Merhaba kızlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 24+2 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim en başından beri özelde muayene oldum. Ama ilk gebeliğim olduğu için çok acemiyim doktoruma bana bebek gayet iyi deyip deyip gönderdi yaş riski vs olmadığından ikili üçlü test yapmadı yada söylemeyi unuttu bilmiyorum. Herneyse ben başka bir doktora gitmeye karar verdim ve o doktor bebeğimin beyninde iki tane kist olduğunu midesinin kalbinin ve böbreklerin in kötü durumda olduğunu söyledi ve perinatoloğa yönlendirdi. Perinatoloğ amniyosentez yaptı ve sonuca göre trizomi 18. Hemen alalım dedi ben kabul etmedim çünkü kıyamadım yavruma. Ama o günden beri ne yemek yiyebiliyorum ne gülebiliyorum hiçbirşey yapamıyorum sadece idamını bekleyen mahkumlar gibi bekliyorum. Sadece bir kere koklamak istiyorum onu bir defa görmek bunun için hayatımı vermeye hazırım. Eşimin ailesinin hiçbirşey den haberi yok Bi duysalar bu acımın içinde sırf merak gidermek için sormadıklarını bırakmazlar. Çok kötüyüm kızlar aranızda başına böyle birşey gelen varmı. Daha sonra sağlıklı çocukları olan uzun yazdıysam kusura bakmayın