Gebeliğe Hazırlık TSH hormonu hakkında yardım !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de tsh 3.11 çıktı düşürmek istiyorum siz nasıl içtiniz çörek otu yapını ve ne kadar?

Merhaba benim de tsh 3.11 çıktı düşürmek istiyorum siz nasıl içtiniz çörek otu yapını ve ne kadar?
Merhaba. Ben aktardan soğuk sıkım çörekotu yağı istedim, bircok markanin var ama balen diye bi marka önerdi, küçük boydu 15-20 ml sanırım, her sabah kahvaltidan önce bir tatlı kaşığı içtim, icemezseniz ağzınıza alin yağı, yutmadan hemen su icin ikisi beraber rahat içiliyor. İste o 15-20 ml lik şişe bitene kadar içtim en fazla 1 ay sürmüştür. Hemen baktirmadim ama 3.84 den 2.54 e düşmüş.

Teşekkürler mutlaka deneyeceğim çok sağ olun. Doğal yolla düşürmek istiyorum da . Diğer hormonlara bir etkisi yok değişi mi bu yağın

Teşekkürler mutlaka deneyeceğim çok sağ olun. Doğal yolla düşürmek istiyorum da . Diğer hormonlara bir etkisi yok değişi mi bu yağın
Rica ederim. Ben hormon tahlili yaptırmadım kan tahlili yaptirdim ve bu süreçte yüksek olan kolesterolüm de biraz düşmüştü, baska bi etkisi olmadı ama bisey diyemem netten bi araştırın isterseniz. Bir de ben 3-4 ayda bir hacamat oluyorum ve tsh yüksek deyince hacamat yapan abla göğsümün üstünden yani dekolte bölgesinden de küçük bir kupa tuturmustu o sıralar, 2 kere falan böyle de yaptirdim belki etkisi olmuştur.

Uygulaması nasl yaptınız ne kadar içtinz ?

Bana ilaç vermişti haşimato başlangıcı demişti tsh 4 ü anti tpo referans 10 ken 58 di ilaç ve sabah akşam yemekten önce aç karınla bir tutam dereotu çok şükür istenilen düzeye oluştu tsh normal ama anti tpo hala yüksek Haşimato olduğu için

Valla ben hormon baktirmadim bilemiyorum belki de yükseltmiştir zaman zaman adet gecikmelerim oluyo. Acaba ondan mı ki
Evet ondan olabilir belkide zaten hamile olmayan kadınlarda stresten yükselen bir hormon tsh etkiside var yükselmesine benim herseym normaldi sonra hepsi birden yükseldi

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…