Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Truecover Kapatici

maden suyu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
748
1
kızlar bu yeni çıkan fondötenimsi krem hakkında ne düşünüosunuz kullanan var mı ya almak istiyorum da alan var mı

bende tv de gördüm de nette hakkında yorum bulamadım..aslında izlediğim gibiyse gerçekten süper ama o kadar para veriyosun birde sadece tv de öyle tanıtılıyosa boşuna para vermiş oluruz...

bence ufak sivilce problemleri için çok fazla kapatıcı bir şey bu. bende reklamlardan gördüm. daha ciddi şeyler için kullanılmalı. ne kadar hava alıyo dense de cilt onun altına kalıyo kalın bir tabaka sonuçta.

ben o tv de pazarlanan ürünlere zerre kadar güvenmiyorum,o kadar işe yarayacağını hiç sanmam çünkü tv de gösterilen ne varsa hiç gösterildiği gibi çıkmıyo,bi ara da salyangoz özlü kremi öve öve bitiremediler ama kimse memnun kalmadı,bilmiyorm inanmayın derim...

Yoğun ilgi yüzünden sanırsam kimsenin eline ulaştırılamamış. O yüzden deneyebilen yok henüz sanırsam.Bende almayı düşünüyorum ama güvenemedim açıkcası ucuz bişeyde değil hemen alsam.Şu an için bekliyorum kullanan birinden bi yorum ....işn söyledikleri doğrudurda kapatıyordur.

Hanımlar !!!!
İşyerimde çalışma arkadaşım kızı için spariş verdi . . .
Bu hafta elinde olmasını bekliyor . . .

Sizi memnun kalıp kalmadığından haberdar edeceğim . . .
a.s.

Evet ben de merak ediyorum. Ama bence bir arkadaşın dediği gibi ciddi cilt lekeleri için ideal. Normal fondoten olarak kullanmak için fazla ağır bir ürün gibime geliyor. Gerçi ben o ürünün, pamukla silmene rağmen çıkmama özelliğine tav oldum. Hani kadın bir yanağına normal fond. bir yanağına bunu sürüp makyaj pamuğuyla bastırıyor ama bunda silinme olmuyor. Benim cildim karma ve yaz da geldi fondoteni resmen kusuyor. bazen yüzüm öyle parlıyor ki selpakla fazla yağı almak için siliyorum, o zaman da fondotenden eser kalmıyor. Suda da çıkmıyor diye gösteriyorlar bu ürünü, aslı var mı acaba?

kızlar ben aldım hatta bugünde geri iade ettim hayatımda böyle kötü bi fondoten görmedim,tarif bile edilemez.....ben dügün makyajım için istemiştim ama anladımki kocaman bi yalan sakın almayın paranıza yazık....

benim arkadaşımda yüzümü maskeliyo kaskatı dedi önermiyor açıkcası

ya arkadaşlar ben de true cover siparişi verdim ama yoğun ilgiden dolayı 10gün sonrasına attılar.bir ay içinde iade edip paranızı alma iadesi varmış.Ben yüzüm için diil vücudum için kullanıcam.önceki yıllardan bir deri hastalığından kalma izlerim var.Aslında kapatmasını çok istiyorum ama bir yandan da güvenemiyorum ama naparsınız umut işte.Belki her cilt tipine olmuyordur ozicelcius.Sen karışım yaparakmı uyguladın yoksa tek renk olarakmı?

ben aldım kullanıyorum bence gayet iyi ... ve gerçekten yoğun talep varmış ben sipariş verdim 1 hafta sonra geldi ve 3 gündür kullanıyorum bence çok iyi gerçekten kıyafetlere falanda bulaşmıyo..

ben aldım kullanıyorum bence gayet iyi ... ve gerçekten yoğun talep varmış ben sipariş verdim 1 hafta sonra geldi ve 3 gündür kullanıyorum bence çok iyi gerçekten kıyafetlere falanda bulaşmıyo..

Ciddimisin garçekten bu ürün için iyi bir fikir belirten ilk seni gördüm . Umutlandım ve sevindim açıkcası acaba ürünü neyi kapatmak için aldın . Çatlak veya normal leke ,ameliyat vs . lekesi için mi yani .Daha açıklarsan çok sevinirim .Ben çatlaklar için kullanıcam cesaret edemiyorum. Şu ana kadar iyi bir tepki veren olmamıştı .tşk şimdiden

benim bacağımda büyük bir ben va ten rengimin bir ton koyusu onu harika kapattı ve giysilerede bulaşmıyor gerçekten yüzümede sürdim sildim bence eksi bir yanı yoksırnaşık şey

evet kızlar ya doğum lekesini de kapatıyor mu acaba?kullananlar ne olur söyleyin

burcusfb;peki ya suda geçiyo mu etkili yani.ben bikini giyemiyorum karnımdan boynuma kadar üst bölgemde lekeler var?denizde veya suda denediysen yazarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…