Trizomi18

ayse6181

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
20
2
1
25
Bugün tam 25 haftalık hamileyim 2 hafta önce 4 lu tarama testinde trizomi 18 değerleri çok yüksek çıktı sıvı alınması gerektiği ni sonuca göre gebeliği sonlandıracak larini söylediler böyle bı durum yaşayan var mı ? Sıvı aldırmak ta istemiyorum herşey Allah'tan doğumu bekleyeyim diyorum ama doktorlar yaşamaz diyor ne yapmalıyım ?

Çok geçmiş olsun 2 li test yaptırdin mi

Çok geçmiş olsun 2 li test yaptırdin mi
Bu gebeliği geç farkettigimiz için haftası geçmişti yaptiramadim ultrasonda bı iki bulgu var gibi dedi doktor bizde korkuyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki doğup yaşasın ama yaşamaz diyorlar bizi uzende bu zaten

Rabbim hayırlısını kolaylıkla versin inşallah detaylı ultrasona gittiniz mk

Girdim ama bı iki belirti var gibi dedi doktor bayağı inceledi kalbi geniş felan dedi napicaz bilmiyorum
Rabbim ömür vermişse dermanını da yollar çok Zor bir durum Allah yardımcın olsun

Merhaba, 12 haftalıktı cinsiyet öğrenmeye gittiğimde bebeğimin kafası ve vücudu su toplamıştı perinatolog a gittik ve birden fazla anomalisi olduğu için alınması gerek dedi. Zaten gelmeseydin kesin düşerdi dedi kürtaj oldum ve trizomi 18 çıktı. Herhangi bir test yaptırmamı istemedi doktorum. 2 regl geçirdikten sonra twkrar deneyeceğim

Amin inşallah çok teşekkür ederim sağolun

13 gün önce kaybettim bebeğimi trizomi 18 di 45 gün yaşadı bana binlerce kez sonlandir dediler amniyosentez sonucum pozitif olmasına rağmen yapmadım Allah'ın verdiği cana ben kıyamazdim çünkü şuan çok zor günler geçiriyorum bütün sürece yoğun bakımda gecirdj bana kalan parmaklarimi tutuşu oldu sonuç ne olursa olsun aldirmicaksan hiçbirini yaptırma kendine eziyet verme kardeşim ya rabbine teslim olup hayırlısını isticeksin yada sonlandiricaksin şu mübarek gecede sana söyleyebileceğim tek şey rabbine sigin sonunda ne olursa olsun o ne zaman isterse o zaman alsın sanada kolaylık güç kuvvet versin inşallah dilerim sağlıkla kucağına alırsın imtahanin kolay gecer

Allah razı olsun bende aynı tür şeyleri yaşamaktan doğduktan sonra bebeğime eziyet çektirmek ten çok korkuyorum gözümün önünde ölmesini istemiyorum ne yapacağım gerçekten bilmiyorum rabbim herseyin hayırlısı ni versin tarama testi sonucunda ki risk değeriniz kaçtı acaba

Allah razı olsun bende aynı tür şeyleri yaşamaktan doğduktan sonra bebeğime eziyet çektirmek ten çok korkuyorum gözümün önünde ölmesini istemiyorum ne yapacağım gerçekten bilmiyorum rabbim herseyin hayırlısı ni versin tarama testi sonucunda ki risk değeriniz kaçtı acaba

Ultrosonda ne bulgular var demişlerdi

Rabbim sabırlar versin size ultrsonda ne gibi sıkıntılar var dediler soruylrum ama kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…