• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trnaklarma hangi Ojeler yakr?

iReMsA13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
50
0
86
29
Hatay
bu benim tırnaklarım ve 13 yaşındayım... bu tırnaklara opuyorumnanaktanabartılı olmadan hangi renk ojeler yakışır acaba? ayrıca esmerim cevapalrsanız çok sevineceğim :))

Eklentiler

• $Picture0002.jpg
    $Picture0002.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 121
  • $Picture0003.jpg
    $Picture0003.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 94
  • $Picture0004.jpg
    $Picture0004.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 101
Bence kırmızı yaşına göre çoooookkk olgun bir renk..Bence pempee..ve classıc in turuncu ve pembe gıbı olan rengı cok şeker olur...Tırnaklarında çok güzel..Kendın mi bir şey uyguladın.?

tırnakLarın çok qüzeL tatLım ama bence de kırmızı biraz daha aqır oLur qibi... daha açık .pasteL renkLeri tercih et bence de daha hoş dururLar ;)

bence tüm renkler güzel olur :) ben bugün tırnaklarıma rakı beyazı oje sürüp üzerine çiçekli tırnak stickerı yapıştırdım üzerinede şeffaf oje sürdüm çıkmasın diye, ayaklarımada aynı şekilde kelebekli stickerlardan yapıştırdım çok güzel oldu :D:D hep bu stickerları görürdüm ne çocuksu derdim ama yapıca çok güzel duruyor. Herkes özel maniküre gittim sandı. Benimde tırnaklarım seninki gibi dipten uzun bence sanada onlar çok yakışır kesinlikle dene ;)

tırnak yapın güzel her renk olur
ve esmer olmana ragmen ellerin koyu deil bu yüzden kırmızı da yakışmış
pembe tonları,rakı beyazı,french falan da güzel olurr..

bence tüm renkler güzel olur :) ben bugün tırnaklarıma rakı beyazı oje sürüp üzerine çiçekli tırnak stickerı yapıştırdım üzerinede şeffaf oje sürdüm çıkmasın diye, ayaklarımada aynı şekilde kelebekli stickerlardan yapıştırdım çok güzel oldu :D:D hep bu stickerları görürdüm ne çocuksu derdim ama yapıca çok güzel duruyor. Herkes özel maniküre gittim sandı. Benimde tırnaklarım seninki gibi dipten uzun bence sanada onlar çok yakışır kesinlikle dene ;)

teşekkürler! kesinlike deniycem emin olabilirsin çookk çookk saol :))):asigim:

o gün sana hevesli hevesli anlatınca gidip 1 kutu daha tırnak stickerı aldım bide 15 tane oje aldımm ojeler 1 ytlye inmişti :teytey: ellerim manikürlü olunca kendimde deneyemeyince eve gelen misafirlerde tüm ojeleri denedim hepsini tırnaklarına çiçek nazar boncuğu falan yaptım :roflol:annem bizim kız oje kokusundan kafayı buldu herhalde desede misafirler evden çok mutlu ayrıldılar :dance:

Ellerin Çok güzel Canım Elindeki Ojede çok güzel ama yaşın için fazla iddialı gibi günlük kullanman için daha açık tonlar ve krem,açık pembe,açık kahve tonları seçebilirsin

Bence koyu mavi kullan ben çok seviyorum tırnak yapında çok güzel yaşınada hiç abartı durmaz diyorum süprizzzzz

Back