- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ecrinin ihtiyacı karşılandı canımEcrin bebek için;
SAMSUN ACİL 1,5 YAŞINDA BEBEK İÇİN !!!
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi 1,5 Yaşında Ecrin Naz Çolak için A+POZİTİF Trombosit
iletişim: 0536 844 06 57 Selehattin..
Dün bu konuyu eşimle konuştum.
Kendisi 3 aylık periodlarla düzenli bir kan bağışçısı ( ben hastalıklarım dolayısıyla maalesef uzun zamandır veremiyorum( )
Trombosit bağışı da yapmış daha önce .
Şimdi ben bu konu sayesinde Hktby ye sorayım , MS hastasıyım , bağışıklık güçlendirici (imuneks) harici ilaç kullanmıyorum şuan .
Kan vermem bu sebeble önerilmiyordu .
Ama bu trombositte , AFEREZ sonrası kanın alıcının işine yaramayan kısmı vericiye geri veriliyormuş.
Verebilir miyim acaba ?
Dünden beri bir dolu konu okudum .
Karisik bir konu... bazi hastalara kemik iligi nakli yapildiginda immun sistemi baskiliyorlar bu surecte kullandiginiz ilac onlarin sistemine gecmemeli ama diger hastalar icin sorun olmayabilir lakin yapilmis bir calisma yok.. ben vermemenizi tavsiye edicem.. bunun icin baska bir yol izleyelim veremeyecek durumda olan gonullulermizden trombosit ihtiyacini esine dostuna anlatmasini onlari bilinclendirerek yardimci olmalarini tavsiye ediyoruz..
Çok teşekkürler cevap için .
Emin olun dünden beri bir trombosit farkındalığı oluştu bende .
Daha sık dile getirip , yönlendirme yapacağım .
Teşekkür ederim paylaşabilirsin sorun olmazEvet -Mavi ben Samsunluyum elimden geleni yapmaya çalışıcam tanıdıklarıma söylerim insallah bişey yapabilirler keşke orda olsaydım bende :/
Bu arada sosyal medyada paylaşsak nasıl olur
Omü tıp fakültesi kan merkezine verilecekEvet -Mavi ben Samsunluyum elimden geleni yapmaya çalışıcam tanıdıklarıma söylerim insallah bişey yapabilirler keşke orda olsaydım bende :/
Bu arada sosyal medyada paylaşsak nasıl olur
Trombosit bağışı diye belirtmeme gerek var mı ki şuan twitterda da paylaşıyorum daOmü tıp fakültesi kan merkezine verilecek
Nursena için diye söylerlerse iyi olur
A rh +
İki bağışçı lazım
Evet canım belirtirsen iyi olurTrombosit bağışı diye belirtmeme gerek var mı ki şuan twitterda da paylaşıyorum da