- 21 Aralık 2020
- 77
- 39
- 8
- Konu Sahibi Papatya_2816
Adet düzensizliği için doktora gittim TSH yüksek çıktı 5.133 çıktı bı yerde okumuştum gebelik için 3 altı olması gerekiyormuş bilginiz var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi görmem gerekiyor yani teşekkür ederim cevabınız içinEvet engel ama tedavi ile düşürülüp kontrol altına alındıktan sonra engel değil
Evet benimde yüksekti hap verdi onunla düştüAdet düzensizliği için doktora gittim TSH yüksek çıktı 5.133 çıktı bı yerde okumuştum gebelik için 3 altı olması gerekiyormuş bilginiz var mı acaba?
Ne kadar kullandınız peki bu hapı hamilelik istiyorum daEvet benimde yüksekti hap verdi onunla düştü
Teşekkür ederim cevabınız içinTsh yüksekken de hamile kalabilirsiniz, bebeğin gelişimi için kontrol altında tutulmalı sadece. Tiroit hastası olarak bunu söyleyebilirim.
Evet düşünüyorum 1.5 senelik evliyim çok kez doktora gittim adet düzensizliğim için ama bu ay böyle yüksek çıktı anlamadım niye böyle olduEvet canım tsh gebeliğe engel gerçekten ama güzel ilacını kullanırsan sabit olursa engel değil gebelik düşünüyorsan tabi eğer 2.5 altında olması gerekiyor
Dereotu ye aç karnına tiroide birebir iyiEvet düşünüyorum 1.5 senelik evliyim çok kez doktora gittim adet düzensizliğim için ama bu ay böyle yüksek çıktı anlamadım niye böyle oldu
Hâlâ kullanıyorum hatta hamile kalınca dozunu arttırdı doktorNe kadar kullandınız peki bu hapı hamilelik istiyorum da
Teşekkür ederim cevabınız için Çarşamba gitmem lazım normalde endokrinoloji ye ama yasaklar var nasıl olucak bilmiyorumBenim 4 yıl boyunca olmadı. Hiçbir doktor da demedi ki senin tsh yüksek o yzden olmuyor diye. Sonra tedaviye başladım ilaçlarımı 2 ay düzenli kullandım düşünce kendiliğinden hamile kaldım. Tsh çok önemli. Devamlı takip edin tedavinizi olun.
Merhaba canım bnmde 6 aydır bebek olmadı hormon baktırdım tsh 6.48 çıktı henüz görünmedin naptin sen ilaç başlandı miAdet düzensizliği için doktora gittim TSH yüksek çıktı 5.133 çıktı bı yerde okumuştum gebelik için 3 altı olması gerekiyormuş bilginiz var mı acaba?
Canım bende doğuştan tiroid hastasıyım hiç yok bende. Gebelik istiyordum normal doktor kontrolüm de gelmişti gittim tsh 25 çıktı aşırı yüksek. Doktor ilacı yükseltti. 1 ay düzenli kullandım dün sonucu aldım 2 bucuğu n altına düşmüş bile. Bu 1 ay nasıl stres yaptım ama düşecekmi düşer mi değer çocuğum olacak mı falan. Çok şükür düşmüş hiç beklemiyordum . Sende stres yapma ben yaptım adetim de gecikti. maksimum 2 ayda toparlar hamile kalırsın hep birlikte kalalım inşallahTeşekkür ederim cevabınız için Çarşamba gitmem lazım normalde endokrinoloji ye ama yasaklar var nasıl olucak bilmiyorum
Ayrıca randevu alıp biran önce git. Çevirme olduğunda o randevu bilgisini mesaj olur mhrs den olur açıp gösterebilirsin. Ben polisi arayıp sormuştum böyle dedi bana.Teşekkür ederim cevabınız için Çarşamba gitmem lazım normalde endokrinoloji ye ama yasaklar var nasıl olucak bilmiyorum
Canım ben de tiroid hastasıyım doğuştan hemde. benim 25 çıkmıştı tsh ilacın dozunu yükseltti doktor 1 ayda toparladı 2 bucuğu n altına düştü stres yapma biran önce doktora git bebiş istiyorsan. Görünce yazmak istedim. Bende çok stres yaptım neredeyse bu bir ay psikolojim bozuldu seni de görünce yazmak istedim. Korkma 25 değeri 1 ayda düştüyse senin ki de düşer hamile kalırız inşallahMerhaba canım bnmde 6 aydır bebek olmadı hormon baktırdım tsh 6.48 çıktı henüz görünmedin naptin sen ilaç başlandı mi
Kuzum bnm çok aşırı yüksek değil ama şans eseri adetliyken hormon baktırayim dedim t3 t4 normal tsh 6.48 çıktı diğerleri de normal çıktı. İnşallah gönlümüzden geçen hayırlı olurCanım ben de tiroid hastasıyım doğuştan hemde. benim 25 çıkmıştı tsh ilacın dozunu yükseltti doktor 1 ayda toparladı 2 bucuğu n altına düştü stres yapma biran önce doktora git bebiş istiyorsan. Görünce yazmak istedim. Bende çok stres yaptım neredeyse bu bir ay psikolojim bozuldu seni de görünce yazmak istedim. Korkma 25 değeri 1 ayda düştüyse senin ki de düşer hamile kalırız inşallah