• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trombofili paneli Testi yaptıranlar!!( kan pıhtılaşması gebe olanlar)!!!

bsrakyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
125
48
18
28
Arkadaşlar merhaba ben pko var haziran ayında klomen femora kullandım ve gebe kaldım. Sonra kimyasal gebelik gerçekleşti. Doktorum trombofili paneli yaptırmamı istedi ve yaptırdım yoğun bir şekilde kan pıhtılaşması varmış eylül ayında tekrar tedaviye başladım ve enox 6000 kullanıyorum şimdi. Benim gibi olanlan varmı.?

çok geçmiş olsun. testlerinizi nerede yaptırdınız? İzmir'de yaşıyorum devlet hastaneleri yapıyor mu yoksa özelde mi yapılıyor. benim de bir kaybım var. 2. denemeden önce testlerimi yaptırmak istiyorum fakat pahalı olduğunuz duydum. ne kadar ücret tutuyor?

çok geçmiş olsun. testlerinizi nerede yaptırdınız? İzmir'de yaşıyorum devlet hastaneleri yapıyor mu yoksa özelde mi yapılıyor. benim de bir kaybım var. 2. denemeden önce testlerimi yaptırmak istiyorum fakat pahalı olduğunuz duydum. ne kadar ücret tutuyor?
Eğitim araştırma hastaneleri ya da üniversite hastaneleri yapıyor. Devlet hastanelerinde olmayabilirr. Hangi test nerede yapılıyor diye bir sitesi vardı bakanlığın oradan bakmıştım ben. Trombofili paneli adıyla arayıp, bir kaç Farklı seçenek vardı tek tek denemiştim. Bu Test Nerede Yapılıyor

Cnm üniversite ve araştırma hastaneleri yapıyor. Ben özelde tüp bebek yaptırıcam. Ama özelde pahalı. O yüzden ankara şehir hastanesinde genetik bölümünde yaptırdım.yani büyük devlet hastaneside yapıyor. ve para ödemedim. Ama üniversitesi hastanesi para alır. Çünkü kromozom analizini üniversitesi hastanesinde yaptırdım ve para ödemiştim

Facebook'ta kan pıhtılaşması ile ilgili gruplar var çok bilgi var uzmanı olursunuz o sayfaları beğenin herkes orda birbirine soru soruyor

Cnm üniversite ve araştırma hastaneleri yapıyor. Ben özelde tüp bebek yaptırıcam. Ama özelde pahalı. O yüzden ankara şehir hastanesinde genetik bölümünde yaptırdım.yani büyük devlet hastaneside yapıyor. ve para ödemedim. Ama üniversitesi hastanesi para alır. Çünkü kromozom analizini üniversitesi hastanesinde yaptırdım ve para ödemiştim
Iyi aksamlar benimde ikinci dusugum arastirilmasi gerek ve ankarada oturuyorum basta ne gibi yol izlediniz yardimci olursaniz sevinirim

Iyi aksamlar benimde ikinci dusugum arastirilmasi gerek ve ankarada oturuyorum basta ne gibi yol izlediniz yardimci olursaniz sevinirim
Merhabalar Bizim korunmasız 2 yıl bebek olmayınca mecbur infertilite bölümüne(tüp bebek) başvurduk. Orda istediler bu ayrıntılı testleri. Onlar yönlendirdi yani. Kadın doğum a başvurun durumunuzu anlatın. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama infertilite ye yönlendirebilirler. Araştırma işini genelde onlar yapıyor

Merhabalar Bizim korunmasız 2 yıl bebek olmayınca mecbur infertilite bölümüne(tüp bebek) başvurduk. Orda istediler bu ayrıntılı testleri. Onlar yönlendirdi yani. Kadın doğum a başvurun durumunuzu anlatın. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama infertilite ye yönlendirebilirler. Araştırma işini genelde onlar yapıyor
1.5 yıl oldu hangi hastaneye gitmistiniz acaba

Ben önce hacettepe de tüp bebek yaprırdım tutmadı. Şimdi başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum. Hayırlısı ile tüp bebek denicez
Bende ankaradayim hangi arastirmaya yada ozele gitsem diye sasirdim ondan sordum rabbim insallah hamile kalip saglikli bir sekilde kucagina alabilmeyi nasip etsin 🙏

Bende ankaradayim hangi arastirmaya yada ozele gitsem diye sasirdim ondan sordum rabbim insallah hamile kalip saglikli bir sekilde kucagina alabilmeyi nasip etsin 🙏
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için☺ benim durum sıkıntı olduğunu için özele gidiyorum şu an. Çünkü başarı odaklar. Devlette 3 tüp bebek rapor hakkın var gözüyle bakıyorlar. Gelişi güzel tedavi

Benimde bir düşük oldu doktorum istemişti şehir hastanesinde yaptırmıştım bende 40 günde çıktı sonucu enox 0.6 kullanmaya başladım bu ay

sonuçlar kaç günde çıkıyor acaba genetik testin

Back
X