Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yasadim canim hamileyken amniyosentez yaptirmak istememistim sonra dogum yaptim 35 haftalik bebegim 8 ay hep kuvezde yasadi vefat etti;(Kimse yok mu bu durumu yaşamış olan aranızda
Simdi yine hamileyim 20 haftalik ve cok sukur saglikli bi gebelik yasiyorum.insallah seninde sonuclarin temiz cikarKimse yok mu bu durumu yaşamış olan aranızda
Doktor temiz çıkmayacak kesin dedi sadece sonucun ne olduğunu bilmemiz için yapılması gerekiyor dedi haftaya cuma sonuçlar çıkacak allahtan ümit kesilmez bende kesmek istemiyorum ama olumlu bir sonuç çıkmayacak biliyorum isteğim 2.ye niyet ettiğimizde sağlıklı olarak hamilelik geçirmek sağlıklı bir bebek sahibi olmak senin adına da çok sevindim Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin teşekkür ederim cevap verdiğiniz içindeSimdi yine hamileyim 20 haftalik ve cok sukur saglikli bi gebelik yasiyorum.insallah seninde sonuclarin temiz cikar
Detaylı ultrason da da bakıldı kolları bacakları geriden geliyor damak yarığı var gözleri olması gereken yerde değil VS bir sürü şeyler söyledi doktorlar trizomi 13 yada 18 çıkacak diyorlar haftaya sonuçlar çıkacak 18 haftalık şuan hamileliğim.Tam olmasana Parsiyel trozomi 13 yüzünden gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım yardımcı olabilirim.. ne bulgular var bebeğiniz de tam olarak inşallah sonuçlar güzel çıkar hiç belli olmaz bu işler
Kalbinde 4 tane delik vardi parmaklarinda fazlaliklar vardi gozleri olusmamisti cukurdu duyup duymadigini hic bi zaman ogrenemedik hastaneden cikarken isitme testi yapiyorlarmis maalesef hastaneden sag salim cikamadi yavrumDetaylı ultrason da da bakıldı kolları bacakları geriden geliyor damak yarığı var gözleri olması gereken yerde değil VS bir sürü şeyler söyledi doktorlar trizomi 13 yada 18 çıkacak diyorlar haftaya sonuçlar çıkacak 18 haftalık şuan hamileliğim.
Sizede hem geçmiş olsun hem başınız sağolsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Çok kötü oldum okudukça yavrum neler çekmiş Allah rahmet eylesin inşallah size şefaatçi olur sizlere de Allah sabır versin tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin hepimizeKalbinde 4 tane delik vardi parmaklarinda fazlaliklar vardi gozleri olusmamisti cukurdu duyup duymadigini hic bi zaman ogrenemedik hastaneden cikarken isitme testi yapiyorlarmis maalesef hastaneden sag salim cikamadi yavrum( yasamla bagdasmiyodu ic organlari hasarliydi hergun bi kablo daha ekliyorlardi vucuduna her gittigimizde dudak veya damak yarigi yoktu sadece.ama hersey mevcuttu cok aci cekti yavrum yesil recete ilaclari ile uyutuyorlardi hergun.cok agirdi durumu.
Çok teşekkür ediyorum tekrar cevaplarınız için beni umutlandırdınız 2. Seçenek için Allah bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin kendinize ve yavrunuza iyi bakın Allaha emanet olunÜzülme diyecegim ama elde degil aylarca òlü gibi gezdim.simdi daha iyiyim yeniden hamile kalmak bana cok iyi geldi.yasadiklarimi düsúnunce nasip kismet diyorum dayanamam dedigin herseye dayaniyormissun bunu anladim.aglama bu senin elinde olan bisey degil cunku.ins.rabbim sanada saglikli bi bebek nasip etsin ins.kendine iyi bak
Amin inşallah Allah razı olsun sağolun.. anladım baya anomolisi var gibi duruyor fazla parmak yarık dudak falan trizomi 13 gibi duruyor ama tamamiyle trozomi olduğu için diğer gebeliklerde tekrarlama %1 yani inşallah bi daha ki gebeliğin sağlıklı olur canım üzülme herşey insanlar için herşey geçiyor zamanla alışıyorsun.. 19 olursun ozaman çıkana kadarDetaylı ultrason da da bakıldı kolları bacakları geriden geliyor damak yarığı var gözleri olması gereken yerde değil VS bir sürü şeyler söyledi doktorlar trizomi 13 yada 18 çıkacak diyorlar haftaya sonuçlar çıkacak 18 haftalık şuan hamileliğim.
Sizede hem geçmiş olsun hem başınız sağolsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
20 hafta olacak herşey tam belli olana kadar gibi duruyor öyle insan alışıyor belli bir süre sonra Allah anneliği tattırır inşallah hepimize sağsağlıkla sonucu da yazıcam buradan Allah herşeyin hayırlısını versin hepimizeAmin inşallah Allah razı olsun sağolun.. anladım baya anomolisi var gibi duruyor fazla parmak yarık dudak falan trizomi 13 gibi duruyor ama tamamiyle trozomi olduğu için diğer gebeliklerde tekrarlama %1 yani inşallah bi daha ki gebeliğin sağlıklı olur canım üzülme herşey insanlar için herşey geçiyor zamanla alışıyorsun.. 19 olursun ozaman çıkana kadar
Rabbim yardımcın olsun inşallah bi mucize olur ve sağlıklı çıkar bebeğin üzülme20 hafta olacak herşey tam belli olana kadar gibi duruyor öyle insan alışıyor belli bir süre sonra Allah anneliği tattırır inşallah hepimize sağsağlıkla sonucu da yazıcam buradan Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize![]()
Cok geçmiş olsun canim okurken yasadiklarim aklima geldi ilk hamileliğim gecen seneydi hersey yollunda giderken detayli ultrasonda bebegimin kalbinde avsd vsd olduğunu ogrendim yani kalp tek.kapakcikti iki.kapakcik olmasi gerekirken. Ve buyuk delikler vardı takip edildim bir kac doktora gittim amniyo sentez önerdiler yatırmadım down sendromlu trizomi 21 olabilir dedielr kaderrime razı oldum samsunda yasiorum.doktorum ıstanbul ankara gibi bir yerde doğumunu yap.neyle karşılaşırız mudahale.edemeye biliriz dedi ve istanbula gittik son zamanlarda kemik.gelişimi durdu kemik.boyu hep 3 4 hafta geriden geliyordu istanbul gibi bibyerde hastane hastane dolastim eşim iş sebebiyle gelemedi yanima tek başıma hastabmne kapilarinda cok.ağladım 37+4acil.sezeryana alindim suyum bitmişti dogum yaotimr evet bebegim down sendromuydu triZomi 21 dunyalarr tatlısıydı kuveze aldilar hemen solunum sıkıntı yuzunden 12gun kuvezde kaldı hastabwdeb çıktık samsuna evimize gekdik allaha şükür ama 5gun sonra rahatsızlandı yinr kuveze alındı durumu gittikce ağırlaştı kalp.organlari cok.yormaya başladı akcigeri zorlandi kalp.ilaçlarından 16gun kuvezde kaldı malesef kaybettim yavrumu acısı tarifsiz acisini anlatmak.imkansiz imtihanimiz zordu bebegimi kaybettikten 3ay sonra cok.iyi korunmama rağmen hamile.kaldim nasil oldu anlamadim suan dogumuma az kaldi saglikli bi gebelik yasadim ama yinede korkularım var inşallah bu yavrumu saglikla.kucagima alırım20 hafta olacak herşey tam belli olana kadar gibi duruyor öyle insan alışıyor belli bir süre sonra Allah anneliği tattırır inşallah hepimize sağsağlıkla sonucu da yazıcam buradan Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize![]()
Okurken gerçekten çok kötü oldum yaşadıklarınız çok zor yaşadıklarımız çok zor Allah sabır versin Allah bebeğinize rahmet eylesin Allah tan gelene hiç bir şey yapamıyoruz elimiz kolumuz bağlanıyor Allah size bir gebeliği daha nasip etmiş sağlıkla bebeğinizi inşallah kucağınıza alırsınız sizin adınıza kendim gibi sevindimCok geçmiş olsun canim okurken yasadiklarim aklima geldi ilk hamileliğim gecen seneydi hersey yollunda giderken detayli ultrasonda bebegimin kalbinde avsd vsd olduğunu ogrendim yani kalp tek.kapakcikti iki.kapakcik olmasi gerekirken. Ve buyuk delikler vardı takip edildim bir kac doktora gittim amniyo sentez önerdiler yatırmadım down sendromlu trizomi 21 olabilir dedielr kaderrime razı oldum samsunda yasiorum.doktorum ıstanbul ankara gibi bir yerde doğumunu yap.neyle karşılaşırız mudahale.edemeye biliriz dedi ve istanbula gittik son zamanlarda kemik.gelişimi durdu kemik.boyu hep 3 4 hafta geriden geliyordu istanbul gibi bibyerde hastane hastane dolastim eşim iş sebebiyle gelemedi yanima tek başıma hastabmne kapilarinda cok.ağladım 37+4acil.sezeryana alindim suyum bitmişti dogum yaotimr evet bebegim down sendromuydu triZomi 21 dunyalarr tatlısıydı kuveze aldilar hemen solunum sıkıntı yuzunden 12gun kuvezde kaldı hastabwdeb çıktık samsuna evimize gekdik allaha şükür ama 5gun sonra rahatsızlandı yinr kuveze alındı durumu gittikce ağırlaştı kalp.organlari cok.yormaya başladı akcigeri zorlandi kalp.ilaçlarından 16gun kuvezde kaldı malesef kaybettim yavrumu acısı tarifsiz acisini anlatmak.imkansiz imtihanimiz zordu bebegimi kaybettikten 3ay sonra cok.iyi korunmama rağmen hamile.kaldim nasil oldu anlamadim suan dogumuma az kaldi saglikli bi gebelik yasadim ama yinede korkularım var inşallah bu yavrumu saglikla.kucagima alırım
Bana da.karnında ölebilir hazırlıklı ol.diodu hep doktorum kontrole.giderken stres yasiodum.ya bebegim.öldüyse die cok.zor gunlerdi simdi.hastane fobisi oluştu bende hastane görmek istemiorum simdi bu yavrumu saglikla.kucagima alacagim gunu bekliorum İnsallah rabbim.isteyen herkese nasip.eder yavrundan hic vazgecme derim zor ama.rabbimin muhakkak bizim.icin hazirladigi güzel gunlerde vardır ilk.bebegime kiyafet besik.ne.eksiği varsa almıştık.eşimle çoğu seyi kullanmak.nasip.olmadi onlara bakip.hıçkıra hıçkıra agladim ne gunduzum vardi ne gecem kaynanam da cok.anlayışsız davrandi halimden hic anlamadı lohusalık zamanimi.hem.hastanelerde hemde kaynanamin anlayissizligiyla.geçirdim hatırladıkca sinirleniyorum suratını görmek istemiorum benden uzak.olsun nasil bir annedir anlam.vermedimOkurken gerçekten çok kötü oldum yaşadıklarınız çok zor yaşadıklarımız çok zor Allah sabır versin Allah bebeğinize rahmet eylesin Allah tan gelene hiç bir şey yapamıyoruz elimiz kolumuz bağlanıyor Allah size bir gebeliği daha nasip etmiş sağlıkla bebeğinizi inşallah kucağınıza alırsınız sizin adınıza kendim gibi sevindim
Benim bebeğim için kesin yaşamaz hatta her an karnında ölecek diyorlar gerçekten bunu bilerek beklemek ve yaşamak çok zor![]()
Çok zor gerçekten Allah bu bebeğinizi kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah bizede hayırlısını versin hayırlı sonuçlar versin inşallah gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum her gün yaşıyor mu diye baktırmaya gidiyorum bu çok zor bir duyguBana da.karnında ölebilir hazırlıklı ol.diodu hep doktorum kontrole.giderken stres yasiodum.ya bebegim.öldüyse die cok.zor gunlerdi simdi.hastane fobisi oluştu bende hastane görmek istemiorum simdi bu yavrumu saglikla.kucagima alacagim gunu bekliorum İnsallah rabbim.isteyen herkese nasip.eder yavrundan hic vazgecme derim zor ama.rabbimin muhakkak bizim.icin hazirladigi güzel gunlerde vardır ilk.bebegime kiyafet besik.ne.eksiği varsa almıştık.eşimle çoğu seyi kullanmak.nasip.olmadi onlara bakip.hıçkıra hıçkıra agladim ne gunduzum vardi ne gecem kaynanam da cok.anlayışsız davrandi halimden hic anlamadı lohusalık zamanimi.hem.hastanelerde hemde kaynanamin anlayissizligiyla.geçirdim hatırladıkca sinirleniyorum suratını görmek istemiorum benden uzak.olsun nasil bir annedir anlam.vermedim
Seni cok.iyi anlıyorum az hareket etmese saglik ocagina giderdim.hemen o.panik o.korku dehşet ama.allhtan gelene raZıyız elimizden biseyde gelmio sabir sabırÇok zor gerçekten Allah bu bebeğinizi kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah bizede hayırlısını versin hayırlı sonuçlar versin inşallah gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum her gün yaşıyor mu diye baktırmaya gidiyorum bu çok zor bir duygu![]()