- 12 Ocak 2019
- 29
- 16
- 3
- 40
Hayirlisi neyse o olsun canim hakkinizdaBugün amniyosentez erken sonuçları belli oldu trizomi 13 18 21 çıkmadı diğer sonuçlar için bekliyeceğiz sevinsem mi bilmiyorum ama gene de bu sonuçlara çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi neyse o olsun canim hakkinizdaBugün amniyosentez erken sonuçları belli oldu trizomi 13 18 21 çıkmadı diğer sonuçlar için bekliyeceğiz sevinsem mi bilmiyorum ama gene de bu sonuçlara çok sevindim
İnşallah onlarda.temiz çıkar gönlünü ferah tut rabbim yar ve yardımcınız olsunBugün amniyosentez erken sonuçları belli oldu trizomi 13 18 21 çıkmadı diğer sonuçlar için bekliyeceğiz sevinsem mi bilmiyorum ama gene de bu sonuçlara çok sevindim
Amin amin aminHayirlisi neyse o olsun canim hakkinizda
İnşallah amin amin aminİnşallah onlarda.temiz çıkar gönlünü ferah tut rabbim yar ve yardımcınız olsun
Sonuç temiz mi? İnşallah canım ultrasonu da temiz gelir Allah yardımcın olsunArkadaşlar trizomi 13 yada 18 çıkmadı ama doktor kol ve bacaklar kısa yüzde anomaliler var diyor perşembe fakülteye gidicez inşallah orada bişi çıkmaz![]()
Şimdilik hızlı sonuçlar temiz perşembe detaylı ultrason var ama özeldeki doktor hem kol ve bacak kısalığı hemde yüzde anomali var dedi inşallah fakülte de öyle bir şey çıkmaz sürekli dua ediyorumSonuç temiz mi? İnşallah canım ultrasonu da temiz gelir Allah yardımcın olsun![]()
İnşallah sürekli dua ediyorumInşallah güzel haberler verirsin Rabbim yardımcınız olsun
Önemli olan ultrason Makinesi bence canım daha ileri teknik olan bi hastaneye daha gitmeni öneririm.. inşallah canım istediğin gibi olsun Allah dualarını kabul etsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alŞimdilik hızlı sonuçlar temiz perşembe detaylı ultrason var ama özeldeki doktor hem kol ve bacak kısalığı hemde yüzde anomali var dedi inşallah fakülte de öyle bir şey çıkmaz sürekli dua ediyorum![]()
Çok teşekkür ederim duan için onu çok seviyorum bir insan bir insanı görmeden kendinden çok severmiş onu aldırmak hiç ama hiç istemiyorumÖnemli olan ultrason Makinesi bence canım daha ileri teknik olan bi hastaneye daha gitmeni öneririm.. inşallah canım istediğin gibi olsun Allah dualarını kabul etsin ve bebeğini sağlıkla kucağına al![]()
Haklısın canım her haliyle kabul ediyorsan kimse seni zorlamaz sonuçta doktor istediğini desin sen onay vermeden bişey olmaz.. aminosentezi temiz gelirse tamamen ultrasonda ki görüntüleri belki değişiklik gösterir Doğuma kadar inşallahÇok teşekkür ederim duan için onu çok seviyorum bir insan bir insanı görmeden kendinden çok severmiş onu aldırmak hiç ama hiç istemiyorum![]()