• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TTnetten daha ucuzunu arıyorum! Varmı başka bişey kullanan ??

bende ttnet sınırsız tarifesini kullanıyorum.59 tl.her ay en az 62 tl fatura geliyor.ttnet kullanmak istemiyorum uydu neti araştırdım ama malesef kablo tv altyapısı olması gerekiyormuş.benim oturduğum mahalledede bu altyapı yok.smile geçsem acaba aynı durum smile içinde geçerlimidir.bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşlar.:19::19::19:
cnm mümkünse süperonline na geç.
mümkün ddeğilse ttnette kal.
ttnette çalştığım için bilityorum.
ayrıca ttnet in sınırsızı 55 tl

cnm mümkünse süperonline na geç.
mümkün ddeğilse ttnette kal.
ttnette çalştığım için bilityorum.
ayrıca ttnet in sınırsızı 55 tl

ben neden o zaman her ay 62 tl ödüyorum anlamıyorum.birde süperonline için gerekli olan bir şey var mı uydu nette olduğu gibi.çünkü benim telimde yok ve kablosuz kullanıyorum ttnet.te.bilgilendirdiğin için saol canım.

ben neden o zaman her ay 62 tl ödüyorum anlamıyorum.birde süperonline için gerekli olan bir şey var mı uydu nette olduğu gibi.çünkü benim telimde yok ve kablosuz kullanıyorum ttnet.te.bilgilendirdiğin için saol canım.
ben de bi kaç ay 63-62 ödedim.
daha sonra ttnette çalşmaya başlaynca faturamı inceledim zamanında ödemediğim için olmş hep.
faturaların günlerini aksatmamaya çalş.
süperonline için ne gerekli bilmiyorum ama geçenler çok memnun ve ttnetten daha hızlı oldıuğunu söylüyorlar

Back