Hmmm anladım canım o zaman kullabmaya devam bebislerimize kavusana kadarayni soruyu bende sordum :) doktor bana dustugu halde kullan dedi endokrine gidiyorum ben dahiliye degilde. bi ayda dusecegi yeri sabitler daha fazla gerilemez yukselmemesi icin kullanmalisin dedi eger gebelik istemeseydim biraktiracakti. gebe kalirsamda dozunu artiracakmis. yani kullanmaya devam ettirmek degerleri dusurmeye devam etmiyo sabit kalmasini sagliyo brn 2 ay sonra tekrar kan vericem sanada ayni sryleri soyler buyuk ihtimalle
Tsh biraz yükselsin boş yumurta yaparsın. bende öyleydim 50 lik hormon kullandım düştüğü ay hamileydimÇocuğunuz var mı ben 8 aydır hamile kalamiyorum tek engel bu görünüyor
aynen canim ama doktor kontrolunu yinede ihmal etme tam bir ay olunca tekrar hormon testi yaptirip gotur senHmmm anladım canım o zaman kullabmaya devam bebislerimize kavusana kadar
bende olmadi malesef ama tam degerlendiremedim de insallah benimkide bu ay tutar boyle yazanlara cok ozeniyorumTsh biraz yükselsin boş yumurta yaparsın. bende öyleydim 50 lik hormon kullandım düştüğü ay hamileydim
Ya nekadar guzellllTsh biraz yükselsin boş yumurta yaparsın. bende öyleydim 50 lik hormon kullandım düştüğü ay hamileydim
Canim benim de tsh 3.93 doktorum hic bilgi vermedi prolaktin 16.31 fsh 6.86 cok umitsizimİnşallah canm ben de 8 aydır istiyorum en sonunda hormon testi yaptırdım ve bu sonuca vardım işte. Herşeyin hayırlısı bazen üzülüyorum çok vakit kaybettim keşke daha önce tespit etseydim diyeee. Ama hayırlısı işte. Senin düşmüş artık inşallah bu ay bebiş olur
Hormon dediginiz nedir benimde yuksek sanirim tsh cok uzuluyorumTsh biraz yükselsin boş yumurta yaparsın. bende öyleydim 50 lik hormon kullandım düştüğü ay hamileydim
İlac canım ama seninki çok yüksek değil benimki 5 civariydi. euthyrox adında ilaç kullanıyorum ama doktora gitmeden kullanma dozlari var çünkü 25-50-100 diyeHormon dediginiz nedir benimde yuksek sanirim tsh cok uzuluyorum
Sen hamile mi kalmaya çalışıyorsun ne kadar oldu kalmayaliHormon dediginiz nedir benimde yuksek sanirim tsh cok uzuluyorum
Evt 5yildir istiyorum tedavi icin acele etmedim ama simdi pismanimSen hamile mi kalmaya çalışıyorsun ne kadar oldu kalmayali
4aylik bi tedavim olcak klomen duphaston bunlardan baska ilac kullanamam zaten umarim olumlu sonuc alirim sizinlede paylasirim insalhİlac canım ama seninki çok yüksek değil benimki 5 civariydi. euthyrox adında ilaç kullanıyorum ama doktora gitmeden kullanma dozlari var çünkü 25-50-100 diye
hormonlarina baktirmadan mi tedaviye basladi doktor ?4aylik bi tedavim olcak klomen duphaston bunlardan baska ilac kullanamam zaten umarim olumlu sonuc alirim sizinlede paylasirim insalh
Bakildi fsh biraz yuksek digerleri cok degil ama iste daha garantiye alabilirmiyim dusuncesihormonlarina baktirmadan mi tedaviye basladi doktor ?
anladim canim hayirlisi olsin hakkinda guzrl haberler verirsin insallah.Bakildi fsh biraz yuksek digerleri cok degil ama iste daha garantiye alabilirmiyim dusuncesi
Selam canım hamile kaldın mıanladim canim hayirlisi olsin hakkinda guzrl haberler verirsin insallah.
canim benim esimde problem varmis sebep oymusSelam canım hamile kaldın mıben hala yok çok üzülüyorum
Öyle düşünme canım erkekte sıkıntı çok daha kolay. Kadininki daha zor asil. Biz de eşime bsktiramadik hala. Pek yanaşmıyor bu duruma. Örneği verme süreci çok sıkıntılı ya malumcanim benim esimde problem varmis sebep oymusilaci hala kullaniyorum ama acikcasi birakmayi dusunuyorum nasil olsa esim duzelmeden bosuna icmis oluyorum diye dusundum uzulme sende vardir zamani inan este sıkinti olmasi cok daha kotu cozumu daha zor.
canim soyle erkek zor eger ki spermlerde dogustan bi sorun varsa yani sperm yoksa oluyse bunun icin pek bi cozum yok ameliyatlari falanda skintili onlarin. esimde ornek verme seklinden dolayi istemedi ama sonra kendiliginden gitti bence hic zaman kaybetmeyin sorun yoksa zaten bi sey kaybetmis olmicaksiniz. erkeklerin spemleri 90 gunde yenileniyor en basit bi hareketsizlik bile 3 ayini aliyor canim duzeltmek oda en basiti gercekten. benim arkadasimin esinin hic spermi yokmus onlarin ki daha zor 1 yili gecti hala tedavi surecindeler insallah ikinizdede bi problem yoktur da en kisa zamanda olur.Öyle düşünme canım erkekte sıkıntı çok daha kolay. Kadininki daha zor asil. Biz de eşime bsktiramadik hala. Pek yanaşmıyor bu duruma. Örneği verme süreci çok sıkıntılı ya malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?