- 7 Ağustos 2016
- 1.692
- 1.056
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Ben varım tsh hic 100' olmadi ama 6falan oldu hashimato icin de anti tpo ya bakılıyor benim 15000 kusürlardaydı.Ben kilo veremiyordum naparsam yapayım tiroit icin de hipotiroidi dediler minik bir hap alınıyordum yemekten yarim saat evvel.tup mide oldum tiroit hapi kestiler değer düşük çıkıyor, tiroit büyümüş 1 kere hashimato oldun mu bir daha geçmez demisti prof bana ama bebeğim var.mi ellerinden öper 5 yaşında 2.olmadi o ayriMerhaba arkadaşlar inşallah konum taşınmaz burası aktif diye burdan paylaşıp fikir almak istedim anlayışınız için teşekkür ederim , okuyup değer verip okuyucak olanlarda teşekkür Ler
Kardeşim 24 yaşında bu gün TSh hormonu 100 cikdi , hemen bir endekroloji Dr na muaneye gittik , bakıldı küçük nodüller gördüğünü söyledi yarın ayrıntılı ultrason cekilcek ömrü boyunca da bir ilaç yemesi gerektiğini söyledi bu hastalığa sahip olup çocuk sahibi olan var mı acaba ve nasıl bir hastalık Google'dan okudum bir şeyler ama hiç kafam almıyor yaşayıp deneyimlerinizden bahsederseniz çok mutlu olurum.
Bende gözlerinden öperim yavrunun , kız kardeşim aksine çok zayıf önceden çok kilolu idi 20 kilo verdi normal kendisi yapdi diyetle bır daha da hiç almadı , dediniz gibi bu gün antikortestleride yapıldı 3 gün sonra cikicak ama prof hashimato demiş , tahliler çıkmadan net değildir dimi insalah değildirBen varım tsh hic 100' olmadi ama 6falan oldu hashimato icin de anti tpo ya bakılıyor benim 15000 kusürlardaydı.Ben kilo veremiyordum naparsam yapayım tiroit icin de hipotiroidi dediler minik bir hap alınıyordum yemekten yarim saat evvel.tup mide oldum tiroit halini kestiler değer düşük çıkıyorsa tiroit büyümüş 1 kere hashimato oldun mu bir daha geçmez demisti prof bana ama bebeğim var.mi ellerinden öper 5 yaşında 2.olmadi o ayri
Adını ilk defa duyduğum bı hastaligi yanlış yazmışım , bence hastalık söz konusu olan konulara gülücükler atmayın geçmiş olsun diye bilirsiniz mesela yok Türkiye de yaşıyorum.Yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Hesemota dediğiniz şey haşimato mu? Kardeşinizde guatr çıkmış, tiroit hormonları düzenli çalışmıyor demektir. Ben de doktor değilim, burada kesiyorum
Gülücük durumunuza değil. Endişelenmeyin. Çok yaygın bir rahatsızlık ve hayatı etkileyen bir şey değil. Üç komşumda var öyle söyleyeyim. İnşallah ultrasonda da sıkıntı çıkmaz. Geçmiş olsunAdını ilk defa duyduğum bı hastaligi yanlış yazmışım , bence hastalık söz konusu olan konulara gülücükler atmayın geçmiş olsun diye bilirsiniz mesela yok Türkiye de yaşıyorum.
Allah razı olsun teşekkür ederim , kardeşim çok genç ve nişanlı çok üzülüyoruz inanın kiGülücük durumunuza değil. Endişelenmeyin. Çok yaygın bir rahatsızlık ve hayatı etkileyen bir şey değil. Üç komşumda var öyle söyleyeyim. İnşallah ultrasonda da sıkıntı çıkmaz. Geçmiş olsun
Ay hamile olduğunu öğrendim rahatladım. Hamile günlüğü yaptın diye hatırlıyordum. Birkaç zamandır göremeyince Allah korusun kötü bir şey mi oldu diye üzülmüştüm.Sıkıntı olacak bir hastalık değil düzenli ilaç kullanıyorum bende şu an hamileyim canınızı sıkmayın bende de nodüller var sadece takıp edilmesi gerekiyor
Merhaba, benim de 2 yıldır tsh bir yükselip bir düşüyor. Doktor hashimato olabilirsin anti tpo baktır dedi henüz baktıramadım. Sizde de değerlerde böyle dengesizlik oluyor muydu? Benn de kilo vermeye çalışıyorum 15 gündür ancak veremiyorum. Üstelik şuan değerlerim normal.Ben varım tsh hic 100' olmadi ama 6falan oldu hashimato icin de anti tpo ya bakılıyor benim 15000 kusürlardaydı.Ben kilo veremiyordum naparsam yapayım tiroit icin de hipotiroidi dediler minik bir hap alınıyordum yemekten yarim saat evvel.tup mide oldum tiroit hapi kestiler değer düşük çıkıyor, tiroit büyümüş 1 kere hashimato oldun mu bir daha geçmez demisti prof bana ama bebeğim var.mi ellerinden öper 5 yaşında 2.olmadi o ayri
Evet bir ara boş gebelik dediler kürtaj olacaksın dediler Muhtelifcim ondan silmiştim sonra dediler ki sağlıklı bir gebelik kalp atışı var ama ben yine de pek girip bakmıyorum bakicna daha çok stres oluyorum ondan geri yapmadım çok teşekkür ederimAy hamile olduğunu öğrendim rahatladım. Hamile günlüğü yaptın diye hatırlıyordum. Birkaç zamandır göremeyince Allah korusun kötü bir şey mi oldu diye üzülmüştüm.
Konu sahibi babam ve anne tarafın komple tiroid hastası. Haşimato mu bilmiyorum ama sülalede boy boy çocuklar var.
Geçmiş olsun. Bakın ilaçla tedavisi var. Allah dermansız dert vermesin asıl
Adını ilk defa duyduğum bı hastaligi yanlış yazmışım , bence hastalık söz konusu olan konulara gülücükler atmayın geçmiş olsun diye bilirsiniz mesela yok Türkiye de yaşıyorum.
Allah razı olsun teşekkür ederim , kardeşim çok genç ve nişanlı çok üzülüyoruz inanın ki
İnşallah minik kalbi uzun yıllar sizinle birlikte atarEvet bir ara boş gebelik dediler kürtaj olacaksın dediler Muhtelifcim ondan silmiştim sonra dediler ki sağlıklı bir gebelik kalp atışı var ama ben yine de pek girip bakmıyorum bakicna daha çok stres oluyorum ondan geri yapmadım çok teşekkür ederim
Ben 60 kg ile gebe kalmıştım o süreç ve öncesi hic kilolu değıldım.doguma 85 kg gittim şeker va sorun yoktu sonra vermem gerekirken daha da aldim diyetisyenler sporlar yok asla veremedim sonunda endokrinoloji ye gittim tsh,t3.t4.antitpo, ve sitresi ölçen bir test yaptilar (1 hap veriyorlar belli bir saatte içip sabah o şekilde kan veriyorsun)sonuç :hipotiroidi+hashimato dedi dr ve ekledi herkez 10 kilo verirken sen 3 kg verirsen öpte başına koy dedi bu tiroit olayı zaten hipo olan kilo verimini azalıyor.hiper ise tersi sanıyorum. Benim de değerlerim oynuyor 3 ayda 1 kontrol oluyorMerhaba, benim de 2 yıldır tsh bir yükselip bir düşüyor. Doktor hashimato olabilirsin anti tpo baktır dedi henüz baktıramadım. Sizde de değerlerde böyle dengesizlik oluyor muydu? Benn de kilo vermeye çalışıyorum 15 gündür ancak veremiyorum. Üstelik şuan değerlerim normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?