• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TSH yüksekliği gebeliğe engel mi?

Benim 4 yıl boyunca olmadı. Hiçbir doktor da demedi ki senin tsh yüksek o yzden olmuyor diye. Sonra tedaviye başladım ilaçlarımı 2 ay düzenli kullandım düşünce kendiliğinden hamile kaldım. Tsh çok önemli. Devamlı takip edin tedavinizi olun.
Benimde gebelik iki yıldır olmadı 1.8 di bu ay bir da 5 oldu

Merhaba ben de bugün doktora gittim ve tsh değerim 3.89 çıktı. Doktor normal dedi ama içime sinmedi. Bu değerle hamile kalabilir miyim?

Merhaba canım bnmde 6 aydır bebek olmadı hormon baktırdım tsh 6.48 çıktı henüz görünmedin naptin sen ilaç başlandı mi
Dün doktora gittim kan aldılar bugün sonuç göstermeye gittik 8e yükselmişti ilaç verdi günde 1 tane aç karına bugun başladım canım hamilelik için önemliymiş TSH mutlaka git canım ama gittiğinde belirt hamilelik istiyorum diye

Canım bende doğuştan tiroid hastasıyım hiç yok bende. Gebelik istiyordum normal doktor kontrolüm de gelmişti gittim tsh 25 çıktı aşırı yüksek. Doktor ilacı yükseltti. 1 ay düzenli kullandım dün sonucu aldım 2 bucuğu n altına düşmüş bile. Bu 1 ay nasıl stres yaptım ama düşecekmi düşer mi değer çocuğum olacak mı falan. Çok şükür düşmüş hiç beklemiyordum . Sende stres yapma ben yaptım adetim de gecikti. maksimum 2 ayda toparlar hamile kalırsın 🤣 hep birlikte kalalım inşallah 🙈
Amin inşallah canım bende bugün baslicam ilaca gittim doktora nasibimizde varsa olur inşallah 😊

Bende 1 senedir korunmasız deniyorum bu ay tsh 10 çıktı sonra tekrar tahlil yapıldı 8 çıktı ve ilaca başladım. İlk zamanlar böyle bir sıkıntım yoktu sonradan öğrendim 🤷🏻‍♀️ bakalım

Bende 1 senedir korunmasız deniyorum bu ay tsh 10 çıktı sonra tekrar tahlil yapıldı 8 çıktı ve ilaca başladım. İlk zamanlar böyle bir sıkıntım yoktu sonradan öğrendim 🤷🏻‍♀️ bakalım
İnşallah düzelir ben bu ay kullanıyorum adetim normalde duzensizdi 37den aşağı olmazdim bu ay 33 gün sonra oldum.

İnşallah düzelir ben bu ay kullanıyorum adetim normalde duzensizdi 37den aşağı olmazdim bu ay 33 gün sonra oldum.
İnşallah galiba senin de önceden yoktu. Çok garip bende doktora gittiğimde tsh 2 çıkıyordu hep. Neyse farkettik tedavimizi görüyoruz inşallah bu da bir adım

Benimde 4.29 engel diye biliyorum en az 3 olması lazım bnde cumartesi doktra gidip tekrar baktircamm ondan olmuyor galiba 🤷
Mutlaka git canım ben gittim ilkten dedi fazla yüksek değil ama dedim ben hamile kalmak istiyorum o zaman farklı dedi ilaç verdi kullan düzenli olarak 3 ay sonra kontrole gel dedi

Back