- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #2.501
Hani fotoğraf koyuyordun
Süpersin Can'ımEki Görüntüle 1730402 yarın eşimin yeni yıl partisine böyle yatilacagim kizlar çorap ten rengi olacak yanliz
Senin sadece göbek var yerinde olsam hemen pilatese başlarım son 5 kg da sıkılaşarak veirirm, harika olurEki Görüntüle 1730402 yarın eşimin yeni yıl partisine böyle yatilacagim kizlar çorap ten rengi olacak yanliz
İnanmazsin yapıyorum bir aydır sikilasma yok kardiyo yapıyorum sikilastim biraz biraz çikolata yesem hemen çıkıyor gobekSenin sadece göbek var yerinde olsam hemen pilatese başlarım son 5 kg da sıkılaşarak veirirm, harika olur
Hımm çocuk var mı? Benim de öyle ya bekarken de öyleydi biraz fazla kaçırıp hemen çıkıyordu... Ama benim simitlerim yok yan kısımların çok incedir, göbek ortadan top gibi çıkar o yüzdenİnanmazsin yapıyorum bir aydır sikilasma yok kardiyo yapıyorum sikilastim biraz biraz çikolata yesem hemen çıkıyor gobek
Benim o az kaldı beş Kilo giderse eskisi gibi Fit olacağım Son bir ay şeker yemiyecegim yaza fit girmem lazim miyav_su gibiHımm çocuk var mı? Benim de öyle ya bekarken de öyleydi biraz fazla kaçırıp hemen çıkıyordu... Ama benim simitlerim yok yan kısımların çok incedir, göbek ortadan top gibi çıkar o yüzden
Anlamadım canımYa kizlar 3 gundur cok yuyorum engel olamiyorum(
Yiyorum olcakti o :)Anlamadım canım
tamam cnm yaptığıın sporları eklemey unutmaBuralardaydim zaten ama siteye giremedim bu hafta sizinleyim artık
canım ölçlerini yazar mısınTarçınlı limonlu bol su iç Canım kesilir...
evet cnm ek gıdaya geçince daha iyi oluyorsunAyy yok ek gıdaya geçince düzelirim diye düşünüyorum
canım ben kendi yaptığımı anlatmak istiyorum sana,50li kilolarda hep takılıp kalıyordum,yani 10 aydır filan 60 kiloy civarıydım,aşağısına inemedimSpor fayda etmeyecek kadar yanlış beslenmiyorum asla. Tıka basa yemiyorum mesela ekmeği tamamen kestim gibi, ölçülü yiyorum akşam belli bir saatten sonra yemiyorum. Ha bunu hergün mü yapıyorum değil arada kaçamaklarım oluyor. Çok sık emziriyorum sadece anne sütü alıyor oğlum, o yüzden çok sık acıkıyorum ama asla abartmıyorum. Yediğim herşeyin kalorisine bakıyorum ve yediğimden fazla kalori harcıyorum. Otomatikman gitmesi lazım ama anlamadım işte. Başkası sırf emzirmeyle veriyor arkadaş patır patır birde ben üstüne o kadar debeleniyorum ama...
ay canım aslında bu iyi bir şey değilAynen bende komşum kızı var geceleri 1 yarım ekmek ve içine Nutella sürüyor hergün akşam ama 50 kg
benim de kitaplarım geldi,hemen canan karatayın ktabını okumaya basladımcanım karatayın kitabında çok ayrıntılı anlatıyor hep kalori hesabının ne kadar yanlış olduğunu. vücut canlı koca bir organizma diyor, 1000 kalori aldım 1500ünü harcadım 500 kalori vücuttan gitti gibi işlemler yaptırıyor diyetisyenler, vücut makine değil şu kadar aldım şu kadar harcadım diyemezsin diyor. eğer okuduysan biliyorsundur zaten, okumadıysan kesin bak bir derim, orada ayrıntılı anlatıyor neden kalori hesabıyla kilo verilemeyeceğini.
ay cnm sana nutellayı unutturamayacak mııyız :)))))Metebatur bende birgün nutella ve kaymak yiyeceğim
tamam cnm,inşallah:)))Bu hafta hastalık lardan pek yuruyemedim amma önümüzdeki hafta en az 4 gün yürüyrcem
tamam cnm seni izinli yazyorumGünaydın sportif hatunlar :)
Ben müsadenizle süresiz izin istiyorum :) Süresiz dediysem 1-2 hafta :) Yine spor yaparım ama yarışmaya yazacak kadar düzene girmesini istiyorum. Bu şekildeyken beğenmiyorum pek. Döndüğümde herkes motivastyon örneği olacak seviyeye gelir umarım
çok iyi:))))ben son iki gınde anlamsız bi sekilde kilo verdim sanırım spora ara verince butun sisligim indi cok saskınım ama bel olcum 74 cm
tamam cnmBenim bel ölçü de aynı 83
kaydettim :))Bel olcum 68 canim
hoşgeldin :))Merhabalar, ben de 2 haftadir tekrar duzenli spora ve dengeli beslenmeye basladim. Motivasyonumu yuksek tutmak icin sizinle birlikte bildirim yapabilir miyim?=)
tamam canım,hadi artık 4 elle sarılalım :))C CallanPinckney benim kilom belim her şeyim aynı. son zamanlarda haftada üç kez yapabildim. anca kilomu koruyabildim. sınavlarım vardı ve uzaklaştım spordan. tabi bu bahane olmamalıydı, sporumu yapsaydım sınavlarıma daha iyi odaklanabilirdimbu akşamdan itibaren her gün düzenli yapıyorum sporumu
taşşşş maşallahEki Görüntüle 1730402 yarın eşimin yeni yıl partisine böyle yatilacagim kizlar çorap ten rengi olacak yanliz
canım olan olmuşYa kizlar 3 gundur cok yuyorum engel olamiyorum(
Havalardan insanın içi sıkılıyor ankara çok kötü sis karanlık sabah olmuyor sankiYiyorum olcakti o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?