- 30 Mayıs 2015
- 339
- 299
- 18
- 47
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Aynen bende de durum öyle iki doğum beni bu hala getirdikızlar belimin ölçüsü 79 cnm :) ohaa diyorum 90 60 90 19cmmm resmenn başka bir insan çıkarmış vücudumdan :)
doğumlarınız sezeryanlı mı normal doğumda pek kalmıyor... benimde iki çocuğum var büyüdüler artık normal doğum yaptım göbeğim yok doğum sonrası karın bağlama olayı falanda yapmadımAynen bende de durum öyle iki doğum beni bu hala getirdi
Sezeryan canım çok sanslisin ben 65 kiloyum 55 olsam yetersilmiştim tam bildirimi yaptım tekrarl
doğumlarınız sezeryanlı mı normal doğumda pek kalmıyor... benimde iki çocuğum var büyüdüler artık normal doğum yaptım göbeğim yok doğum sonrası karın bağlama olayı falanda yapmadım
Aynen bende de durum öyle iki doğum beni bu hala getirdi
Sezeryan canım çok sanslisin ben 65 kiloyum 55 olsam yeter
Temizlik spordan sayiliyomu kizlar. Sayilirsa duzeni bozar ki herkes yapiyor temizligi.12 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1. deniz3344 = 1200 sayı ip atlama 22 dK 4200 adım yürüyüş 40 dakika + 100 squat = 70 dk
2. hedef52 = yürüyüş = 20 dk (ama daha devamı gelecek:)
3. Selvos88=30dakika(leslie+mekik+squat+150ip)+44dakika(cardio+kas)Toplam 74 dakika
4. Metebatur = zumba ( zumba incredible results süper cardio party) = 40 dk
5. Daydream15=bootcamp cardio 51 dakika+zumba 40 dakika =91 dakika
6. su321 = 100 sguat 1 saat yuruyus 45 dakika pilates = 110 dk mı oluyor :)
7. blanche_ea = aletli pilates = 60 dk
8. derman= spor ve halı silme = 60 dk
hem üst tarafta canım
listeye ekliyoruz canım dünün listesi kapandı 12:00'da,
artık yeni listemiz var yarın 12:00'a kadar eklebiliriz
Temizlik spordan sayiliyomu kizlar. Sayilirsa duzeni bozar ki herkes yapiyor temizligi.
Bana haksizlik olur gibi geliyor eklersek.
Halı silmeye çok yoruldum valla beyazı bide kollarım ağrıdı bebeklerim küçük ağır işler sayılsin benceTemizlik spordan sayiliyomu kizlar. Sayilirsa duzeni bozar ki herkes yapiyor temizligi.
Bana haksizlik olur gibi geliyor eklersek.
Bana spor gibi geldi diğer yaptığım spordan ağır geldiCanım derman yazmıştı diye ekledim ben de
ama haklısın bence de
sadece sporları yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?