden inandirici olmayan sacma seyler paylasim? Sizi inandirmaya yada inanirmamaya calisim , zamanima yaziktir :) sizi bilmem
Ay tüh tüh, gerçekten ya yırtıldıysa? Ya doğuştan yoksa mesela? Ayyy düşünsenize ne kadar korkunç!!! 1!
Olup olmadığını bile hissetmediğiniz, ufacık bir 'zar' altı üstü; varlığına da yokluğuna da kimsenin laf edemeyeceği, sizden başka kimseyi ilgilendirmeyen bir şey için kansermişsiniz de 3 aylık ömrünüz kalmış gibi dünyayı başınıza yıkmasanız keşke.
Mrb
Yakinda yani bi kac ay sonra evleniyorum.
Sorum su ki..
Gecen sene mi neydi. Kadin doktoruna gitmistim adet sorunum vardi.
Oda camera ile altan bakti. Tabiki cok korktum korkumdan saskinligimdan bsy diyemedim.
Sordu bakiremisin diye evet dedim.
Ama yabanci br ulkedenim. Onlara gore bakirelik onemli dgl.
Korkuyorum suan. Bsy oldumu noldu diye..
Bu hafta randevu alirim kontrol etmek icin skitnimi gidermek icin. Sadece ozamana kadar icim icimi yer
Sizce bsy olmusmuydur?