- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
Omü fakülte hastanesi kan merkezine verilecek
Ecrin bebek için ihtiyaç yoksa diğer bebekler için bağışta bulunabilirler
Kan grubu farketmez
ok ondokuzmayıs üniversitesi .. anladım şimdi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Omü fakülte hastanesi kan merkezine verilecek
Ecrin bebek için ihtiyaç yoksa diğer bebekler için bağışta bulunabilirler
Kan grubu farketmez
Evet ben de 0- yim Bunu da buraya yazayım
Belki bir gün başıma bir iş gelir.
Ya da yardıma ihtiyacı olan çıkar. Söyleyiverirsiniz.
bende 0 rh - kan grubuna sahıbım :)Benim bütün ailem 0- pray sen buralarda ol ihtiyacın olursa ben gelirim söz
Ecrin için yapamazsınızHerhangi bir hastaneden yapılabiliyor mu acaba? Benim kan grubum kizilaya trombosit bağışında bulundum daha önce. Beyaz-sari renginde bir sıvı çıkıyor makineden. Kandan bir şeyleri ayıklıyor sanirim.
Ecrin icin olmasa daHerhangi bir hastaneden yapılabiliyor mu acaba? Benim kan grubum kizilaya trombosit bağışında bulundum daha önce. Beyaz-sari renginde bir sıvı çıkıyor makineden. Kandan bir şeyleri ayıklıyor sanirim.
Kemik iliği bağışında da bulunmuştum. İzmir Ege üniversitesi hastanesi kan merkezine başvurabilirler ve kayıt olabilirler eğer bağışta bulunmak isteyen varsa. 10 kişiden 1i bağış yapsa kanser sorun olmaktan çıkar bu ülkede.Ecrin icin olmasa da
Kan merkezi olan her hastanede yapilabiliyor bu islem.. o sari sivi trombosit.. kaninizdan ayiklaniyor ve losemili cocuklar icin en guzel hediye oluyor.. duyarliliginiz icin tesekkurler
deynepnaz Nevreste @brenda chenowith N nscckts @Margarikotin Eses07 @Kahve-Kokulu-Kadin @prayforlosers @yercekimli karanfil @lamelifAmine @nananais
konuyu aktif tutmamıza yardımcı olursanız çok sevinirim
Ara ara aklıma gelenleri etiketleyerek rahatsız edeceğim