Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkTSH yüksekliği olup gebe kalanlar
Hamile kalmayı zorlaştırıyor ama engel değil canım antikorlarda önemli tabi bende haşimato tiroidi var tsh ilaçla dengelendi en son 1di daha gün önce gebe olduğumu öğrendim ama çok yeni tabi..
Peki ilaci kullanmadan once hamile kalmayi denemis miydin olmuyor muydu? Yani bu deger engellik teskil etti mi ? Aminnn canim sende saglikla kucagina al insallaaah
Hamile kalmayı deniyordum canım ama benim eşimde sıkıntı vardı. Bende de tsh durumu vardı. Bilmiyorum engel oldu mu ama kullandiktan sonra hamile kalmisim farkinda değilim. Çok etkilemese de 4 gibi değerler yine de kontrol altında tutulabilir. Içinde rahat eder en azından.
3 unun ortak gorusur hic bir sorun teskil etmiyor diyorlar. Hatta biri nerden cikiyor boyle seyler tsh tek basina etkilemez diger oranlarin cok iyi dedi. Yinede bitkisel dereotu kuru yapicam ben dogal yolla onu biraz dusurebilmek icin ac karna 1 corba kasi dereotu yemeye basladim.
Benim durumunda olanlar icin bilgilendirme yapmak istedim
Benim tsh 5in üstündeydi doktor dediki gebe kalırsan ikinize yetmez sana zor yetiyo bebeğin zihnine etki edeceğini dedi. O yüzden ilaç verdi ve hamile kalırsan ilacı ona göre ayarlayım dedi.
Nisan ayında bu yazıyı yazmıştım şuan 7haftalık hamileyim. Tsh hamile kalmadan gayet iyiydi 2in altına düşmüştü. Şuan 2.80 filan doktorum dedi 2in altına düşmesi lazım ilacımı doktorum ayarladı inşallah düzelir