• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TSH yüksekliği gebeliğe engel mi?

Evet benimde yüksekti hap verdi onunla düştü
Merhaba melom,benim de tsh yüksek çıktı da sana bir şey sormak istiyorum. Tsh kaçtı senin hamile kaldığında?benim 3,3çıktı ilaç kullandım bir ay hamile kalmak için 2,5altında mı olması lazım hafta içinde tekrar doktora gideceğim ama sana sormak istedim
Bir de kaç mg kullandın?

Adet düzensizliği için doktora gittim TSH yüksek çıktı 5.133 çıktı bı yerde okumuştum gebelik için 3 altı olması gerekiyormuş bilginiz var mı acaba?
Bu sorunun cevabini yarin doktorumdan ögreniceğim. Benimde 5.5 degerim 50lik levotrin kullaniyorum. Bugun kan vermemi istedi,kontrol icin. Endokrine görundunuzmu?

Merhaba melom,benim de tsh yüksek çıktı da sana bir şey sormak istiyorum. Tsh kaçtı senin hamile kaldığında?benim 3,3çıktı ilaç kullandım bir ay hamile kalmak için 2,5altında mı olması lazım hafta içinde tekrar doktora gideceğim ama sana sormak istedim
Bir de kaç mg kullandın?
Merhaba ben pko olduğumu ilk öğrendiğimde tsh değerim 7.60 çıkmıştı ilacı da 25mg başladım 4 ve daha altına kadar düşmeye başladı ama ben hamile kalmak için bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bi ara bıraktım sonra araştırıp tekrar başladım düzenli içtim tekrar düşmüş şuan da değerim 1.50 falandı en son bir gün 1 tane diğer gün 2 tane içiyorum

Bu sorunun cevabini yarin doktorumdan ögreniceğim. Benimde 5.5 degerim 50lik levotrin kullaniyorum. Bugun kan vermemi istedi,kontrol icin. Endokrine görundunuzmu?
Evet göründüm kadın doğum üzerinden gittim zaten oraya euthyrox 50mglik hap verdi 3 ay sonra kontrole gidicem bu arada öğrendim ben canım engel malaesef bana normalde pek yüksek değil dedi ama ben dedim hamile kalmak istiyorum o zaman işler değişir dedi ikinci kan aldılar 8 çıkmıştı sonra bu hapı verdi

Evet göründüm kadın doğum üzerinden gittim zaten oraya euthyrox 50mglik hap verdi 3 ay sonra kontrole gidicem bu arada öğrendim ben canım engel malaesef bana normalde pek yüksek değil dedi ama ben dedim hamile kalmak istiyorum o zaman işler değişir dedi ikinci kan aldılar 8 çıkmıştı sonra bu hapı verdi
İlk tahlil verdigimde benimde 8 di. 5,5 a dusurebildim. Su an transfer surecindeyim. Tiroit herseyi etkiliyor,vucutta. Kabizlik,kilo,sinirlilik, ostrojen hormonlari.. Stresten bile deger degisebiliyor. Kontrol altina alinmasi şart! Bugun degerimi aticagim bakalim dr'um ne önericek.

Merhaba ben pko olduğumu ilk öğrendiğimde tsh değerim 7.60 çıkmıştı ilacı da 25mg başladım 4 ve daha altına kadar düşmeye başladı ama ben hamile kalmak için bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bi ara bıraktım sonra araştırıp tekrar başladım düzenli içtim tekrar düşmüş şuan da değerim 1.50 falandı en son bir gün 1 tane diğer gün 2 tane içiyorum
Teşekkürler bir de hamile kalmak için 2.5mı olması lazım en fazla?sen kaçta hamile kalmıştın?

5,5 degerle transfer oldum.
Eger pozitif sonuc alirsam bu tezi çürütmüş olucağımm🤗😎

Tebrik ederim maşallah 🤩 darısı isteyen herkese. Clife macun nasıl bir şey nerden aldın. Onun etkisi mi oldu diyorsun ?
Teşekkürler amin inşallah macunun kendi internet sitesi var sadece orada satılıyor whatsap numarası da var 😊 önce rabbim vesile kıldı yoksa oldurmayacak Allah tüp bebekle bile oldurmazdi şükür ki nasibimizde varmış.. çocuk sahibi olmak için dualar var onlardan denedim dileklerin gerçek olması için olan dualar var onları hep okudum yeri geldi seccadenin üstünde ağlaya ağlaya dualar ettim umudumu hiç yitirmedim tabiki tedaviyi de elden bırakmadım inşallah rabbim tez zamanda bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin ❤

Back