Eğitim araştırma hastaneleri ya da üniversite hastaneleri yapıyor. Devlet hastanelerinde olmayabilirr. Hangi test nerede yapılıyor diye bir sitesi vardı bakanlığın oradan bakmıştım ben. Trombofili paneli adıyla arayıp, bir kaç Farklı seçenek vardı tek tek denemiştim. Bu Test Nerede Yapılıyorçok geçmiş olsun. testlerinizi nerede yaptırdınız? İzmir'de yaşıyorum devlet hastaneleri yapıyor mu yoksa özelde mi yapılıyor. benim de bir kaybım var. 2. denemeden önce testlerimi yaptırmak istiyorum fakat pahalı olduğunuz duydum. ne kadar ücret tutuyor?
Cnm üniversite ve araştırma hastaneleri yapıyor. Ben özelde tüp bebek yaptırıcam. Ama özelde pahalı. O yüzden ankara şehir hastanesinde genetik bölümünde yaptırdım.yani büyük devlet hastaneside yapıyor. ve para ödemedim. Ama üniversitesi hastanesi para alır. Çünkü kromozom analizini üniversitesi hastanesinde yaptırdım ve para ödemiştimçok geçmiş olsun. testlerinizi nerede yaptırdınız? İzmir'de yaşıyorum devlet hastaneleri yapıyor mu yoksa özelde mi yapılıyor. benim de bir kaybım var. 2. denemeden önce testlerimi yaptırmak istiyorum fakat pahalı olduğunuz duydum. ne kadar ücret tutuyor?
Iyi aksamlar benimde ikinci dusugum arastirilmasi gerek ve ankarada oturuyorum basta ne gibi yol izlediniz yardimci olursaniz sevinirimCnm üniversite ve araştırma hastaneleri yapıyor. Ben özelde tüp bebek yaptırıcam. Ama özelde pahalı. O yüzden ankara şehir hastanesinde genetik bölümünde yaptırdım.yani büyük devlet hastaneside yapıyor. ve para ödemedim. Ama üniversitesi hastanesi para alır. Çünkü kromozom analizini üniversitesi hastanesinde yaptırdım ve para ödemiştim
Merhabalar Bizim korunmasız 2 yıl bebek olmayınca mecbur infertilite bölümüne(tüp bebek) başvurduk. Orda istediler bu ayrıntılı testleri. Onlar yönlendirdi yani. Kadın doğum a başvurun durumunuzu anlatın. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama infertilite ye yönlendirebilirler. Araştırma işini genelde onlar yapıyorIyi aksamlar benimde ikinci dusugum arastirilmasi gerek ve ankarada oturuyorum basta ne gibi yol izlediniz yardimci olursaniz sevinirim
1.5 yıl oldu hangi hastaneye gitmistiniz acabaMerhabalar Bizim korunmasız 2 yıl bebek olmayınca mecbur infertilite bölümüne(tüp bebek) başvurduk. Orda istediler bu ayrıntılı testleri. Onlar yönlendirdi yani. Kadın doğum a başvurun durumunuzu anlatın. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama infertilite ye yönlendirebilirler. Araştırma işini genelde onlar yapıyor
Ben önce hacettepe de tüp bebek yaprırdım tutmadı. Şimdi başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum. Hayırlısı ile tüp bebek denicez1.5 yıl oldu hangi hastaneye gitmistiniz acaba
Bende ankaradayim hangi arastirmaya yada ozele gitsem diye sasirdim ondan sordum rabbim insallah hamile kalip saglikli bir sekilde kucagina alabilmeyi nasip etsinBen önce hacettepe de tüp bebek yaprırdım tutmadı. Şimdi başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum. Hayırlısı ile tüp bebek denicez
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için☺ benim durum sıkıntı olduğunu için özele gidiyorum şu an. Çünkü başarı odaklar. Devlette 3 tüp bebek rapor hakkın var gözüyle bakıyorlar. Gelişi güzel tedaviBende ankaradayim hangi arastirmaya yada ozele gitsem diye sasirdim ondan sordum rabbim insallah hamile kalip saglikli bir sekilde kucagina alabilmeyi nasip etsin
sonuçlar kaç günde çıkıyor acaba genetik testinCnm üniversite ve araştırma hastaneleri yapıyor. Ben özelde tüp bebek yaptırıcam. Ama özelde pahalı. O yüzden ankara şehir hastanesinde genetik bölümünde yaptırdım.yani büyük devlet hastaneside yapıyor. ve para ödemedim. Ama üniversitesi hastanesi para alır. Çünkü kromozom analizini üniversitesi hastanesinde yaptırdım ve para ödemiştim
Benim ki 1ayda çıktı. Tabi yoğunluğa göre 1.5 ayı da bulabilirsonuçlar kaç günde çıkıyor acaba genetik testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?