Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Truecover Kapatici

slm cnm benim dudağımn üstnde ifade çizgilerinin olduğu yerde damar gibi koyu bi leke war kapatırmı acaba:S güneş lekesi gibi bişey ama normal fontotenle kaptmıyo pudra sürüyorm fondoten srüorm bisürü genede çok belli oluyo kapatrmı ki

arkadaşlar valla kafam karıştı şimdi son durum nedirCADIARZU
yani çokmu kötü çokmu iyi tam tezat yorumlar yapılmış
bende numarasını aldım sipariş vericektim ama tamamen kafam karıştı:1shok:
Benim istediğim gözenekleri hafif kapatsın siyah noktalarıda vede cilt bozukluklarını sizce işe yararmı

şimdi canım anladığım kadarıyla hafif lekeleri kapatıyo ama çatlakları felan kapatmıyo sanırım,senin için de sorun çıkmıycağnı umuyorum.yalnız sipariş verince hemen gelmiyo tabi ben 2 yerden sipariş verdim ama nafile mayıstan buyana gelcek gelcek:1no2: bugün aradım cuma en geç elinde olucak dediler.dedim ben de cuma gelmezse iptal ederim sipariş.oklediler.Başka bir formda yasakkelime kesinlikle kapatmadığını söylüyorlar.Form kapatıcılar olarak arama yaparsan bulursun canım.

tv den satış yapılan ürünler nedense bana hiç güven vermiyor...sanki hepsi kandırmaca ve para tuzağı gibi geliyor...güya bu ürün hem sürüldüğü yerde hiç belli olmuyor,hem muhteşem kapatıyor,hem kıyafete bulaşmıyor,hem de suda çıkmıyor diyorlar ama bana hiç mantıklı gelmedi...

Herkes bir manken görünümüne sahip değildir. Cildinizdeki lekeler, tüm kusurlar artık True Cover ile son bulacak. Bu mükemmel ürün ile hemen arzu ettiğiniz güzelliğe kavuşabilirsiniz. Hiçbir ürün True Cover'ın yerini tutamaz. Doğum lekeleri, varisler, güneş ve yaşlılık lekeleri, çarpmalardan oluşan morluklar, kırışıklıklar, sivilce ve yara izleri artık hiç problem değil!
internet sitesinden alıntı. yüz bölgesinde devamlı kullanılmaz bence arada bir özel günler için olabilir. suda çıkmadığı yazıyor mankenler yada şarkıcıların çok kullandığı bir kremmiş. birde IGIA Instant Cover kapatıcı var amerikalılar üretmiş onunda özellikleri aynı biraz daha ucuz ama hangisi iyidir bilemiyorum.

cilt bakımı bölümünde iki ürün içinde yorum yazılmış kullananların çoğu iade etmiş. normal fontödenlerden farkı yokmuş. üstelik 10dk kuruması beklense bile suda çıkmış. yani çok büyük beklentileri olupta alanlar hayal kırıklığına uğrayabilir. belki uzman biri tarafından uygulandığında daha iyi sonuç verebilir.

hadi yaa bende umutlanmıştım bazıları iyi bazıları kötü yapmış ya videodada gösteriyorlar lekeleri falan çok güzel kapatıyor anlamadım deliricem

Son düzenleme:
ben netten araştırmıştım onu..
birincisi dedikleri gibi giysilere geçmiyor bilmem kaç saat çıkmıyor flan değilmiş..lekeleride kapatmıyormuş..o beklediğiniz mucizeleri yaratmıyormuş yani..
hatta 2-3 kişi ürünü geri iade ettiklerini söylüyordu..
biriside dier fondatenlerden hiç bir farkı yok öyle dendiği gibi iki renk le muhteşem uyum faln palavra diyo..

kısaca hiç bi işe yaramıyomuş arkdşlar :)
unutun..bende çok heveslenmiştim oysa reklamdan gözümü ayıramamıştım

kafamçokkarıştı geldimi canım senin kapatıcı ...Yok ben umudumu kestim ben en iyisi rejim yapiim ozaman toksikleride atarım:roflol: belki daa iyi olur cildim..

true cover ı aldım ve 2 gün önce iade ettim çünküüü 21 gr sadece tv de göründüğü gibi büyük deil.ayrıca 21 gr ın yarısı doluklava:
kesinlikle almayın

ewt doru tv'de gözükenein yarısı bile değil küçücük ama bnmki yarısına değil tam dou .

kızlar sudada denedim biraz çıkıyo ama tam değil bu arda ben size bir adres ve no verim netten aldım ertesi gün geliyo üstelik yanında zayıflama bandı hediyelii

ben almayın derim.azıcık bişeyi napacaksınız?ayrıca ben çillerime sürdüm diğer kapatıcılardan bi farkını göremedim.boşuna israaf

Reklamları o kadar inandırıcıki almayı düşünmüştüm yazık insanları kandırıyorlarÇok üzgünüm çoook senağlama

bende aldım ve ertesi gün iade ettim. Çatlak ve varisleri kapatmak için almıştım TV de gösterdiği gibi izleri ve lekeleri kapatmıyor. Ayrıca suyla çıkıyor ve peçeteyle hafif sildiğinizde bile çıkoyor.

Düğünüme 15 gün kala kurdeşen dökmüştüm. Sırtım, dekoltem her yerim lekeydi. O zaman bu ürün yoktu; ama eczaneden coverderm marka kapatıcı almıştık. Gerçekten çok güzel kapatmıştı. İzler belli bile değildi. Yalnız her yere bulaşıyordu. Cildimden tamamen çıkması 3 günü buldu. Duş alıyorum, yıkanıyorum, lifleniyorum, keseleniyorum. Ohh ne güzel çıktı diyorum. Bornozu giyip kurulanıyorum heryere bulaşamış. Nevresimler fondoten lekesi oldu, neyse ki yıkanınca çıktı.

ben aldim ve kullandim, tek kelime ile parana yazık, bir flor mar fondoten daha iyi kapatıyor inan bana, ustelik bulasıyor, topaklanma yapıyor, puturlu bir hissi var, cildi kurutuyor, 21 gram onun da yarısı dolu, ben o kadar pismanım ki anlatamam, o paraya glo minerals var vichy var, reklamları cok guzel kanıyoruz tabi

yaklaşık bir ay önce aldım ama pişman oldum. hiç denemein derim. :1no2: kapatmıyor mu? kapatıyor. ama ha normal bir kapatıcı kullanmışsınız ha bunu. üstelik çok ağır insan yüzüne maske varmş gibi hissediyor. dışardan bakıldığında ise suratta kalıp varmış gibi duruyor. dövme kapattığı falanda yok, denedim.fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…