• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tsh yuksekligi

Ben de Hipotiroidi için çok dr a gittim ve hepsinden farklı birsey öğrendim herseyi ayrıntılı inceleyen dr yok denecek kadar az malesef sana şöyle anlatayım ilacını sabah erken saatlerde icersen ve 45 dakika yemek yemezsen daha iyi emiliyor ben genelde sabah erken uyanıp içiyorum sonra geri uyuyorum unutursan gece yatarken icebilirsin ama unutmamaya dikkat etmek gerek

Aynen iyi doktor bulmak gercekten zor. Herkea basindan saviyor. Senin kac ayda indi? Benimde bu ay inse hamile kalabilir miyim ? Baska birsey.cikmasa bari cok zor ugras vermek gucum gi gide tukenmeye basladi. Bende anne olmak istiyorum.

tatlım benıde tsh sorunum vardı.5 kusurdu hamıle kalmaya calısıyordum doktor 2.5 altına dusmesi gerek hamilelik için dedi. 0.64 de düştü. bir sonra ki ay hamıle kaldım llah'ın ıznıyle:KK46::KK49:yanı demem o ki için rahat olsun.tsh hormonun hamıle kalmanı engellıyor dıger gebelık hormonlarını engelledıgı ıcın. ben uzman endokrıne gıttım o doktora cok guvendım. once dahılıyeye gıttım kaç sefer bırseyın yok dıye gerı yolladı ben bıle kan degerımden yuksek oldugunu tahmın edebılıyordum az cok,o yuzden endokrın bolumunde uzmana gıtmenı tavsıye ederım

sagol canim. İlacimi 1 saat onceden alayim kahvaltidan once daha etkili olsun. İnsallah duser bende hamile kalabilirim bir an evvel. Rabbim hepimizin gonlune gore versin. İlacimi yarin kullanmaya baslicam.

sagol canim. İlacimi 1 saat onceden alayim kahvaltidan once daha etkili olsun. İnsallah duser bende hamile kalabilirim bir an evvel. Rabbim hepimizin gonlune gore versin. İlacimi yarin kullanmaya baslicam.
Allah ın ıznıyle olur canım.başka bır sorun yoksa eger tsh dusunce olur sen ıcını rahat tut. stres cok onemlı benm arkadasım stresden dolayı aylarca hamıle kalamadı.ne zamankı gönlunu ferah tuttu o zaman Allah nasıp ettı

Allah ın ıznıyle olur canım.başka bır sorun yoksa eger tsh dusunce olur sen ıcını rahat tut. stres cok onemlı benm arkadasım stresden dolayı aylarca hamıle kalamadı.ne zamankı gönlunu ferah tuttu o zaman Allah nasıp ettı

bu ay strs yapmadim ama tsh cikmis bu seferde. Her ay bir sey oluyor nasip olmadi. İnsallah bnde anne olurum

bu ay strs yapmadim ama tsh cikmis bu seferde. Her ay bir sey oluyor nasip olmadi. İnsallah bnde anne olurum
olur inş tatlım:) bende senın gıbı her ay bırsey cıkıyor demıstım ama aslında oyle dusunmemek gerek demekkı zamanı değil Allah bır engel verıyor. ben kendımı hep sımdı olup sağlıksız olucagına 3-5 ay sonra olsun sağlıklı olsun dıye telkın ettım sende oyle dusun:)

olur inş tatlım:) bende senın gıbı her ay bırsey cıkıyor demıstım ama aslında oyle dusunmemek gerek demekkı zamanı değil Allah bır engel verıyor. ben kendımı hep sımdı olup sağlıksız olucagına 3-5 ay sonra olsun sağlıklı olsun dıye telkın ettım sende oyle dusun:)

haklisin canim oyle. Saglikli olsunda hersey evlat icin. Onun saglikli olmasi herseyden daha onemli. İnsallah rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eder.

Aynen iyi doktor bulmak gercekten zor. Herkea basindan saviyor. Senin kac ayda indi? Benimde bu ay inse hamile kalabilir miyim ? Baska birsey.cikmasa bari cok zor ugras vermek gucum gi gide tukenmeye basladi. Bende anne olmak istiyorum.
Bir ayda normale döner inşallah ikinci ay ilac dozun net bir şekilde ayarlanır ama sana nacizane tavsiyem iki ayi geçirip üçüncü ay tedavi görmen çünkü ben ikinci bebek istediğimde acele ettim bir ay tsh normale döner dönmez tedaviye başladım kimyasal düşük kürtaj yaşadım dr tsh tam dengeye girmediği için olabilir demisti

yine de seni yanlış yönlendirip bir ay kaybettirmek istemem sen en iyisi Dr una danis belki benim dr öyle yorumlamistir ya da ben de oldu diye sende de olacak diye birşey yok

yine de seni yanlış yönlendirip bir ay kaybettirmek istemem sen en iyisi Dr una danis belki benim dr öyle yorumlamistir ya da ben de oldu diye sende de olacak diye birşey yok

Sagol canim tedbirimi alirim doktoruma soylerim danisirim. Sorun teskil ediyorsa korunuruz. Tesekkur ederim bilgi icin. Allah evlatlarimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Merhaba arkadaslar adetim 12 gun gecikti doktorum bana hormon testi yapti . B-hcg 1.20 gebelik yok dedi adet sokturucu verdi tarlusal. Tsh hormonu 0-4 referqns araligi olmasi gerekirken benim tsh hormonum 8,7 cikti o yuzden adet olamiyorsun dedi. Dahiliye ye gitmem gerektigibi soyledi yarin dahiliyeciye gidicem. Benim sorum su ben 1 senedir gebe kalmaya ugrasiyorum. Tshyi dusurmek icin ilac kullansam gebelik ne zaman gerceklesir ? Anne olabilecek miyim ?

çok öenmli bişey değil..euthrox diye bi ilacı var..her sabah yemekten yarım saat önce alıyosun..önemli olan düzenli kullanman..bende ilk başladığımda tsh 11 küsürdü..simdi düştü..ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum... doktorun ayarlar zaten dozunu ama o çağırmasa da sen ayda bir ölçtür git..bir kaç ayda normale düşer bence değerlerin..Geçmiş olsun..

çok öenmli bişey değil..euthrox diye bi ilacı var..her sabah yemekten yarım saat önce alıyosun..önemli olan düzenli kullanman..bende ilk başladığımda tsh 11 küsürdü..simdi düştü..ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum... doktorun ayarlar zaten dozunu ama o çağırmasa da sen ayda bir ölçtür git..bir kaç ayda normale düşer bence değerlerin..Geçmiş olsun..

tesekkur ederim. 1 ay sonra gidip olcturucem. İlac kullanmaya basladim 3 gun oldu. İnsallah duset biran evvel.

tesekkur ederim. 1 ay sonra gidip olcturucem. İlac kullanmaya basladim 3 gun oldu. İnsallah duset biran evvel.
Merhaba TSH düşürücü ilaç kullanan kilolu olanınız var mı acaba?
Benim TSH üst sınırın hemen üstünde 5 küsür gibi tam rakam hatırlamıyorum T3 ve T4 normal çıktı ama bana TSH düşürücü ilaç vermedi endokrinolog ondan önce dahiliyeci de önemli görmedi kilo vererek inmesi gerektiğini söyledi her 2 doktor da..
Ondan önce ilk kadın doğumcuya gittim o yönlendirdi dahiliyeye zaten. Kadın doğumcu TSHınız böyleyken hamile kalamazsınız dedi, pkosluyum kiloluyum 8 kilo verdim ama bana neden TSH düşürücü ilaç vermediler acaba ya? Bilgisi olan var mı? Tiroid yetmezliği filan hiçbişey demediler kamu hastanesiydi çok hasta var tamam ama ciddiye mi almadılar acaba

Benim TSH üst sınırın hemen üstünde 5 küsür gibi tam rakam hatırlamıyorum T3 ve T4 normal çıktı ama bana TSH düşürücü ilaç vermedi endokrinolog ondan önce dahiliyeci de önemli görmedi kilo vererek inmesi gerektiğini söyledi her 2 doktor da..
Ondan önce ilk kadın doğumcuya gittim o yönlendirdi dahiliyeye zaten. Kadın doğumcu TSHınız böyleyken hamile kalamazsınız dedi, pkosluyum kiloluyum 8 kilo verdim ama bana neden TSH düşürücü ilaç vermediler acaba ya? Bilgisi olan var mı? Tiroid yetmezliği filan hiçbişey demediler kamu hastanesiydi çok hasta var tamam ama ciddiye mi almadılar acaba

troid hastasiyim ve kiloluyum. Bende bu ay ogrendim troid hastasi oldugumu. Sen bence baska doktora basvur zaman kaybetmeden troid dusurucu ilacla desteklesinler. 73 kiloyum ben. Sen kac kilosun ? Bende kilo vermeye ugrasiyorum.

Canım ilgi alaka insani muamele istiyorsan özele gitmek lazim..ama güvenilir bir özele...

başka bir Dr a daha mutlaka git ama kilo verirsen değerin gerçekten normale dönebilir çünkü T3 T4 normal ve sınırın çok az üstu. Ben kilo verdiğim zaman ilacimin dozu düşüyor ordan biliyorum

Merhaba Kızlar bende pco var en son yaptırdığım tsh hormonumda 6,91 çıktı. Çok korkuyorum. Nasıl bir tedavi uygulanıyor. İlerde hamile kalabilecek miyim? Bu arada bekarım.

Back
X