B bebito Ziyaretçi 2 Eylül 2008 Konu Sahibi maden suyu #41 çamur gibi bişeymiş belli zaten hem herşeyi kapatacak hem de hava mı aldıracak cilde :S
ESRANIL Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2007 313 2 35 11 Ekim 2008 Konu Sahibi maden suyu #42 bana da inandırıcı gelmio hiç o kadar iyi bi ürün olsa normal magazalarda yada eczanelrde satılırdı diye düşünüyorum tv den bakıorum hemen kanıoruz cnkü cok güzel reklamlarını yapıolar.ama aldatıolar herkesi
bana da inandırıcı gelmio hiç o kadar iyi bi ürün olsa normal magazalarda yada eczanelrde satılırdı diye düşünüyorum tv den bakıorum hemen kanıoruz cnkü cok güzel reklamlarını yapıolar.ama aldatıolar herkesi
begum41 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2008 35 0 15 Kasım 2008 Konu Sahibi maden suyu #43 iğrenç bi kapatıcı yüzü kalıp gibi yapıyor
M maden suyu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 748 1 12 Eylül 2009 Konu Sahibi maden suyu #44 Yorumlar için hepinize teşekkürler arkadaşlarkaydirigubbakcemile5 Ben de vazgeçtim almaktan Para tuzağı belli:enbuyukkk:
Yorumlar için hepinize teşekkürler arkadaşlarkaydirigubbakcemile5 Ben de vazgeçtim almaktan Para tuzağı belli:enbuyukkk: