Konuyu daha geniş bir hale getireceğiz canım
Kan bağışı duyuruları
Bu konu hakkında doğru bilgi edinme
Teşvik etmek
Ecrin bebekle başlamış oldu ama amaç buradaki tüm üyeler dolayısıyla tüm şehirlerde ihtiyaç sahipleriyle bağışçıları bir araya getirmek
Kan grubum kolay bulunabilecek bir grup değil.Konuyu daha geniş bir hale getireceğiz canım
Kan bağışı duyuruları
Bu konu hakkında doğru bilgi edinme
Teşvik etmek
Ecrin bebekle başlamış oldu ama amaç buradaki tüm üyeler dolayısıyla tüm şehirlerde ihtiyaç sahipleriyle bağışçıları bir araya getirmek
Canım kan grupları farketmez omü kan merkezine gidip trombosit bağışı yaparlarsa şahane olurBenim samsunda bayağı tanıdığım var ya, söyleyeyim ben de bakalım
Kan grubum kolay bulunabilecek bir grup değil.
O yüzden bunun farkında olarak düzenli kan bağışı yaparım.
Umarım herkes kan bağışını hayatlarının rutini haline getirir.
Trombosit içinde bağışladığınız merkeze bilgi verip size ulaşmaları için telefon numaralarınızı bırakırsanız ihtiyaç halinde geri dönüş yapıyorlar.
Sizide bu duyarlılığınız için kutlarım.
Senide bilgilerinle teşviğinle aramızda görelim hep buralarda ol olur mu ?Kan grubum kolay bulunabilecek bir grup değil.
O yüzden bunun farkında olarak düzenli kan bağışı yaparım.
Umarım herkes kan bağışını hayatlarının rutini haline getirir.
Trombosit içinde bağışladığınız merkeze bilgi verip size ulaşmaları için telefon numaralarınızı bırakırsanız ihtiyaç halinde geri dönüş yapıyorlar.
Sizide bu duyarlılığınız için kutlarım.
Benim bütün ailem 0- pray sen buralarda ol ihtiyacın olursa ben gelirim sözEvet ben de 0- yim Bunu da buraya yazayım
Belki bir gün başıma bir iş gelir.
Ya da yardıma ihtiyacı olan çıkar. Söyleyiverirsiniz.
Omü fakülte hastanesi kan merkezine verilecekkuzum samsunda tanıdığım kimse yok .. eşimin olabilir sorarım..
bu trombosit konusunda bilgim yoktu iyi ki etiketledin..
ben kan veremiyorum ama aklımızda olsun..
omu dediğiniz hastanenin ismi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?