Gebeliğe Hazırlık TSH hormonu hakkında yardım !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmmm anladım canım o zaman kullabmaya devam bebislerimize kavusana kadar

Canim benim de tsh 3.93 doktorum hic bilgi vermedi prolaktin 16.31 fsh 6.86 cok umitsizim

Hormon dediginiz nedir benimde yuksek sanirim tsh cok uzuluyorum
İlac canım ama seninki çok yüksek değil benimki 5 civariydi. euthyrox adında ilaç kullanıyorum ama doktora gitmeden kullanma dozlari var çünkü 25-50-100 diye

İlac canım ama seninki çok yüksek değil benimki 5 civariydi. euthyrox adında ilaç kullanıyorum ama doktora gitmeden kullanma dozlari var çünkü 25-50-100 diye
4aylik bi tedavim olcak klomen duphaston bunlardan baska ilac kullanamam zaten umarim olumlu sonuc alirim sizinlede paylasirim insalh

Yazan oldu mu bilmiyorum ama ben soğuk sıkım çörek otu yağı içerek 3.84 den 2.56ya düşürdüm. Çok yüksek olmadığı için dr ilaca gerek duymadı, ben de gebelik düşünmeden önce biraz vaktim varken bitkisel ne yapabilirim diye araştırıp bunu buldum, işe de yaradı tavsiye ederim

Hepinize geçmiş olsun kızlar ben tup bebek ile hamileyim hamile kaldığım da değerim 13 kusurdu 150 mg ilaçla 2 haftada düştü değerim hatta bana bu değerle hamile olamazsın olma demişti. Ama hamileyim suan 27 haftalık hamileyim 150 ile devam ediyorum ve 1 bucuk değerim oyle seyrediyor. Inslalah rabbim her isteyene hayırlı evlat nasip eder sağlıklı bir sekilde

Selam canım hamile kaldın mı ben hala yok çok üzülüyorum
canim benim esimde problem varmis sebep oymus ilaci hala kullaniyorum ama acikcasi birakmayi dusunuyorum nasil olsa esim duzelmeden bosuna icmis oluyorum diye dusundum uzulme sende vardir zamani inan este sıkinti olmasi cok daha kotu cozumu daha zor.

Öyle düşünme canım erkekte sıkıntı çok daha kolay. Kadininki daha zor asil. Biz de eşime bsktiramadik hala. Pek yanaşmıyor bu duruma. Örneği verme süreci çok sıkıntılı ya malum

Öyle düşünme canım erkekte sıkıntı çok daha kolay. Kadininki daha zor asil. Biz de eşime bsktiramadik hala. Pek yanaşmıyor bu duruma. Örneği verme süreci çok sıkıntılı ya malum
canim soyle erkek zor eger ki spermlerde dogustan bi sorun varsa yani sperm yoksa oluyse bunun icin pek bi cozum yok ameliyatlari falanda skintili onlarin. esimde ornek verme seklinden dolayi istemedi ama sonra kendiliginden gitti bence hic zaman kaybetmeyin sorun yoksa zaten bi sey kaybetmis olmicaksiniz. erkeklerin spemleri 90 gunde yenileniyor en basit bi hareketsizlik bile 3 ayini aliyor canim duzeltmek oda en basiti gercekten. benim arkadasimin esinin hic spermi yokmus onlarin ki daha zor 1 yili gecti hala tedavi surecindeler insallah ikinizdede bi problem yoktur da en kisa zamanda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…