Trk dizilerinin ivisi kt.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

harika bir konu olmus sensible sağolll....

malesef çok fena durum... Ben özellikle Aşkı Memnuya sinir oluyorum.. Midem bulandı

ya....

Bu dizilerin en büyük sorunu yanlış olanın o dizilerde olması değil;

yanlış olanın doğru gibi empoze edilmeye çalışılması maleseff....

Çok haklısın valla :hulya: tv'de izlenecek adam gibi bi dizi eskisi kadar yok malesef :bbo:

Ben son aylarda Türk kanallarında oynayan dizileri izlemiyorum.
Birilerinden hamile kalınıp birilerinin kabul etmelerini, enişteyle yengeyle oynaşmaları, dizi karakterlerinin bi yerden sonra akraba falan çıkmalarını, özellikle son zamanlarda ilk geceden yatağa girme ve hamile kalmalarını izlemek istemiyorum, çünkü aptal yerine koyulmak istemiyorum ama ne yazık ki evimde reyting cihazı yok, izlenecek dizileri etkileyemiyorum alsanaalsanasmile
İşin özü bana hitap etmiyorlar, çok şükür çevremde bu tarz ilişkiler yok. Gevur dediğimiz adamlar daha ahlaklı ve belaltı değil beyni çalıştıran diziler çekiyorlar. Bulunduğum odada tv açık değilse ve evde o diziyi izleyen yoksa hiçbirini aramam, ki ilk zamanlar yaprak dökümünü ve daha birkaç diziyi daha kaçırmazdım. Ne diyeyim inşallah benim de takip edebileceğim diziler olur boshayallersmile

aynen sizlere katılıyorum
aşkı memnuyu ben izlemiyorum ama başka zamanlarda kanal d yi izlerken reklam aralarındaki fragmanlar bile rezillik kısmını yayınlıyor ben çocuklarımla seyretmeye utanıyorum
o kadar da modern olamıyorum yani evet ben tutucuyum
ve böyle olmaktan da memnunum...

Ben son aylarda Türk kanallarında oynayan dizileri izlemiyorum.
Birilerinden hamile kalınıp birilerinin kabul etmelerini, enişteyle yengeyle oynaşmaları, dizi karakterlerinin bi yerden sonra akraba falan çıkmalarını, özellikle son zamanlarda ilk geceden yatağa girme ve hamile kalmalarını izlemek istemiyorum, çünkü aptal yerine koyulmak istemiyorum ama ne yazık ki evimde reyting cihazı yok, izlenecek dizileri etkileyemiyorum alsanaalsanasmile
İşin özü bana hitap etmiyorlar, çok şükür çevremde bu tarz ilişkiler yok. Gevur dediğimiz adamlar daha ahlaklı ve belaltı değil beyni çalıştıran diziler çekiyorlar. Bulunduğum odada tv açık değilse ve evde o diziyi izleyen yoksa hiçbirini aramam, ki ilk zamanlar yaprak dökümünü ve daha birkaç diziyi daha kaçırmazdım. Ne diyeyim inşallah benim de takip edebileceğim diziler olur boshayallersmile

bu şekilde konular giderse aynı bir zamanlar sex furyası yüzünden darbe almıştı türk sineması yine aynı şeyler yaşanacak filmler yapılamıyacak yani aynı amerikanlar gibi
bir sürü ahlaksızlıklardan dolayı insanlar bu filmlerede küsecek
film yapımcılar unutmasın burası amerika veya avrupa değil burası türkiyeburada para kazanıyorlar ama amerikada yada avrupada yaşıyorlar toplumlada içi içe değiller sanırım ondan kaynaklanıyorkaydirigubbakcemile

Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALıYE'yi..Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BıNBıR GECE'yi..Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı..Çocuklarım versin ama asilzadeler gibi çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇıFTLıĞı'ni..Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'nü..Sülalen......in hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'nu izle ve izlet(!)

iyi de arkadaşlar bu diziler reyting kırıyor.kim izliyor o zaman bu ahlaksız dizileri
uzaylılar mı?

yoksa milli ve manevi değerlerini yitiren,mankurt zihniyetli insanlar mı?

rtükün bu ahlaksız dizilere ceza değil,hiç yayınlanmasına izin vermemesi lazım.ama elinde böyle bir yetki yok.

bir de bu dizilerin yayınlanmasını sağlayan kanalların medya patronlarını iyi araştırmak lazım.
kime hizmet ediyor bu medya patronları?bu oyuna gelmemek için bu kanalı toptan vericilerimizden çıkarmamız lazım.

haklısın
kim kiminle belli değil dizilerde
ama bilmiyorum arkadaşlar farkındamısınız
bu olaylar gündelik hayatımızdada var
onun karısı bunu kocası
çoçuklarını bırakıp sevgilisiyle kaçan kadınlar
çoğaldı sanki.

Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'yi..Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'yi..Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı..Çocuklarım versin ama asilzadeler gibi çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'ni..Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'nü..Sülalen......in hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'nu izle ve izlet(!)

buna çok güldüm ya
süper bir yazı olmuşş

al birini wur ötekineealsanaalsanasmile

ne yapacaklarını şaşırıolarr hee.tw ninde toplum üzerindeki etkisi tartışılamaz bir gerçekk.herşey gözönündee.ahlakii sınırların önemii yokk.bu rtükk ne iş yapıoo ne işe yarıo anlamıomm zatenn:oklava:

bence ülkece hepimiz yaptıklarımızla çelişiyoruz..
1. madem biz seyirci olarak bukadar karşıyız bu tür yayınlara neden izleyip PRIME-TIMEda bir numara yapıyoruz ???
2. ise TV de çıkan gazetecisi olsun yazarı olsun magazincisi vs. vs. hep birbirinin yaptığını eleştiriyor.halbuki hepsi bir bütün olarak bu işi yapmalarına rağmen,kendi yaptıklarını savunup başkalarını suçluyolar (hepsinin yaptığı şey aynı olmasına rağmen )
işte bu durumda da kim haklı kim suçlu ??

sonuç olarak ''bence hepimizde suç var ''

arkadaşlar en çok şikaye alan diziler malesef en çok izlenen diziler ve bunu arada bir göz ucuyla da olsa bizler yapıyıruz..ben 3.5 yaşındaki kızım çok etkilendiği için eşime kurtlar vadisini bıraktırdım..ben de ezeli bıraktım resmen bir gecemi bir dizi heba ediyor 8 de başlıyor 11 de bitiyor böyle birşey olabilir mi yaa üstelik olay desen hiç bişe yok tamamen insanların beyinlerini uyuşturuyorlar..onun yerine çocuğumla ilgilenir kitap okur ve sohbet ederim yahuu

şiddeti ve ahlaksızlığı iyi birşey gibi göstermeleri çok üzüyor ve korkutuyorlar bunu. ya da çocukların ziihinlerini karıştıran,onları garip hurafelere inandıran cadılı,büyülü diziler. hiç hazetmiyorum. izlemiyorum da. eski yabanci pembe diziler bile çok daha masumdu. sanki yavaş yavaş aşılandı tüm bunlar. eskiden yaşlı teyzeler amcalar "tevbe tevbeee olur mu hiç böyle." diye eleştirdiği programlara, izlemek ne kelime bizzat kendileri katılıyorlar. ben artık tv ile bağımı oldukça kopardım. eskiden tvkoliktim ama neredeyse 3 senedir tvyi açmıyorum bile. internetim var bilgisayarım var. kitaplarım,dergilerim var. bana yetiyorlar ve artıyorlar bile.

arkadaslar zaten amac toplumumuzu bozmak ahlakı degerlerımızı yıkmak bazı kısılerın bızler etkılenmesekte satlerımızı gecırıyoruz zaman olup bıtıyor beyınler uyusuyor ve gencler ve cocuklarda ornek alıyor yaslandıgımızda nasıl yetısmıs bır genclık cıkacak karsımıza tabıkı televızyonların yetıstırdıgı sozde batılı ama deger ve saygısı olmayan toplumlar kımın elı kımın cebınde yazık dıkkat etmelı en azından secıcı olalım bu yetıstırdıgımız cocuklarımız bızlere emanet hem onların hesabını hemde genclıgımızı nerede harcadık bır hesabımız var nacızane yazmak ıstedım

reytingler yüksek insanlar izliyor mantığınıda kabul etmiyorum, insanlara o zaman kötüsünümü ahlaksız olanınımı laik göreceğiz ?
çok eğitimsiz insanlar var ayırt edemiyor iyiyi kötüyü tabiki bunları izleyecekler, :kahve:

Back