Tripollar stop kırışıklık giderici alet kullanan var mı

Merhaba ben de yeni sipariş verdim
Siz ne yaptınız?
Çok merak ediyorum
Aslında yüz için olan cihazı merak ediyorum ama annem için bunu aldık

Yanaklarım toplanmaya başladı önce fotoğraf çektiler sonrasında farkı anlaşılıyor muş. Sen makineyi kaç tlye aldın markası trpollar stop mu. Ben hifuyu epey uygun yaptırdım piyasanin yarısından bile düşük oldu sağolsunlar buyuk indirim yaptılar

Son düzenleme:
Bende Cuma günü hifu yaptırdım fokuslu ultrason muş diğer adı 3 ay da sonuç veriyormuş ben simdiden farkediyorum sende beni haberdar eder misin

Bende Cuma günü hifu yaptırdım fokuslu ultrason muş diğer adı 3 ay da sonuç veriyormuş ben simdiden farkediyorum sende beni haberdar eder misin

Yasemin ilk kez duyuyorum hifuyu nerede kime kaça ayy deli sorular aklımda
Inşallah memnun kalırsın kuzum . Biz pose olanı aldık tekzenden 999 teleye. Daha gelmedi ama kargo. Bu yüz için de kullanılamaz mi yaa , stop cihazı yüz için ama 1.350 fiyatı.
Aslında ultherapi biliyorum yüz toparlanması için o da cilt altına işin vererek kollojen dokuyu uyarıp cilt sarkmasina iyi geliyormuş. Neyse sen bi bak duruma ben de araştırayım
Bu arada ımedeen diye bir hap araştırıyorum şimdi içerden de destek için. Sen de bi bak kuzum

Benim gıdım çok azaldı yanaklarım hafifte olsa yukarı kalktı uzerinden yine bir kat daha gececekler. Bodox tavsiye ettiler 450 tl imiş. Birde Ali expires te 150 civarı uygun fiyata radyo frekans makineleri var fayda edeceğini bilsem hemen yarin alırım ama denemek için yine alma niyetim var bu haplari kullaninca lütfen banada yaz bende cok takik oldum bu işe yaa seda sayana baksana kadin bende 15 yas buyuk ama daha genc gibi duruyor. Yuz asma falan var somon dnasi . Ben de sana haber ederim sende yazmayı unutma lütfen

Hifuyu 600 tlye yaptırdım bin TL demişlerdi pazarlik yaptım. Baska bir yerde bin bes yüz diyorlar pazarlık payı da yok bende uygun bulduğuma yaptırdım. Pahalli olan da sadece yüz için diyordu boyuna ayri ucret istediler aslinda okadar parayı istemeleri yanlış işlem bir saatte bitiyor

Canım daha gelmedi alet bekliyoruz. Elbette haber vericem kullanınca. Annem kullanacak karin için, ben de kolumda deneyeceğim bakalim toparlanma olacak mi ,, aslında yüz için olan cihazı çok merak ediyorum yaa , neyse buna bi bakalim perşembe kargoya verileckmis daha, hayırlısı bakalım. Sendeki haberler de çok Iyi kuzum. Sedaya ne bakıyorsun her türlü para bakım onlarda, üstelik eminim ameliyat işi onunki, medikal cihazlar bu kadarını yapmamıştır, makyaj ışık da cabasi tabi : )
Neyse sevgiyle şimdilik canım

Yasemsin nedir hifu sonucu kuzum ? Bizim alet geldi ama annem sağlık sorunları nedeniyle duzenli kullanamadı, ben de vakit bulamadım, ama şimdi yine başladı, fark etti diyor:) biraz daha kullansın bakalim ,
Sen ne yaptın? Hifuyu doktor olmayan bir estetisyen yapıyor güzellik merkezinde, fiyat sordum bakalım ne diyecek, yüz toparlıyor mu gerçekten? Bi de yağ eritip iyice çökertmesin:)
Çok sevgiler canım

Yok yanaklarim göcmedi gıdım gitti . Yuz konturum belirginlrsti . Ben yanaklarimdan cok fark goremedim bir defa da ucretsiz tekrar uyguladilar busefer sonuc daha iyi belli oldu annamde fark etti ama istedigim sonuc bu degil yine pisman degilim çubki azda olsa fark var bide gidiyi hic sevniyordum o gitti. Ben birde ev tipi radyo frekans cihazlari denemek istiyorum yanaklari ne kaldirir bilmiyorum. Yuz asma denilen uygulama var ama 2.500 tl istoyolar cok fazla keske devlet bunlarida karsilasa botox 450 tl hep yuksek rakamlar

Yüz asma işini ben de araştırdım ama güvendiğim doktor hiç önermiyor. Geri dönüşümler çok Iyi olmuyor diye . Hadi bakalım o zaman araştırmaya devam kuzum:) çok öpüyorum çok sevgilier

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…