- 16 Eylül 2021
- 255
- 205
- 47
- Konu Sahibi Bigstarmariposa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk kutuda kirmizilar bile bitti ikinci kutu maviye gecmistimki adet oldum 3cu kutuda ise kirmizilardan sin iki kala adet oldum
Teşekkürler. Bu ilaç hakkında bilginiz var mı hangi renkler progesteron içeriyor?Ben ilk kutuda kirmizilar bile bitti ikinci kutu maviye gecmistimki adet oldum 3cu kutuda ise kirmizilardan sin iki kala adet oldum
Ișe yaradı derken hangi așamadasınız hormonlarmı düzene girdiBen bu ilacı kullanırken doktorum tam etki görmek istiyorsan ara vermeden kullan demişti gerçekten de adet olunca da kesmiyordum ancak o şekilde işe yaradı sizde deneyin
Bu durumda ben devam etmeyeyim diyorum kırmızılara, kist için başlamıştım .Beyazlar östrojen kırmızılar progesteron mu acaba bilginiz var mı?Yok canım bende lekelenme olmadi, kirmizilara geçtikten sonra normal zamanında adet olmuştum
Bana kist için verilmişti. Kırmızılara geçmeden lekelenme başladı devam etmeyeyim diyorum. Siz peki adet olunca hangi renkle decam ediyorsunuz?Ben bu ilacı kullanırken doktorum tam etki görmek istiyorsan ara vermeden kullan demişti gerçekten de adet olunca da kesmiyordum ancak o şekilde işe yaradı sizde deneyin
İşte adet olunca kesmediğim için hangi rengi denk gelirse benim e2 düşük doktor kesmeden kullan dediBana kist için verilmişti. Kırmızılara geçmeden lekelenme başladı devam etmeyeyim diyorum. Siz peki adet olunca hangi renkle decam ediyorsunuz?
E2 yükseldi fsh aynıIșe yaradı derken hangi așamadasınız hormonlarmı düzene girdi
İçeriğini cok bilmiyorum maalesef, doktora gitsen daha iyi aslındaBu durumda ben devam etmeyeyim diyorum kırmızılara, kist için başlamıştım .Beyazlar östrojen kırmızılar progesteron mu acaba bilginiz var mı?
İçeriğini cok bilmiyorum maalesef, doktora gitsen daha iyi aslında
Doktorum maslak acıbadem de ben farklı şehirdeyim o yüzdenİçeriğini cok bilmiyorum maalesef, doktora gitsen daha iyi aslında
Maviler östrojen beyazlar progesteron kirmizilar yine östrojen die biliyorum 3kutu kullandim ben simdi yumurtlama tedavim basladi klomenle pazartesi yani sabah yumurta takibine gidicem wger olgunlasmis ise catlatma igne verecek doktorumTeşekkürler. Bu ilaç hakkında bilginiz var mı hangi renkler progesteron içeriyor?
Tatlim sende durumlar neİçeriğini cok bilmiyorum maalesef, doktora gitsen daha iyi aslında
Adetim sökülmeye başladı 24.günde erken gelmiş oldu. Bende randevu alayım bakalım durumlar nedir. İnşaallah güzel neticeler alırız.Maviler östrojen beyazlar progesteron kirmizilar yine östrojen die biliyorum 3kutu kullandim ben simdi yumurtlama tedavim basladi klomenle pazartesi yani sabah yumurta takibine gidicem wger olgunlasmis ise catlatma igne verecek doktorum
Adetim 1 hafta gecikti canim cuma test yaptım negatif, ocakta klomen kullanmistim 2 tane kist yapmıştı muhtemelen onlardan dolayı gecikti diye düşünüyorum. Doktora geldim simdi, haber veririmTatlim sende durumlar ne
Ay bende öyleyim. Adet 7 gün geçti testler negatif adette olmadım. Ilaca devam ama göğüslerim de şiş inmedi ben anlamadım bu iştenAdetim 1 hafta gecikti canim cuma test yaptım negatif, ocakta klomen kullanmistim 2 tane kist yapmıştı muhtemelen onlardan dolayı gecikti diye düşünüyorum. Doktora geldim simdi, haber veririm
Insallah cnm güzel haberler ver haberdar et bizi de ben olamadım regli gelemedim doktora senden umutluyum hadi inşallahAdetim sökülmeye başladı 24.günde erken gelmiş oldu. Bende randevu alayım bakalım durumlar nedir. İnşaallah güzel neticeler alırız.
İdrar testlerine ben pek güvenmiyorum nedense, 2 ay once predictor early aldim adetime 1-2 gün vardi, cok silik çizgi çıkmıştı aynı gün adet oldum. Ben de gecikmeden sonra 4.gunde test yaptım bu ay negatif, bugun 7.gun benim de. Doktor kanda bakalim gebelik yoksa tarlusal kullanırsın dedi. Gebelik yoksa bile kistler kayboldugu icin mutluyum. Sen de doktora git istersen canimAy bende öyleyim. Adet 7 gün geçti testler negatif adette olmadım. Ilaca devam ama göğüslerim de şiş inmedi ben anlamadım bu işten
Gerçi 3 gün önce test yaptım negatifti birdaha üstüne düşmedim. Bugün tam 7.. gün geçmiş regliden test yapmak aklıma gelmedi. Gerçi pozitif olsaydı başka belirtiler olurdu galiba