How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Trke ve Edebiyat retmeni arkadalar

epic

@ZR@ DURU'NUN ANNESİ
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.998
1
116
İstanbul
türkçe ve edebiyat öğretmeni arkadaşlar var mı? tanışmak, bilgi alışverişinde bulunmak isterim. ayrıca yardımcı olabileceğim konularda soru sorabilirsiniz. ben bu sitede çok şey öğrendim ben de istiyorum ki bildiğim konularda da ben arkadaşlarıma yardımcı olayım. :1hug:

merhaba ben Türkçe öğretmeniyim çiçeği burnunda hem dekaydirigubbakcemile3yeni mezun oldum da elbette görüşlerinizi almak isterim

bizlerde aday olarak sizlerden faydalanabiliriz,selam herkese..

merhaba ben Türkçe öğretmeniyim çiçeği burnunda hem de
sevgili temmuzsendromu ben de yeni mezunum ancak 2. sınıftan beri çeşitli dersanelerde çalıştım. stajımı kaldırdım.şuan bi yayınevinde çalışıyorum.şimdi yüksek lisans için hazırlanıorum.tezsiz mi tezli mi yapsam bi türlü karar veremedim. sen bölüm mü yoksa öğretmenlik bölümü mü mezunusun?

ben de türkçe öğretmeniyim 3. yılıma giricem güzel ama stresli bir branş fikir alış verişi yapmak güzel olucaktır kaydirigubbakcemile5

sitaree canım ben eğitim fakültesi mezunuyum meb de çalışmak istiyorum 83 aldım yetmeyecek sanırım bir dönem ücretli yapayım diyorum ben de tezli yüksek lisansı istiyorum ama önce atanmak lazım

kızlar herkes yeni bi ben mi eskiyim !!!!12 yıllık edb öğretmeniyim ben de ve herhangi bir konuda yardımım olursa sizlere seve seve...

Hocam merhaba lisede çalıştığınızı düşünerek soruyorum okulnuzda ortalama yükseltme sınavları ne zaman başlıyor?

ben lisede çalışıyorum 25 inde toplantımız var.2 gün sonra da sınavlar başlıyomuş.1 hafta 10 gün kadar sürüyor bizimkiler.sonrasında ne yapacağımızı bilmiyorum bayrama kadar yani...ilköğretimde 1-14 eylül arası seminermiş.sonra serbest bırakacaklarmış diye duydum.bayrama kadar yani...peki sizinkiler ne zaman başlıyormuş?

selam arkadaşlar ben de Türkçe öğretmeniyim 5. yılım olacak bu sene inşallah

merhaba ben de Türkçe öğretmeniyim 4. yılıma başlayacağım aslında 3,5 desem daha doğru geçen sene doğum nedeniyle pek çalışmadım. birbirimizden bilgi alışverişinde bulunmak güzel olur valla bazen çok ihtiyaç duyuyor insan

merhaba arkadaşlar bende türkçe öğretmeniyim istanbulda 2.yılım sanki en yenilerden biriyim herhalde hoşgelmiş miyimm?:)

tüm öğretmen arkadaşlar hoş gelmiş :)) umarım güzel şeyler paylaşırız burda..

Ben 19 yaşındayım ve bu yıl Türkçe öğretmenliğini kazandım. Çok isteyerek girdim bu bölüme. Umarım atanma konusunda da sıkıntı yaşamam. Tecrübelerinizi dinlemeyi çok isterim.

atanmayı dert ederek bu güzel zamanlara gölge düşürme, severek girdinse muhakkak zevk alarak okuyacaksın. dünyanın en güzel alanlarından birine hoş geldin. süprizzzzz

Back