Doktorun ilaç vermesi gerekirdiMerhaba arkadaşlar bugün adetimin 3. Günü hormon testi yaptırdım tsh 5.12 çıktı doktor gebeliğe bunun engel olduğunu söyledi bu hormon nasıl düşer bitkisel kür bilen var mı ya da ilaç ne kullanılır
Kadın doğum olduğu için dahiliyeye yönlendirdiDoktorun ilaç vermesi gerekirdi
Çocuğunuz var mı ben 8 aydır hamile kalamiyorum tek engel bu görünüyorBenimde 12.0 çıkmıştı kadın doğumcu troid ilacı yazdı şimdi 3.25 cnm
Bı de kaç ayda düştü acabaBenimde 12.0 çıkmıştı kadın doğumcu troid ilacı yazdı şimdi 3.25 cnm
1 ayda düştü 1 senelik evliyiz 9 ay sonra hamile kalmıştım ama nisanda düştü doktor troid yüzünden olabilir dediBı de kaç ayda düştü acaba
Endokronolojiye gitmeniz gerek o söyler ne yapacağınızı ne kullanacağınızı. Bitkisel olarak sabahları dereotu yiyin
Bir ay içinde düşmüş olur troid ilacını düzenli kullanırsan. Benimki hamilelikte yükseldi seninkine yakın bir değerdi. Dahiliye doktoru ilaç verdi 25lik kullanıyorum, aylık kontrolde normale düşmüştü. Dahiliyeye hemen gitKadın doğum olduğu için dahiliyeye yönlendirdi
endokrin doktoruna gidin...doktor sölemedimi bunun kürü yok ilaç kullanmalısın ne kadar kullanıcağınıda dahiliye yada dediğim gibi endokrin dokturun söyler..hamile kalabilmek için 1-2,5 arası olması lazım değerin yinede bu değerlede hamile kalırsın ihmal etme bebek için çok önemliMerhaba arkadaşlar bugün adetimin 3. Günü hormon testi yaptırdım tsh 5.12 çıktı doktor gebeliğe bunun engel olduğunu söyledi bu hormon nasıl düşer bitkisel kür bilen var mı ya da ilaç ne kullanılır
Evet gidicem ancak araya bayram tatili girdiği için bı hafta sonraya kaldı malesef.endokrin doktoruna gidin...doktor sölemedimi bunun kürü yok ilaç kullanmalısın ne kadar kullanıcağınıda dahiliye yada dediğim gibi endokrin dokturun söyler..hamile kalabilmek için 1-2,5 arası olması lazım değerin yinede bu değerlede hamile kalırsın ihmal etme bebek için çok önemli
Merhaba kızlar gecenlerde konuyu açmıştım
Doktora gittim euthyrox 25 verdi. Ne kadar zamanda düşer sizce bu doz az gibi geldi bana ya
Benim kisisel gorusum ; GLUTENSIZ beslenme basta bol balik karalahana iyotlu deniz tuzu ve ilaclarinizi dogru miktarda tuketmeniz .Merhaba arkadaşlar bugün adetimin 3. Günü hormon testi yaptırdım tsh 5.12 çıktı doktor gebeliğe bunun engel olduğunu söyledi bu hormon nasıl düşer bitkisel kür bilen var mı ya da ilaç ne kullanılır
Ay ne güzel darisi başıma . 2.5 olması lazm en fazla dediler. Ben de çok vakit kaybettim zaten bı de 2.5 düşsün diye aylarca vakit kaybetmek istemiyorumHemen düşer merak etme. Bende troit hastasıyım . Senin değerden çok daha yüksekti değerlerim üstüne prolaktin tavan yapmış. Endokrin doktoruna gittim hemen. bana bu değerlerle Bebek düşünsende olmaz tedaviye başlamalısın dedi. Bizde şimdi Bebek istemiyoruz dedik. Meğer gittiğimde hamileymişim. Bebeğe zararı olmasın diye euthyrox 50 başladık hemen düştü değerler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?