İletişim bilgileri varmı nereye verilecek yarın pazar açık olur muYarın omü tıp fakültesi
Nursena için
A rh +
İki gönüllüye ihtiyaç var
Buradan gidebilecek arkadaşına tanıdığına haber verebilecek varsa çok mutlu oluruz
@prayforlosers tanıdıklarından söyleyebileceğin varmı?
Selen_Ay canım ecrin istanbula nakledildi nursena için yardımcı olabilirmisiniz?
A -Alisa- sen samsunluydun yanlış hatırlamıyorsam
Birşeyler yapabilir misin?
Evet açıkİletişim bilgileri varmı nereye verilecek yarın pazar açık olur mu
Yarın için iki bağışcıya ihtiyaç var haber verebilirmisiniz tanıdıklarınızaNursena yeğenimin sınıf arkadaşı.. Allah şifa versin. Ben hamileyim kan veremiyorum ama ihraç olduğunda etrafımı bilgilendiririm.
A rh +Ok. Hangi kan grubu
Allah razı olsun canım kalbine sağlık-Mavi Bu arada ben İstanbul avrupa yakasındayım ihtiyaç olur belki oralardan da her zaman elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah
Hadi inşallah dayımlara yazdımEvet açık
Omü tıp fakültesi kan merkezine verilecek
Orada nursena için diye belirtirseniz direk hastaya gider
Çok teşekkür ederimHadi inşallah dayımlara yazdım
Ben kan veremiyorum ama samsundayım sosyal sayfalarımda yayınlıyorum inşallah yardım eden buluruz canım..
Teşekkür ederim inşallah gidenler olurBen kan veremiyorum ama samsundayım sosyal sayfalarımda yayınlıyorum inşallah yardım eden buluruz canım..
Teşekkür ederim bekliyorum haberiniziBende samsunluyum ama kan grubum bu değil yani veremiyorum bu yüzden. Ama aklıma gelen kişilere sorayım uyarsa yazarım sana canım-Mavi
Uzulerek belirtiyorum ki Ecrinnaz dun gece melek oldu... Turkiye'de binlerce ecrinnaz var.. facebook dan tum kan gonulluleri grubunu takip edin.. kendi ilinizdeki ilanlari arayip numaranizi birakin ihtiyaclari oldugunda cagirabilecekleri bir can olun.. bir cocugun trombosit ablasi olup kaninizdaki trombositi paylasin.. bunu ayda 1 kere de olsa lutfen yapin cunku trombosit sayisi azalirsa hayati risk basliyor... bu sayfada ben bugun trombosit bagisladim diye bulundugunuz ilde ilanlari paylasin.. gonullu listesi olusturalim.. daha cok cocugumuz sizi bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?