Trombosit Kardeşliği Samsun

Gripken trombosit alamiyoruz cunku trombositi kullanan cocuklar enfeksiyonla mucadele edemiyor bagisiklik sistemleri savasacak durumda degil.. bu yuzden maske takiyorlar kendilerini korumak icin.. grip gecince bekliyoruz sizi.. facebookdan grubu begenip mesajla esiniz kan grubu ve telefonunu yollasin ihtiyac olunca ariyoruz telefonda ilk sorgulamasi yapiliyor ilac kullanmis mi grip ya da ishal gibi enfeksiyon var mi bunlardan sonra gelebilirim diyeni davet ediyoruz..

Teşekkürler bilgi için
Eşim sayfasından yazdı, herhangi bir ihtiyaçda inş bizim de bir faydamız dokunur.

Allah bütün şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun

Allahım şifa versin inşallah.bende söyleyeyim çevreme.

Ok tabi B + sigara kullaniyorum gerçi o konuyla ilgili bir şey yazılmamış sakıncası var gibi geliyor bana bi de eşime sordum sen de gönüllü olur musun diye ben sarılık geçirdim dedi gerçekten bir sorun olmuyorsa bu ikisi biz gönüllü oluruz

Bu konuda Hktby daha doğru bilgi verir

Duyarlılığınız için teşekkür ederiz

Sigara kullanimi trombosit icin sorun olusturmuyor.. esiniz hepatit b veya c ise veremez.. uzerinden 6 ay gecmis hepatit a ise sorun olmuyor verebilir.

Samsun medıcal park hastanesi
A rh +
Hasta adı ; Levan
İletişim no; 05495264526

Levan için bağışçı olabilecek tanıdıklarına haber verebilecek olanlar ilgilenirse çok seviniriz

Hktby çok teşekkür ederim

Babası ile görüşüyorum ben duruma göre güncelleyeceğim
BEN ŞU ANDA HAMİLEYİM BÖYLE BİR BAĞIŞ YAPABİLİRMİYİM.HANGİ KAN GURUBUNDA OLMASI GEREKİYOR.SAMSUNDA YAŞIYORUM ELİMDEN GELEN BİŞEY OLURSA YAPMAYA HAZIRIM.

Samsun medıcal park hastanesi
A rh +
Hasta adı ; Levan
İletişim no; 05495264526
buda trombosit bağışımı yoksa sadece kan bağışımı ben sosyal medyadan paylaşım yapacam ona göre bilgilendireyim herkesi

buda trombosit bağışımı yoksa sadece kan bağışımı ben sosyal medyadan paylaşım yapacam ona göre bilgilendireyim herkesi
Trombosit bağışı
Levanın ihtiyacı karşılanmıştı canım teşekkür ederim
Bugün ihtiyaç olursa buraya yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…