• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TTnetten daha ucuzunu arıyorum! Varmı başka bişey kullanan ??

cicibisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
2.867
3
116
38
İstanbul
Bıktık artık,ev telefonuna mecburen para ödemekden (kullanmadığımız halde)
Ki zaten ttnette çok pahalı..
Başka bi çözüm arıyorum..Kabloneti söyleyenler oldu etraftan,kullanan varmı ??

ah ah sorma..tt net resmen sömürüyor milleti..mecburi ev hattı bağlatıyor bide üstüne bir sürü internet faturası.
kablolu tv olan yerlerde uydunet çok uygun ve iyiymiş..malesef biz küçüük bir yerdeyiz yok..olsa hemen ona geçeceğiz.

uydu net kullanan arkadasım var ama cok kesildigini söylüyor hiç memnun deil

Bende kabloneti araştırıyorum,ama burda varmı yokmu bulamadım..
Valla bıktık artık bu sömürüden,dünyada en pahalı interneti biz kullanıyoruz..
Her zaman kazık atıcak bişe buluyolar türklere..

kızlar tt net neden uygun gelmediki yani biz daha önceden 3g vodafone kullanıoduk da 5gb limitliydi ama ne video izlioduk ne bişi indirioduk kotayı 500 mb aştı diye 55 lira fazla geldi fatura bizde şimdi adsl baglattık 29 lira fatura sınırsız

canım siz yeni bağlattığınız için 29 yoksa şimdiki tarifeden geçmeye kalksak 49 lira ödememiz gerekecek ayrıca biri internet 6 ay 7.77 lira sonra 29 liraya limitsiz

smile geç daha hesaplı

smile kullanıyorsun sanırım
sorun yaşıyormusun baglantılarda falan

merhaba turan, ben de ayni sekilde 2mb sinirsiz internetim vardi smiledan bitince. oturup hesapladim en avantajlisi,yine smile ile yenilemek ancak 6 ay sinirli fiyatina sinirsiz paketegecip saedce 1 yilligina sozlesme imzalamak.gerisi hep antin kuntin, yalan dolanlarla yok 6lira yok 9lira gibikarinca duasi yazilarinda seni 2yilligina baglayan sozlesmelerle dolu. aslinda isin ozu bu firmalarin hepsinin devlet tarafindan verilmis birtaban fiyati var en cok ona inebliiyorlar. aslinda aldiklari paralar hep ayni amasen mesela benim soyledigim bu pakette yeni birine gectigindeodeyecegin 25,30lirayi odememis oluyorsun ve 45liraya ortalama 2mb sinirsiz a kavusmus oluyorsun. toplama vurdugundaysa uc asagi bes yukari hepsi ayni 17 Mart 2010 21:56 tarihinde Turhan :> Arkadaşlar merhaba ...>>>> Yaklasık olarak 1 yıldır smıle adsl kullanıyordum . (1 mb/s sınırsız> kullandım)bu günlerde abonelıgım sona ermek üzere. Bazı şirketlerin> kampanyalarını inceledim. Acayıp acayip teklifler ilginç kampanya detayları.> Kafam karıştı.>>>> Acaba sizin bana önereceğiniz adsl hizmeti veren adam gibi bir şirket> varmıdır.>>>> Teşekür ederim her şey için...

arkadaşlarla görüşürken yazışmaları okursan sende bir kara verirsinyerimseniben

cnm araştır istersen ama ben ttnette çalıştığım için biliyorum. ttnet çok sömürüyor.insanlar sadece markaya o kadar para ödüyor.
koçnet, türknet vs vs diğer internetler ucuz ama kalitesiz sakın geçme derim. bizim oraya gelen müşterilerden diğer internetlere geçenler oluyordu ve hep pişmanlar. geri çıkmak için uzun çabalar gösteriyorlardı. evet o internetler ucuz ve kalitesiz, ttnet güzel bir internet,hızı da güzel fakat çookk pahalı. ama süperonline a geçipte pişman olanı duymadım. hem hızı daha yüksek hem de daha uygun fiyatlı. turkcell le çalışan bi firma. önce araştır sonra ttnetten kurtul:34::34:

Son düzenleme:
bende ttnet sınırsız tarifesini kullanıyorum.59 tl.her ay en az 62 tl fatura geliyor.ttnet kullanmak istemiyorum uydu neti araştırdım ama malesef kablo tv altyapısı olması gerekiyormuş.benim oturduğum mahalledede bu altyapı yok.smile geçsem acaba aynı durum smile içinde geçerlimidir.bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşlar.:19::19::19:

Back