- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 48.004
- 748
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
içim kıpır kıpır oldu nihalim, hoşbuldum canım,çok sağ olforumun bitanecik doktoru gelmiş valla gözümüz yollarda kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içim kıpır kıpır oldu nihalim, hoşbuldum canım,çok sağ olforumun bitanecik doktoru gelmiş valla gözümüz yollarda kaldı
Tsh 200 çıkmış bizimkide tpolar da 1000 gecik biraz , kötü hastalıktan korkuyoruz ilaçla düşer insalah , Dr böbrek bezlerinede bakalım demiş buda korkuttu bizi biraz kardeşime de 100 Luk verilmiş İstanbul'da iseniz Dr onersinde bulana bilirmisiniz biz burda bı profsre gittik ama dr biraz tersler gibi konusdu bizlebende ilk duyduğumda korkmuştum hatta nette araştırmıştım sonra demiştim hatta ben bu siteden bu konu ile ilgili cevap vereceğim soranlara arada açar bakarım bu hastalık ismi ile olan başlıklara neyse kısaca anlatayım ben 3 yıllık evli idim çocuk düşünmemiştik sonra başa bir şey için kan tahlili verdiğimde tsh değerim çok aşırı düşük çıkınca gittim dr orda sintigrafi falan çektiler sonrası düşük olan tsh 34 lere falan çıktı ama anti tpolar 1000 üstü idi ozaman bana haşimato dediler rahatsızlığın adını, bende demiştim dr çocuk olması engelmi nette engel yazıyor diye dr demişti bu tsh değeri ile gebe kalamazsın kalsanda düşük olur ama değerlerini en az 2,5 indirmemiz gerekiyor inince gebe kalırsın demişti kısa süre için tsh değerim düştü ve ben korunmayı bıraktıktan kısa süre sonra gebe kaldım yanlış hatılamıyorsam 3 ay falandı ama o dönem tsh 2 lerde tpolar 1000 yukarı idi yani tpolar gebe kalmaya engel olmadı , 2 . bebeğimde de tsh 1,5 larda tpolar yine çok yüksekti kafanıza takmayın stres yapmayın ilac değerini ayarlamak zaman içinde olacaktır mesela bana ilk 100 mg verdiler sonra fazla geldi 0,75 düşürdüler şimdi mesela hafta içiyorum hafta sonu içmiyorum öyle ayarladık başka sorunuz varsa cevaplayabilceğim yardımcı olurum
Vücut kitle endeksim 37 idi.Yandaş hastalıklarım olduğu için ameliyat oldum.Vücut kitle endeksine mutlaka bakarlar.tup mide ameliyatini vucut kitle indexi astigi icin yani sartlari sagladiginiz icin mi yaptilar yoksa bu hastalikta yapilabiliyomu kilo varsa indekslere bakilmadan
Benim de antikor testlerin yıllardır 1000 üzer çıkar, iyi bir endokrinoloji doktoru kontrolünde olsun.Geçmiş olsun.Kız kardesiminde tposu 1000 üstü çok korkuyoruz hiç başımıza böyle bir şey gelmemiş di biraz anlatır mısınız tsh Şi 200 sizin ki kacdi tsh niz
Merhaba Tiroidit tiroid bezinin iltihaplanması demişti doktorum ve sadece aspirin vermişti bunun için.Zaman zaman olur,benim bir kaç Ottoimmün hastalığım daha var o yüzden bu basit kalıyor yanında,bazen bir kaç yerde iltihaplanma oluyor( eklem tutulumu,sedef romatizması gibi) o zaman kortizon kullanıyorum.Tiroidit olduğumda boğazımda gözle görülür bir şişlik oluyor,dış yüzeyde kızarıklık,boynuma vuran bir ağrı.Hatta o şişlik nodül sanılabiliyor ilk baştaBende de troidit varmış bu konuda sizden bilgi alabilir miyim acaba? Şuan bunu sorabilecek biri çıktı diye sevindim acikcasi
yok istanbulda değilim ama bulunduğum şehirin devlet hastanesinde endokrin bölmüne çıkmıştım ilk o beni araştırma hastanesine yönlendirmiştiTsh 200 çıkmış bizimkide tpolar da 1000 gecik biraz , kötü hastalıktan korkuyoruz ilaçla düşer insalah , Dr böbrek bezlerinede bakalım demiş buda korkuttu bizi biraz kardeşime de 100 Luk verilmiş İstanbul'da iseniz Dr onersinde bulana bilirmisiniz biz burda bı profsre gittik ama dr biraz tersler gibi konusdu bizle
Peki siz ultrason sonucunuzunu e nabizdan gorebiliyor musunuz neler yazdığını benim de hem tiroidit hem hasimata dendi ikisinde aynı seymi bilmiyorum. Vaskilarizasyon diye birşey yazıyor mu sizinkindede merak ettimCanım bende troidit çıktı troid bezinin iltihaplanmasıymış.Bende gerekli açıklama yapmayan doktorlara denk geldiğim için üniversite hastanesine gittim sana da tavsiyem ilgili bir iç hastalıkları ya da endokrin doktoruna gidip detaylıca öğrenmen.Bu arada ilaçlarını ve kan tahlillerini aksatma kanlanma olayını inan bilmiyorum adam akıllı takip edecek ve insan gibi bilgi verecek bir doktor bulman gerekiyor ya gecistiriyorlar ya da cok panikletiyorlar ben resmen panik halde gittim ve buraya da panik halde konu açtım.En iyisi ilgili bir uzmana detaylıca görünüp detaylıca sorman çok geçmiş olsun
Tekrar merhaba sizin diğer mesajlarınıza baktım sanırım aynı sorunları yaşıyoruz benim de hem boyun hem de koltuk altı lenf nodum var reaktif görünümlü yazıyor. KBB doktoruna gittim korkulacak birşey yok bademcik iltihabı dan da olabilir dedi henüz dahiliye veya endokrinoloji Dr gidemedim ama sizin gibi lenf nodqrinim birden fazla olması korkutuyorBende hasimatoyum ve troiditim var.Mesela annemde hasimato ama onun troiditi yok.Aile hekimim korkma herkeste olabilir çoğu troidit olduğunu bilmeden yaşıyor dedi.Bu konuda ilaç düzeni ve düzenli kan ultrason takibi önemliymis.Ultrason sonucumda troidit ve lenf nodlarını gösteriyor başka bişey yazmıyor.Dedigim gibi çok aklına takiliyorsa aile hekimin ilgiliyse ona bile sorabilirsin ilk bilgilendirmeyi yapsın sana ama sonraki süreçte iyi ilgili bir doktor bul canim
Hergun birsey takılıyor kafaya ben boyjumdakinin kendim elimle yoklarken buldum tabi o an neler yaşadım anksiyete krizi hemen özel hastaneye gittim muayene ne 300 TL param gitti çok şükür o da enfeksiyon kaynaklı olabilir demişti unutmuştum takı tiroit ultrasonun da tekrar hatırlamış oldumAynen canım 2 çocuğum var hayat bize çok zor bir de anlamayan insanlara alay konusu oluyoruz.Ben bunun rahatsızlık oldugunu düşünmüyorum ne olduğunu veya olmadığını bilmek hakkımız sonra doğal olarak kafamızda kuruyoruz sadece biraz fazla kuruyoruz buda bizim hayatimizi cehennemene çeviriyor
Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz.Bende göğüs kontrolu için bir genel cerraha gitmistim durumumu hiç açıklamadı üzerine korkuttu bir gün sonra bende 500 TL vererek resmen sadece bilgi almaya cekindigim ultrasonu açıklamaya gittim çok daha iyi bir doktora o hiç korkulacak birşey değil neden seni rahatlamadı dedi.Kesinlikle önce çok iyi bir doktor insan psikolojisinden anlayan hasta odaklı hekim gerekiyor.Tavsiyem iyice araştırmadan herhangibir doktora gitme daha da panige surukluyorlar.Sakin ol dua et gideceğin zaman arastirmadan gitme.Maddi manevi mahvoluyoruz ben seni çok iyi anlıyorumHergun birsey takılıyor kafaya ben boyjumdakinin kendim elimle yoklarken buldum tabi o an neler yaşadım anksiyete krizi hemen özel hastaneye gittim muayene ne 300 TL param gitti çok şükür o da enfeksiyon kaynaklı olabilir demişti unutmuştum takı tiroit ultrasonun da tekrar hatırlamış oldum
Merhabalar çok geçmiş olsun acaba ulturoson sonucunda reaktif dışında neler yazıyor boyutu nedir bnde de var ve endşlelym acaba başka şikayet lrnz varmıTekrar merhaba sizin diğer mesajlarınıza baktım sanırım aynı sorunları yaşıyoruz benim de hem boyun hem de koltuk altı lenf nodum var reaktif görünümlü yazıyor. KBB doktoruna gittim korkulacak birşey yok bademcik iltihabı dan da olabilir dedi henüz dahiliye veya endokrinoloji Dr gidemedim ama sizin gibi lenf nodqrinim birden fazla olması korkutuyor
Merhabalar çok geçmiş olsun acaba ulturoson sonucunda reaktif dışında neler yazıyor boyutu nedir bnde de var ve endşlelym acaba başka şikayet lrnz varmı