• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hastanede betahcg

Hamile değilsin. 18 yaşından küçük olduğun için de çocuk sayılıyorsun, ailene bilgi verilebilir.

Zaten onlar yeter de sen adet gördüğün halde buraya yazıyosun takıntı yapmışsın kafan rahatlasın diye dedim yoksa zaten hamile değilsin küçüğüm
Ay ben cidden çok teşekkür ederim insanın etrafında akıl alacak kimse olmaması çok kötü aşırı takıntı yaptım zaten 1 aydır kafayı yemek üzereyim şu belirtiler bi gitse artık 2. Adetimi de olsam şubattaki işte o zamn rahatlarım

Ya çok gördüm gebeliğinin ilk ayında regl olanlar falan bide regl bittikten 10 gün sonra falan çok hafif bi lekelenme oldu açık kahverengi renginde ilk defa oldu o da çok korkuttu beni
O yumurtlama kanamasıdır muhtemelen için rahat etmiyorsa tekrar test yap varsa çift çizgi kıpkırmızı çıkması lazım ama mümkün değil

Yani belli ki psikolojik yaşıyosun ne yaşıyosan. Ama adet görüp hala gebelik mi acaba diyosan cinsel eğitim şart derim.
İnternette araştırdıkça bir sürü bilgi kirliliği çıkıyor işte yok bilmem annem hamileliğini 3. Ayda öğrendi işte ilk aylar az bi ihtimal de olsa regl olanlar var diye falan bide bunları okuyup belirtiler artınca insan çıkmazın içine giriyor

O yumurtlama kanamasıdır muhtemelen için rahat etmiyorsa tekrar test yap varsa çift çizgi kıpkırmızı çıkması lazım ama mümkün değil
Yok neyse ki yaptığım 2 testte de tek çizgi çıktı hep silik falan hiç yoktu artık pazartesi ultrasonla muayene edilip şubatta da 2. Reglimi olursam bu psikolojiden çıkarım

İnternette araştırdıkça bir sürü bilgi kirliliği çıkıyor işte yok bilmem annem hamileliğini 3. Ayda öğrendi işte ilk aylar az bi ihtimal de olsa regl olanlar var diye falan bide bunları okuyup belirtiler artınca insan çıkmazın içine giriyor
Şurda 100 kişi toplaşıp anlattıklarına göre hamile değilsin desekte eminim gidip test yapıcaksın yine neyse yaşın çok küçük gelip geçecek kişiler için kendini bu durumlara sokma.

Şurda 100 kişi toplaşıp anlattıklarına göre hamile değilsin desekte eminim gidip test yapıcaksın yine neyse yaşın çok küçük gelip geçecek kişiler için kendini bu durumlara sokma.
Yemin ederim hepiniz çok haklısınız ben zaten aşırı pişmanım dediğim gibi bi daha tövbe yani

Diğer açtığın konuyu da okudum. Hamile değilsin. Regl olmussun ve doktor gebelik görmemis. Özel hastanede de kan versen e-nabiza işlenir ve işlenmek zorunda. Buradaki en büyük problem 17 yaşında olman. Bunu sana yapan kişi büyük bir suç işlemiş oluyor senin rızan dahi olsa. Lütfen dikkatli ol gebelikle beraber tonlarca problem var başına gelebilecek cinsel yolla bulaşan hastalıklar gibi... Reşit olup psikolojik olarak böyle bir şeye hazır olana kadar bunu yapma ve mutlaka korun. Sakin ol hamile değilsin. Gebeliğin ilk ayında regl olanlar dediğin kişiler de yerleşme kanaması ve gebelikte oluşan bir komplikasyonu regl kanamasiyla karıştıranlar oluyor. Gebelikte adet görülmez.

Diğer açtığın konuyu da okudum. Hamile değilsin. Regl olmussun ve doktor gebelik görmemis. Özel hastanede de kan versen e-nabiza işlenir ve işlenmek zorunda. Buradaki en büyük problem 17 yaşında olman. Bunu sana yapan kişi büyük bir suç işlemiş oluyor senin rızan dahi olsa. Lütfen dikkatli ol gebelikle beraber tonlarca problem var başına gelebilecek cinsel yolla bulaşan hastalıklar gibi... Reşit olup psikolojik olarak böyle bir şeye hazır olana kadar bunu yapma ve mutlaka korun. Sakin ol hamile değilsin. Gebeliğin ilk ayında regl olanlar dediğin kişiler de yerleşme kanaması ve gebelikte oluşan bir komplikasyonu regl kanamasiyla karıştıranlar oluyor. Gebelikte adet görülmez.
Tamam çok teşekkür ederim dediğim gibi ilk ve son bişeydi zaten yeterince pişman oldum son 1 aydır yaptığım stresi 17 yıldır yapmadım ben sanırım öyle bişey olmasın da

Back