Pko herzaman ultrasonda görülmez bazı kadınlarda kistcikler vardır zincirlenmiş halde bende var mesela sağ yumurtalığımda. Bazı kadınlarda o yoktur o yüzden görülmez ancak hormonlara ve belirtilere göre doktor söyleyebilir bence başlangıcı oluyor senin söylediğin bak ben kendim için bişeyler yaptım ben çok kötü durumdaydım
1. Su içmek idrar yollarını temizler ve yumurtalıkları çalıştırır
2. Yürüyüş. Bol bol yürüyüş yumurtalıkları çalıştırır
3. Kilo vermek hormonları normal hale getirir. Bide paket gıda dan uzak durmak çünkü en çok onlar gebeliğe engel. Yumurtalık kistleri de onlardan oluşur
Ben bunları kendim için yapınca adet düzensizliğimi giderdi vs .. gebelik eksik ama oda benden kaynaklı değilmiş zaten bu yüzden çok rahat ilerliyorum :) olay herzaman kadında bitmiyor kızlar.. Stress yapmaya gerek yok zehir zaten bedene stress senin zaten adet düzenin yerindeyken sağlıklı yaşam çiz kendine çok daha iyi olucaksındır benimde değerim başlarda 5 ti .. 50 ve 25 mg karışık kullanmanı önermem tek dozajda ve Belirli dozajda kalmanı öneririm doktorunla konuş bence ben şuan 50 alıyorum mesela şuan 1,5 lerde. Düzenli kullanımda paket gıdadan uzak durarak değeri düşürebilirsin inan bana