Yok transfere hazırlıkdayı. , iki kimyasalım oldu daha önceİğneye mi bialadın canım hamile misin
Ya çok sevindimm sağlıkla kucağına al inşallah canımKuzum bende tüp bebekle hamile kaldım hatta yumurta toplamadan sonra direk Coraspin başlattı tüp bebek doktorum onun çok etkisini olduğunu düşünüyorum Allah’a şükür bi kayıp yaşamadım dün doktorum hemen iğneye de başlattı ben testi çok geç yaptırdım sadece şimdi hap ve iğne ile devam ediyoruz
Kimyasal olma sebebi pıhtılaşmamıymış peki canımYok transfere hazırlıkdayı. , iki kimyasalım oldu daha önce
Bilmiyorum onu kesın ben ona bağladım hem tup bebekde hem kendı başıma hamılelıkde aynı kımysal oldu , genetık falan her şey bakılıyor bir şey çıkmadı anca bu çıkdı bağlafım bunaKimyasal olma sebebi pıhtılaşmamıymış peki canım
Bi test daha var canım vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp kabul etmiyormuş cd56 mı neydi tamda bilmiyorum bi onuda araştırBilmiyorum onu kesın ben ona bağladım hem tup bebekde hem kendı başıma hamılelıkde aynı kımysal oldu , genetık falan her şey bakılıyor bir şey çıkmadı anca bu çıkdı bağlafım buna
Nk hüceyrw paneli testimi ? Bügün verdim onuBi test daha var canım vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp kabul etmiyormuş cd56 mı neydi tamda bilmiyorum bi onuda araştır
Sanırım o canım ktil hücre diye geçiyordu sanırımNk hüceyrw paneli testimi ? Bügün verdim onu
Bakdım nk toplu ismi imişSanırım o canım ktil hücre diye geçiyordu sanırım
Merhaba sonuçlarından anlıyor musunuz benim sonucumda çıktı da bakar mısınız3 gende mutasyonunuz var, doktorunuza danışın kan sulandırıcı verir büyük ihtimalle..
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
doktorunuz bilgilendirdi mi ? Benimde sonuçlarım çıktı da hiç anlamıyorum neler söylediKızlar sonucum bugün çıkmış pıhtılaşmaya yatkınlık varmı iğne kullanmalı mıyım 15 haftalık hamileyim
Merhaba ben pek anlamıyorum sizin testiniz bayağı farklıymış nerede yaptırdınız?Merhaba sonuçlarından anlıyor musunuz benim sonucumda çıktı da bakar mısınız
Doktorumla henüz görüşmedim şimdi haftasonu girdi araya soramıycam ondan merak ettimMerhaba ben pek anlamıyorum sizin testiniz bayağı farklıymış nerede yaptırdınız?
Sizinde sanırım pıhtılaşmaya yatkınlık var gibi görünüyor doktorunuzla görüştünüz mü
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahDoktorumla henüz görüşmedim şimdi haftasonu girdi araya soramıycam ondan merak ettimteşekkür ederim
Yok hayır bende bacağımda varisten pıhtı olmuştu o sebeple tetkik istendi teşekkür ederimHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Tüp bebk mi ?
Evet ben iğneye başladım hem coraspin hem iğne kullanıyorum 2 genimde pıhtılaşma vardı sizde de var anladığım kadarıyla 3 geninizde birde en önemlileri ilk 2 genmiş sanırım sizin ilk geminizde pıhtılaşma var hamileyseniz bence iğneye başlayın doktorunuza mesaj atın cevap vermez midoktorunuz bilgilendirdi mi ? Benimde sonuçlarım çıktı da hiç anlamıyorum neler söyledi
Hamileyim benim testleri isteyen kadın doğum değil farklı doktordu kendi doktorumla da iletişime geçicem teşekkürler siz iğneyi kaç doz kullanıyorsunuz ?Evet ben iğneye başladım hem coraspin hem iğne kullanıyorum 2 genimde pıhtılaşma vardı sizde de var anladığım kadarıyla 3 geninizde birde en önemlileri ilk 2 genmiş sanırım sizin ilk geminizde pıhtılaşma var hamileyseniz bence iğneye başlayın doktorunuza mesaj atın cevap vermez mi
0.4 lük verdi bana doktorumm günde 1 doz yapıyorumHamileyim benim testleri isteyen kadın doğum değil farklı doktordu kendi doktorumla da iletişime geçicem teşekkürler siz iğneyi kaç doz kullanıyorsunuz ?
Bana da 0,4 verdi ama sabah akşam dedi niye öyle yaptı acaba0.4 lük verdi bana doktorumm günde 1 doz yapıyorum
Canım senin en önemli genlerinin birinde var bide bu mutasyonların derecesi oluyormuş benimkisi en hafif olanıymış belki seninkisi bi ağır olan mutasyondur o yüzden sabah akşam vermiştir bide ben ayrıca hap ta kullanıyorum sen sadece iğne mi kullanıyorsunBana da 0,4 verdi ama sabah akşam dedi niye öyle yaptı acaba
Olabilir evet ben sadece iğneCanım senin en önemli genlerinin birinde var bide bu mutasyonların derecesi oluyormuş benimkisi en hafif olanıymış belki seninkisi bi ağır olan mutasyondur o yüzden sabah akşam vermiştir bide ben ayrıca hap ta kullanıyorum sen sadece iğne mi kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?