- 14 Mart 2025
- 402
- 55
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalamazmıyım bu değerle 2023 de 1.94 çıkmış geçen ay yaptırdıgımda 3.96 cukmıs hamile kalmam zor muDeğeriniz normal en üst sınır 5 olmalı , evet engel .
Benim birçok hastalığım var ama en önemlisi tsh 18-20 arası düşürmeye çalışıyorum hipofiz bezi kaliteli yumurtlama için çok önemli yumurtanın çatlaması için vs
Değeriniz normal diyorum yaHamile kalamazmıyım bu değerle 2023 de 1.94 çıkmış geçen ay yaptırdıgımda 3.96 cukmıs hamile kalmam zor mu
Anladım teşekkür ederim ben 2 olması gerekiyor gibi okudum hep o yüzdenDeğeriniz normal diyorum ya
Hamile kalmaya engel değil bu değer
Tsh dalgalanabilen bir hormon ufak değerler sorun değil
Engel dediğim konu eğer yüksekse engel olur demek istiyorum
5i geçmemeli 3 kâfiAnladım teşekkür ederim ben 2 olması gerekiyor gibi okudum hep o yüzden
Korkma değerin çok güzel benim geçen ay 4.590 çıktı doktorum sahilyeye yonledirdi oradaki kan değerim 2 bin e düşünüş için rahat olsun hamileliğe engel değil dedi o yüzden güzel değerin senindeArkadaşlar merhaba ben 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ve bir şey öğrendim Tsh yüksek olursa hamile kalınmıyor diye benim değerim böyle cokmıs gebe kalmama engel mi hangi doktora gitmeliyim Tsh için
Oh içim rahatladı teşekkürler adetime 6 gün kaldı bekliyorumKorkma değerin çok güzel benim geçen ay 4.590 çıktı doktorum sahilyeye yonledirdi oradaki kan değerim 2 bin e düşünüş için rahat olsun hamileliğe engel değil dedi o yüzden güzel değerin seninde
Rica ederimOh içim rahatladı teşekkürler adetime 6 gün kaldı bekliyorum
Ne zaman bat benim 20 NisanRica ederimherşey gönlünce olsun inşallah bende bekliyorum nasip bakalim
Yumurtlama vs görüyor musunuz bu degerle peki ovülasyon testiyleDeğeriniz normal en üst sınır 5 olmalı , evet engel .
Benim birçok hastalığım var ama en önemlisi tsh 18-20 arası düşürmeye çalışıyorum hipofiz bezi kaliteli yumurtlama için çok önemli yumurtanın çatlaması için vs
Bir ayda mı düştü ilaç kullandınkz mıKorkma değerin çok güzel benim geçen ay 4.590 çıktı doktorum sahilyeye yonledirdi oradaki kan değerim 2 bin e düşünüş için rahat olsun hamileliğe engel değil dedi o yüzden güzel değerin seninde
Hayır maalesef yumurtam çatlamıyorYumurtlama vs görüyor musunuz bu degerle peki ovülasyon testiyle
Dr um proxyfemin takviyesi verdi yumurta kalitesi için hormonları da biraz düzenliyor sanırım bakalım siz de bi arastıeın isterseniz, bir de folibornmyforce duymıstum burada. Onunla hamile kalanlar baya olmuş.Hayır maalesef yumurtam çatlamıyor
Canım ben haşimato hastasıyım , en iyi bilenlerden birisiyim . Bu bir bağışıklık hastalığı yani vücudun kendi kendine savaş açıyor diyebilirim . Artık kadınlarda çok yaygın .Fakat şöyle bir durum var her tsh ı yüksek olan haşimato hastası değildir . Anti tpo değeri var o da yüksek çıkarsa muhtemelen haşimato hastası oluyorsun . Evet gebelik biraz zor oluyor diye biliyordum ben de fakat benim tsh değerim en başta 6 ydı daha sonra 4 oldu sonra 0.2 ve ilacı bir hafta bıraktım tekrar 4 oldu bunun için ilaç kullanılması gerekiyor mutlaka . Ama doktorumun dediğine göre şu an 3.02 değerde ve gebeliğe engel değil fakat bebeğin beyin gelişimi için çok mühim biz bunun gebelik aşamasından Max. 2.5 olmasını isteriz biraz düşürelim öyle çocuk düşün dediler ve ilacı kullanınca zaten düştü mutlaka herg0n alınması gerekiyor bir dahiliyeye görün derim . Ama kendine vesvese verme ol diyince olduran Allah'tır . Sadece olduktan sonrası için temkinli olmak lazım mutlaka dahiliyeye görün .Arkadaşlar merhaba ben 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ve bir şey öğrendim Tsh yüksek olursa hamile kalınmıyor diye benim değerim böyle cokmıs gebe kalmama engel mi hangi doktora gitmeliyim Tsh için
Ben de 50lik levotron kullanıyorum önce bi düşse vücudum düzene girse kendiliğinden olsa keşke , birşey yapmak zorunda kalmasak...Dr um proxyfemin takviyesi verdi yumurta kalitesi için hormonları da biraz düzenliyor sanırım bakalım siz de bi arastıeın isterseniz, bir de folibornmyforce duymıstum burada. Onunla hamile kalanlar baya olmuş.
Ama en önemlisi dedigin gibi şu tsh ı düşürmek ya benim de 5.6 çıktı
Euthyrox verdi dr 25 mg bir ayda ne kadar düşecekse artık
Stres tsh direkt etkiliyormus. Çok oynak bi hormon sanırım günden güne bile degişebiliyorBen de 50lik levotron kullanıyorum önce bi düşse vücudum düzene girse kendiliğinden olsa keşke , birşey yapmak zorunda kalmasak...
Sizin tsh değeriniz kaç çıkıyorBen de 50lik levotron kullanıyorum önce bi düşse vücudum düzene girse kendiliğinden olsa keşke , birşey yapmak zorunda kalmasak...
Stres, uykusuzluk vs çok etkiliyor ve aşırı derecese nazlı bi hormon demişti doktorum hapını bir gün bile aksatmamalısın demiştiStres tsh direkt etkiliyormus. Çok oynak bi hormon sanırım günden güne bile degişebiliyorstres yapmamaya çalışalım dicem de işte.. Zamanla düşer bence inşallah. Ne zamandır kulllanıyorsun