Bu gebeliği geç farkettigimiz için haftası geçmişti yaptiramadim ultrasonda bı iki bulgu var gibi dedi doktor bizde korkuyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki doğup yaşasın ama yaşamaz diyorlar bizi uzende bu zatenÇok geçmiş olsun 2 li test yaptırdin mi
Rabbim hayırlısını kolaylıkla versin inşallah detaylı ultrasona gittiniz mkBu gebeliği geç farkettigimiz için haftası geçmişti yaptiramadim ultrasonda bı iki bulgu var gibi dedi doktor bizde korkuyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki doğup yaşasın ama yaşamaz diyorlar bizi uzende bu zaten
Girdim ama bı iki belirti var gibi dedi doktor bayağı inceledi kalbi geniş felan dedi napicaz bilmiyorumRabbim hayırlısını kolaylıkla versin inşallah detaylı ultrasona gittiniz mk
Rabbim ömür vermişse dermanını da yollar çok Zor bir durum Allah yardımcın olsunGirdim ama bı iki belirti var gibi dedi doktor bayağı inceledi kalbi geniş felan dedi napicaz bilmiyorum
Cok gecmis olsun. Durumunuz varsa Fetal dna testi verin. Allah yardımcınız olsunGirdim ama bı iki belirti var gibi dedi doktor bayağı inceledi kalbi geniş felan dedi napicaz bilmiyorum
19haziranda vericez randevu aldık hayırlısı Allah'tan artıkCok gecmis olsun. Durumunuz varsa Fetal dna testi verin. Allah yardımcınız olsun
Merhaba, 12 haftalıktı cinsiyet öğrenmeye gittiğimde bebeğimin kafası ve vücudu su toplamıştı perinatolog a gittik ve birden fazla anomalisi olduğu için alınması gerek dedi. Zaten gelmeseydin kesin düşerdi dedi kürtaj oldum ve trizomi 18 çıktı. Herhangi bir test yaptırmamı istemedi doktorum. 2 regl geçirdikten sonra twkrar deneyeceğimBugün tam 25 haftalık hamileyim 2 hafta önce 4 lu tarama testinde trizomi 18 değerleri çok yüksek çıktı sıvı alınması gerektiği ni sonuca göre gebeliği sonlandıracak larini söylediler böyle bı durum yaşayan var mı ? Sıvı aldırmak ta istemiyorum herşey Allah'tan doğumu bekleyeyim diyorum ama doktorlar yaşamaz diyor ne yapmalıyım ?
Amin inşallah çok teşekkür ederim sağolunMerhaba, 12 haftalıktı cinsiyet öğrenmeye gittiğimde bebeğimin kafası ve vücudu su toplamıştı perinatolog a gittik ve birden fazla anomalisi olduğu için alınması gerek dedi. Zaten gelmeseydin kesin düşerdi dedi kürtaj oldum ve trizomi 18 çıktı. Herhangi bir test yaptırmamı istemedi doktorum. 2 regl geçirdikten sonra twkrar deneyeceğim
13 gün önce kaybettim bebeğimi trizomi 18 di 45 gün yaşadı bana binlerce kez sonlandir dediler amniyosentez sonucum pozitif olmasına rağmen yapmadım Allah'ın verdiği cana ben kıyamazdim çünkü şuan çok zor günler geçiriyorum bütün sürece yoğun bakımda gecirdj bana kalan parmaklarimi tutuşu oldu sonuç ne olursa olsun aldirmicaksan hiçbirini yaptırma kendine eziyet verme kardeşim ya rabbine teslim olup hayırlısını isticeksin yada sonlandiricaksin şu mübarek gecede sana söyleyebileceğim tek şey rabbine sigin sonunda ne olursa olsun o ne zaman isterse o zaman alsın sanada kolaylık güç kuvvet versin inşallah dilerim sağlıkla kucağına alırsın imtahanin kolay gecer
Ultrosonda ne bulgular var demişlerdiBu gebeliği geç farkettigimiz için haftası geçmişti yaptiramadim ultrasonda bı iki bulgu var gibi dedi doktor bizde korkuyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki doğup yaşasın ama yaşamaz diyorlar bizi uzende bu zaten
Kalp genişliği bacak uzunluğu felan bı iki bişey daha dediler ama tam anlamadımUltrosonda ne bulgular var demişlerdi
Amniyosentez yaptırdınız miKalp genişliği bacak uzunluğu felan bı iki bişey daha dediler ama tam anlamadım
Bende 20 haftalık hamileyim detaylı ultrason sonucuna göre amniyosentez yapalım dediler beyinde pıhtı kalpte vsd bacak boyu kısa dedilerAmniyosentez yaptırdınız mi
Malesef sıvı alınacak demişlerdi ama haftası geçmiş anca kordondon kan alabiliriz dediler bende aldırmadım doğunca herşey Allah'tan artık yapacak bişey yokAmniyosentez yaptırdınız mi
Çok geçmiş olsun ama kalbinizi temiz tutun Allah'ın izniyle hicbisey olmazBende 20 haftalık hamileyim detaylı ultrason sonucuna göre amniyosentez yapalım dediler beyinde pıhtı kalpte vsd bacak boyu kısa dediler
Rabbim sabırlar versin size ultrsonda ne gibi sıkıntılar var dediler soruylrum ama kusura bakmayin13 gün önce kaybettim bebeğimi trizomi 18 di 45 gün yaşadı bana binlerce kez sonlandir dediler amniyosentez sonucum pozitif olmasına rağmen yapmadım Allah'ın verdiği cana ben kıyamazdim çünkü şuan çok zor günler geçiriyorum bütün sürece yoğun bakımda gecirdj bana kalan parmaklarimi tutuşu oldu sonuç ne olursa olsun aldirmicaksan hiçbirini yaptırma kendine eziyet verme kardeşim ya rabbine teslim olup hayırlısını isticeksin yada sonlandiricaksin şu mübarek gecede sana söyleyebileceğim tek şey rabbine sigin sonunda ne olursa olsun o ne zaman isterse o zaman alsın sanada kolaylık güç kuvvet versin inşallah dilerim sağlıkla kucağına alırsın imtahanin kolay gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?