- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
-
- Konu Sahibi Ay-n ilk Hali
Aynen bende bugün iyice araştırdım TSH hormonunu ve benimkinin gebelik için biraz yüksek olduğunu öğrendim canım.Bendede tiroid var gebe kalmadan once doktorum 5 mg lik ilac verdi ac kqrnina sabahlari icmem gerektigini soyledi 1 ay icerisinde normal degerlere düşer dedi.gebelik icin normal olan tiroid orani 3.00 oldugunu soyledi doktorum istersen doktoruna tekrardan daniş 25 mg verebilir
Sorun olmazsa senin değerin kaçtı canım?Bendede tiroid var gebe kalmadan once doktorum 5 mg lik ilac verdi ac kqrnina sabahlari icmem gerektigini soyledi 1 ay icerisinde normal degerlere düşer dedi.gebelik icin normal olan tiroid orani 3.00 oldugunu soyledi doktorum istersen doktoruna tekrardan daniş 25 mg verebilir
Acaba 4 olmadığı için mi ilacın lafını etmedi bana... İnşaAllah iyi bir değerle karşılaşırsın canım.Ben 2 tane ayri doktora gittigimde ikiside ayni şeyi soyledi gebe kalmadan önce 4 ise tiroid hormonlarin gebe kalinca mutlaka 3 ve altina dusmesi gerekir dedi suanda ilac kullaniyorum 3 gun sonra tahlil vermeye gidicem
Tamam canım çok sağol. Aklımda bulunsun o zaman.Tahlil sonuclarinla beraber saglik ocagina git ilacin adinida söylersen yazar diye biliyorum
90 çıkan bile varmış canım biliyor musun? Bizimki biraz düşük en azından. Sen gebelik düşünüyor musun?Benimki baya yuksek cikti ve kac kere tahlil vermistim tiroidim yuksek degildi son 2 tahlimimde yuksek oldugu cikti bende anlamadim 6.00 ydi
Şu an senden öğrendim. Ben bu ay başladım bebek denemelerine ama B-hcg sonucum bugüm 0.100 çıktı. Yine de daha erken. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben o zaman üzerinde durayım TSH'nin.Yaklasik 5 aydir gebe kalmak icin ugras veriyorum tsh nin yuksek olmasi gebelige engelmis bilmiyodum bende hemen doktorum dahiliye uzmanina yonlendirdi ilac kullanmaya basladim
Benimki 3.58 olduğu için belki gerekli duymamıştır ama 2 değeri daha sağlıklıymış.4 oluncada her ihtimale karşi 25 mg veriyolar ki gebelik asamasinda yukselmesin diye
Bu gerçekten bu kadar büyük bir sorun mu canım. Alla alla... Bende 1.5 yıldır evliyim, bu ay istemeye başladık ama olmadı.1.5 yillik evliyim bebek dusunmeye karar verdik bu sorun cikti maalesef hemen tedaviye başladim o yuzden
Ben hem gebeliğe hemde kana baktırdım canım. Sadece TSH ve globulin yüksek çıktı.Sen gebelik icin mi tahlil yaptirmistin