- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 34
- Konu Sahibi gunbatimi123
kizlar 6haftal8gim tsh 7 cikti yarin endokrin randevum var insallah duser
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac mg kullandin canim benim gebelikten oncede vardi 50 mg ve 25mg kullaniyodumbenim tiroidim 16 seviyesine çıkmıştı o kadar korktum ki ozaman 5-6 haftalıktı bebeğim , sonra ilacımı düzenli kullandım dikkat ettim 11. haftada tekrar test yaptırdım 3.2 ye düşmüş tiroidim doktor ilaç verirse düzenli bir şekilde kullan ihmal etme bebek 4 Aydan sonra kendi tiroidini yaparmış ozamana kadar annenin değerlerini değiştirebiliyormuş
simdi seni etiketlicektim :)Inanki sabahtan beri boyle bir konu ariyordum
. Bugun test sonucumu aldim. 7+3 gebeyim. Tsh 3.169 cikdi. Doktoruma sordum sinirda dedi takip edilmesi gerekiyor dedi. Ama ben panik oldum biraz .
Ay sagol canim benimsimdi seni etiketlicektim :)
200 mg lık almamı söyledi değer çok yükseldiği için şimdi de düştü büyük ihtimal ilaç dozunu değiştirecek pazartesi belli olacakkac mg kullandin canim benim gebelikten oncede vardi 50 mg ve 25mg kullaniyodum
kac mg kullaniyodun bi yuksek dozunu verir benceKizlar.hecen hafta tsh sonucum 3.169
. Bugun tekrar yaptirdim 4.19 cikti. Malesef yukselmis. Yarin tup bebek doktoruma gidicem muayneye bakalim ne diyecek
Insallah hayirlisi olur
Hic ilac kullanmadim canim . Daha yeni ogrendim . Gecen hafta sinirda demis doktor. Bende dayanamadim bu hafta tekrar yaptirdim artis var o yuzden bakalim nasil bir yol izlicek doktorkac mg kullaniyodun bi yuksek dozunu verir bence
Anladim canim. Bakalim belki beni dahiliye yollar. Tup bebekle hamile kaldim. Muayne ucreti 400 cok pahali . Zaten cok paralar doktuk artik oraya bugun son gidisim25mg in yarini icsen olur canim ben 75 mg kullaniyorum suan 5gun oldu benim de 7cikmisti
Endokrin'e gidin derim. Ben gebelikten önce dahiliye ye gittim bir kac kez,yüksek ama sorun olmaz dendi ilac falan başlamadım.Anladim canim. Bakalim belki beni dahiliye yollar. Tup bebekle hamile kaldim. Muayne ucreti 400 cok pahali . Zaten cok paralar doktuk artik oraya bugun son gidisim