İlaçla bir ay içerisinde bu kadar oynaması normal mi düzenli kullanıyorum hemen düşer diye düşünüyorum geçen aylarda öyle olmuştu5 altı gebelik için ideal ama en ideali 2,5 altı deniliyor canım
Bu ilacı kullanırken gebe kaldığımda sorun olmaz sanırım dimiGebelik için 3 altı ideal diyorlar
Sorun olacağını sanmıyorum. Kuzenim şu an ikizlerr hamile tiroid ilacı kullanıyor. Tiroidleri olmayan ömür boyu ilaç kullanacak olan bir arkadaşım da tüp bebeğe başlamış. Sorun olacağını sanmıyorum. Stres de etkiler rahat olunBu ilacı kullanırken gebe kaldığımda sorun olmaz sanırım dimi
Yani gebe kalamama gibi bi durum olur mu bu değerle
Normal sınırlara geldiği için gebelikle ilgili bir sorun olmaz canımİlaçla bir ay içerisinde bu kadar oynaması normal mi düzenli kullanıyorum hemen düşer diye düşünüyorum geçen aylarda öyle olmuştu
Umarım bu ay sağlıklı sonuçlar alırım
Herhangi bi sorunum yoktu da bunca zaman
İlaçla kontrol altına alındıktan sonra bir sorun olmaz sanırım gebelik için değil mi
Oh çok iyi ya korktum bi an bu ilacı kullandığım sürece gebe kalamam diyeSorun olacağını sanmıyorum. Kuzenim şu an ikizlerr hamile tiroid ilacı kullanıyor. Tiroidleri olmayan ömür boyu ilaç kullanacak olan bir arkadaşım da tüp bebeğe başlamış. Sorun olacağını sanmıyorum. Stres de etkiler rahat olunuz
İnşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederimNormal sınırlara geldiği için gebelikle ilgili bir sorun olmaz canım
Şu an o aralıktayım da öncesinde değişkenlik gösterdiği için ilaç vermişti ve kullanmıştımBende değerlerime baktırdım benim tsh 2.3 serbest t4 0.91 çıktı. Bana doktor her şey normal dedi. Bendeki değerlere göre tsh max referansı 4.2 görünüyor. Bence o aralıktaysa ve doktor ekstra bir şey demediyse sorun olmaz canım
İnşallah canım bizde 3 ay ovülasyonda denedik değerlerim de güzel ama olmadı inşallah bu ay tutturabiliriz bana da dua edersin dimiiŞu an o aralıktayım da öncesinde değişkenlik gösterdiği için ilaç vermişti ve kullanmıştım
Gebelikte de 2.5 altında olmasını öneriyormuş doktorlar
Bakalım şu an ilaç kullanıyorum inşallah ay sonuna sağlıkla gebelik sonucuna ulaşırım
İnşallah canım hepiniz dualarımdasınjz benim rabbim sağlıkla hayırlısıyla gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım bizde 3 ay ovülasyonda denedik değerlerim de güzel ama olmadı inşallah bu ay tutturabiliriz bana da dua edersin dimii
Tiroidinin yavaş çalıştığını düşün ilaç kullanıyorsun demi? Bunun hiç yok tiroidi çalışmıyor yani onun için kullanıyorOh çok iyi ya korktum bi an bu ilacı kullandığım sürece gebe kalamam diye
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip olur
Tiroidleri olmayıp ömür boyu neden ilaca başlamış ki ??
Hmm anladım benimde dediğim gibi önceden hiç bi şikayetim yoktu aslında 5.30 du kullanmaya başladım bir ay da baya düştü değeri değiştirdik 0.50 di 0.25 kullandım sonra bi kal gün kullanmayınca 3 kere yükseldi şimdi hafta sonu 0.50 hafta için0.25 kullanacağımTiroidinin yavaş çalıştığını düşün ilaç kullanıyorsun demi? Bunun hiç yok tiroidi çalışmıyor yani onun için kullanıyor
İnşallahHmm anladım benimde dediğim gibi önceden hiç bi şikayetim yoktu aslında 5.30 du kullanmaya başladım bir ay da baya düştü değeri değiştirdik 0.50 di 0.25 kullandım sonra bi kal gün kullanmayınca 3 kere yükseldi şimdi hafta sonu 0.50 hafta için0.25 kullanacağım
Dengelemek için inşallah bu ay hayırlı sonuçlar almış oluruz
Tiroid ameliyatını neden oldunuz nodül mü vardı ve değeriniz kaçtı acabaMerhaba ben tiroid ameliyatı oldum sürekli ilaç kullanıyorum günde 200 mg olarak. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ilk denememizdi. Bu duruma tiroid rahatsızlığımin neden olma ihtimalinin düşük olduğunu söyledi hekimim. Tsh için 2,5-3 aralığında olmasının gayet ideal olduğunu anlatmislardi. Tiroid metabolizma hormonu olduğu için tedaviyle vücut kendini düzenlemeye geçtiğinden adetlerinizde değişim olması normal geldi. İnşallah saglikla gebe kalırsınız ve sağlıklı bebeğiniz olur
Nodüller vardı. Öncesinde kan degerlerimde bir anormallik yoktu. Kanser ihtimali olduğu için ameliyat olmuştum. İlaç kullanmak hamileliğe engel değil hatta bizim gibi tiroid rahatsızlığı olan kişilerin kesinlikle kullanması gerekiyor. Çünkü hamilelikte düşük ya da bebekte gelişim geriliği olmaması içinTiroid ameliyatını neden oldunuz nodül mü vardı ve değeriniz kaçtı acaba
Teşekkür ederim çok sağolun amin cümlemize inşallah
Ben de ultrason çekildi herhangi bi nodüle rastlanmadı ilaca devam edelim dendiNodüller vardı. Öncesinde kan degerlerimde bir anormallik yoktu. Kanser ihtimali olduğu için ameliyat olmuştum. İlaç kullanmak hamileliğe engel değil hatta bizim gibi tiroid rahatsızlığı olan kişilerin kesinlikle kullanması gerekiyor. Çünkü hamilelikte düşük ya da bebekte gelişim geriliği olmaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?