sevişme sahneleri bir yana açıkçası akşam haberlerde zlediğim kadarıyla şu israili kızdıran trt 1 dizisi beni de kızdırdı...
sevişmeler bile masum bence o şiddet içeren bebeklerin vurulmasını direkt olarak gösteren dizinin yanında..sevişme sahnelerinden bende pek hoşlanmıorum ama bir devlet kanalının bu kadar şiddet içeren bir diziyi yayınlaması açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi...derhal kaldırılmalı...
valla canım o insanlar her gün o vahşeti yaşıyorlar. bize yansıtılan sadece bir dizi. ben de izleyemedim, midem tuttu, ama kurtlar vadisi sürüyorsa o neden sürmesin? hele ki benyamin netenyahu'nun kuyruğuna basılmışlar gibi veryansın etmesi beni 4 köşe yaptı. kendimi zorlar izlerim bundan sonra. kanal 7 hariç hiç bir kanal yayınlamıyor gazze şeridi haberlerini, yanıbaşımızda kardeşlerimiz katlediliyor. ayrıca konu israil olunca ayağa kalktı millet di mi, ama o dizi hem ermenileri, hem çeçenistanı konu aldı. rusya neden sesini çıkarmadı da israil yaygara yapıyo. çünkü islam aleminde tek sözü geçen ülke Türkiye, katile sen katilsin diyebilecek olan tek ülke de Türkiye. Mısır kapılarını kapatırken o mazlumları tedavi eden, maddi manevi yanında bulunan ülke de Türkiye. Ama israil devletini ilk tanıyan ülke de Türkiye. bu dizinin sürmesi demek Türk kamuoyunun israil zulmünden haberdar olması demektir, israilin Ortadoğu'daki müttefiğini kaybetmesi demektir.
bizim o zulme elimizle, dilimizle dur dememiz, hiç değilse kalben buğzetmemiz gerekir. ama gözden ırak olan gönülden de ırak olur ya, göremediğimiz için o zulme karşı kalben bile nefret duyamıyoruz. inadına yayınlanmalı o dizi, inadına...