- 24 Ağustos 2009
- 199
- 1
-
- Konu Sahibi gamzeli1986
canım benim tsh yüksek yani haşimato tiroidi var bende diğer adı da hipotiroidi
düşüklüğü de bildiğim kadarıyla hipertiroidi doktorun dediği gibi canım eğer
gebelik düşünüyorsan bi süre ilaç kullan normale dönsün ondan sonra
çünkü gerçekten bebekte sorunlara yol açabiliyo ben bu sebeple ikinci bebeğime hamileliği
düşünürken 1 yıla yakın ilaç kullanıp dengeledikten sonra hamile kaldım ama düşük tehlikem
falan oldu nihayetinde kızım bu sebepten 1 ay erken doğdu
zaten randevu almışsın bi git bakalım ne diyecekler sonuçları da yaz emi
İlacım 50 mg fakat şuan kullanmıyorumki ben o ilacı başka bir dr. o ilacı kullanma dedi bende pazartesiyi bekliyorum endokrin uzmanı tüm bu testleri değerlendirip kesin bir teşhis koyarsa ona göre ilaca başlıyacağım hayırlısıyla...
özelden yazamıyorum limitim yetersizmiş
evet canım 2 lerdeydi benim oranlarımda ...
ama dediğim gibi moralini çok çok yüksek tut gez dolaş o sıralar evliğimizin ilk seneleriydi ve gurbet kayınvalide yanındaydım ... bir iki ay uzaklaştım o ortamdan memleketimde gezdim dolaştım inan ben moral sayesinde kazandım ilaçlarım thromazol ve dideraldi ... 45 kilo olmuştum
ama hemen iki ayda toplandım 3. ayda hamile kaldım umarım gönlünüzce olur herşey :)
daha var o zamana
kadar keyifli olmalısın bol bol GÜL,, Eğlen, Gez dolaş ama
nişanlım olmadan zor oluyor cnmaz kaldı ama gelmesıne elımden geldıgınce kafaya takmıyorum ALLAH korusun daha yuksek de olabılırdı sonucta .. 1 ay sonra kontrolum var acaba yakın zamanda gıdıp bı kan tahlılı yaptrsam mı ne duzeyde dıye merak edıyorum gercı daha ılacım btmedı
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah :))
tabi ne zaman istersen yaptır aklında kalmasın sağlık ocakları bile hemen yapıyo bu testi :)