Trombofili paneli pıhtılaşma testi sonucu

Ya çok sevindimm sağlıkla kucağına al inşallah canım

Kimyasal olma sebebi pıhtılaşmamıymış peki canım
Bilmiyorum onu kesın ben ona bağladım hem tup bebekde hem kendı başıma hamılelıkde aynı kımysal oldu , genetık falan her şey bakılıyor bir şey çıkmadı anca bu çıkdı bağlafım buna

Bilmiyorum onu kesın ben ona bağladım hem tup bebekde hem kendı başıma hamılelıkde aynı kımysal oldu , genetık falan her şey bakılıyor bir şey çıkmadı anca bu çıkdı bağlafım buna
Bi test daha var canım vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp kabul etmiyormuş cd56 mı neydi tamda bilmiyorum bi onuda araştır

3 gende mutasyonunuz var, doktorunuza danışın kan sulandırıcı verir büyük ihtimalle..
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba sonuçlarından anlıyor musunuz benim sonucumda çıktı da bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_7171.jpeg
    176 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba sonuçlarından anlıyor musunuz benim sonucumda çıktı da bakar mısınız
Merhaba ben pek anlamıyorum sizin testiniz bayağı farklıymış nerede yaptırdınız?
Sizinde sanırım pıhtılaşmaya yatkınlık var gibi görünüyor doktorunuzla görüştünüz mü

Merhaba ben pek anlamıyorum sizin testiniz bayağı farklıymış nerede yaptırdınız?
Sizinde sanırım pıhtılaşmaya yatkınlık var gibi görünüyor doktorunuzla görüştünüz mü
Doktorumla henüz görüşmedim şimdi haftasonu girdi araya soramıycam ondan merak ettim teşekkür ederim

doktorunuz bilgilendirdi mi ? Benimde sonuçlarım çıktı da hiç anlamıyorum neler söyledi
Evet ben iğneye başladım hem coraspin hem iğne kullanıyorum 2 genimde pıhtılaşma vardı sizde de var anladığım kadarıyla 3 geninizde birde en önemlileri ilk 2 genmiş sanırım sizin ilk geminizde pıhtılaşma var hamileyseniz bence iğneye başlayın doktorunuza mesaj atın cevap vermez mi

Hamileyim benim testleri isteyen kadın doğum değil farklı doktordu kendi doktorumla da iletişime geçicem teşekkürler siz iğneyi kaç doz kullanıyorsunuz ?

Bana da 0,4 verdi ama sabah akşam dedi niye öyle yaptı acaba
Canım senin en önemli genlerinin birinde var bide bu mutasyonların derecesi oluyormuş benimkisi en hafif olanıymış belki seninkisi bi ağır olan mutasyondur o yüzden sabah akşam vermiştir bide ben ayrıca hap ta kullanıyorum sen sadece iğne mi kullanıyorsun

Olabilir evet ben sadece iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…